2024, 11 24, 20:28:32

Szerző Téma: Wifi problémák  (Megtekintve 118898 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető wrx555

• PDA: samsung omnia i900
  • PDA ROM: *#1234#
Wifi problémák
« Reply #325 Dátum: 2010, 03 29, 18:26:43 »
Sziasztok!

Vettem egy kártyafüggetlen i900-t, amin az előző tulajnak t-mobilos nete volt (nekem pannonos a kártyám). folyamatosan felugrott egy buborék, hogy csatlakozni akar a t netre, végre sikerült ezt kitörölnöm, most szeretnék wifivel netezni de folyamatosam az operába és az explorelen is egy t-home-s weblap jön fel, hogy tartozása van és nem akarja a wifivel csatlakozni. Pedig találtam is egy elérhető wifit, de nem tudom mit kellen beállítani, hogy tudja netezni...

Előre is 1000 köszönet

Nem elérhető train

• PDA: O2x
  • PDA ROM: v10b
Re: Wifi problémák
« Reply #326 Dátum: 2010, 03 29, 19:16:00 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Vettem egy kártyafüggetlen i900-t, amin az előző tulajnak t-mobilos nete volt (nekem pannonos a kártyám). folyamatosan felugrott egy buborék, hogy csatlakozni akar a t netre, végre sikerült ezt kitörölnöm, most szeretnék wifivel netezni de folyamatosam az operába és az explorelen is egy t-home-s weblap jön fel, hogy tartozása van és nem akarja a wifivel csatlakozni. Pedig találtam is egy elérhető wifit, de nem tudom mit kellen beállítani, hogy tudja netezni...

Előre is 1000 köszönet
Csakosz : )
Vagy cscinálsz 1 Hard Reset-et és a SIM kártya beállítja a kapcsolatokat, vagy van 1 kis progi. LF_Network.....ha feltelepíted, kitörlöd az összes előző kapcsolatot, és megadod benne a szolgáltatódat, akkor az beállítja......
A Medve nem játék....... !

Nem elérhető wrx555

• PDA: samsung omnia i900
« Reply #327 Dátum: 2010, 03 30, 21:45:53 »
Köszi a gyors választ, még 1 kérdésem lenne, hogy LF Network-t honnan tudnék letölteni, mert nem találtam sehol (nem véletlenül nőböl vagyok :-)
Köszike

Nem elérhető train

• PDA: O2x
  • PDA ROM: v10b
« Reply #328 Dátum: 2010, 03 31, 14:08:37 »
Köszi a gyors választ, még 1 kérdésem lenne, hogy LF Network-t honnan tudnék letölteni, mert nem találtam sehol (nem véletlenül nőböl vagyok :-)
Köszike
Special for You...................
A Medve nem játék....... !

Nem elérhető lsebestyen

• PDA: HP IPAQ RW6815
  • PDA ROM: Windows Mobile 5.0
« Reply #329 Dátum: 2010, 03 31, 19:31:57 »
sziasztok! minap vettem egy hp ipaq rw6815-öt és az örsön talált wifit, de itt a router mellett nemkéeps találni:s azt írja ki h unvaliable, tehát gondolom nem talált. megpróbáltam a network cardsnal létrehozni egyet, de úgysem csatlkaozik:s windows mobile 5 van rajta. OFF már kérdeztem itt h lehetne rakni rá 6.5öt az nb0 kiterjesztéssel de nem érkezett válasz ON vlki tud a wifire vlmi megoldást? n95tel bármikor fel tudok cstalakozni...

Nem elérhető Patesz20

• Navigáció / Navigation: IGO 8.3
  • PDA: Samsung Omnia i900
  • PDA ROM: i900DXID1/PFC
« Reply #330 Dátum: 2010, 03 31, 19:59:45 »
hali
proxykiszolgáló megadásában kérnék segítséget. Ahhoz kellene, hogy van egy főiskola ahova járok és ha felcsatlakozok a hálóra akkor csak a suli oldalait tudom elérni. az megvan hogy mit kéne beállítani és próbálkoztam is már de nem jutottam semmi.
van egy olyan beállítási lehetőség mondjuk ez szerintem csak laptopoknál működik hogy be kell írni a böngésző beállításaiba egy You are not allowed to view links. Register or Login mostnemtom mivan.pac címet és van egy olyan beállítási lehetőség hogy ip címet kell megadni meg egy portot a http https és ftp proxy megadásához.
az i900asban merre lehet ez beállítani?

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA ROM: Android 5.0.2
« Reply #331 Dátum: 2010, 03 31, 23:10:57 »
sziasztok! minap vettem egy hp ipaq rw6815-öt és az örsön talált wifit, de itt a router mellett nemkéeps találni:s azt írja ki h unvaliable, tehát gondolom nem talált. megpróbáltam a network cardsnal létrehozni egyet, de úgysem csatlkaozik:s windows mobile 5 van rajta. OFF már kérdeztem itt h lehetne rakni rá 6.5öt az nb0 kiterjesztéssel de nem érkezett válasz ON vlki tud a wifire vlmi megoldást? n95tel bármikor fel tudok cstalakozni...
Más WIFI-t lát csak a tiedet nem?
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #332 Dátum: 2010, 03 31, 23:13:43 »
hali
proxykiszolgáló megadásában kérnék segítséget. Ahhoz kellene, hogy van egy főiskola ahova járok és ha felcsatlakozok a hálóra akkor csak a suli oldalait tudom elérni. az megvan hogy mit kéne beállítani és próbálkoztam is már de nem jutottam semmi.
van egy olyan beállítási lehetőség mondjuk ez szerintem csak laptopoknál működik hogy be kell írni a böngésző beállításaiba egy You are not allowed to view links. Register or Login mostnemtom mivan.pac címet és van egy olyan beállítási lehetőség hogy ip címet kell megadni meg egy portot a http https és ftp proxy megadásához.
Proxy-t az életbe nem kellet állítgatnom szóval csak nagyon távoli tippet tudok adni.
A PDA-n is van lehetőség proxy beállítására és ha ott állítod akkor sem jó?

(És még egy dolog: Nálunk a suliban pl olyan volt, hogy egy csomó oldalt letiltottak a rendszergarázdák, tulképp csak belső háló volt egy-két oldalt kivéve. Esetleg ez nem lehetséges?)
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető Kense

• Navigáció / Navigation: Mio Moov 200 iGO 8.3
  • PDA: iPhone 3GS
  • PDA ROM: IOS 4.2.1
« Reply #333 Dátum: 2010, 04 01, 00:24:10 »
hali

Szintén egy távoli tipp: Settings -> Connections -> Connections -> Advanced -> Select Network -> (mondjuk Internet) -> Edit -> jobb alul Proxy Settings...

Tehát itt tudod a proxy-t beállítani, és az Advanced résznél szerintem a többit is.

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #334 Dátum: 2010, 04 01, 00:57:25 »
Szintén egy távoli tipp: Settings -> Connections -> Connections -> Advanced -> Select Network -> (mondjuk Internet) -> Edit -> jobb alul Proxy Settings...

Tehát itt tudod a proxy-t beállítani, és az Advanced résznél szerintem a többit is.
Pont erre gondoltam  :ok:

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
  • Navigáció / Navigation: iGo, Sygic
  • PDA: Xiaomi Redmi Note 4G/ iPhone 5 / LG G3S / SGS / i8000 / SG3 / HTC One 7
« Reply #335 Dátum: 2010, 04 01, 10:52:55 »
Sziasztok! Erre még mindig nem tud nekem semmi tanácsot adni?

"Átnéztem én már annyi beállítást, proxit meg amit csak lehetett de valahogy sehogy se akar összeállni a technika! Nem tudom van valaki a Debreceni Egyetemről?? Tudta használni omniával az eduroam-ot? Valahogy egyszer már megtalálta és felengedett de azóta se. XP-s gépre vannak meg a beállításaim:

De nem tudom hogy mit merre. Valaki tudna nekem segíteni? Nagyon megköszönném!!!!Hitelesítés is kell ugye a hálózathoz de azt nem tudom pl sehol beállítani"

Proxit állítottam (cache.unideb.hu) az előbb említett helyen, de nem tudom hogy melyik kapcsolathoz állította be? vagy az összeshez? :O Miért kell így levédeni egy egyetemi hálózatot... :@ jahh ráadásul még DNS átjáró is kellene és a vicc kedvéért felhasználónevet és jelszót igényel... persze van hozzá jogom de hol állítom be? :S
"Amikor bejött az élet, én rögtön kimentem!"

Nem elérhető Patesz20

• Navigáció / Navigation: IGO 8.3
  • PDA: Samsung Omnia i900
  • PDA ROM: i900DXID1/PFC
« Reply #336 Dátum: 2010, 04 01, 11:39:53 »

köszönöm az ötleteket. akkor próbálgatok. talán jutok valamire

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #337 Dátum: 2010, 04 01, 11:51:09 »
Sziasztok! Erre még mindig nem tud nekem semmi tanácsot adni?

"Átnéztem én már annyi beállítást, proxit meg amit csak lehetett de valahogy sehogy se akar összeállni a technika! Nem tudom van valaki a Debreceni Egyetemről?? Tudta használni omniával az eduroam-ot? Valahogy egyszer már megtalálta és felengedett de azóta se. XP-s gépre vannak meg a beállításaim:

De nem tudom hogy mit merre. Valaki tudna nekem segíteni? Nagyon megköszönném!!!!Hitelesítés is kell ugye a hálózathoz de azt nem tudom pl sehol beállítani"

Proxit állítottam (cache.unideb.hu) az előbb említett helyen, de nem tudom hogy melyik kapcsolathoz állította be? vagy az összeshez? :O Miért kell így levédeni egy egyetemi hálózatot... :@ jahh ráadásul még DNS átjáró is kellene és a vicc kedvéért felhasználónevet és jelszót igényel... persze van hozzá jogom de hol állítom be? :S
A fix ip-t, alapértelmezett átjárót, DNS szervereket a network adaptersnél tudod megadni. Ráböksz a listából valamelyikre, és az ott megnyíló ablakokban van ilyen lehetőség. Sajnos pontosabban nem tudom leírni, átmeneti winmos készülékek hiányában :(
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
  • Navigáció / Navigation: iGo, Sygic
  • PDA: Xiaomi Redmi Note 4G/ iPhone 5 / LG G3S / SGS / i8000 / SG3 / HTC One 7
« Reply #338 Dátum: 2010, 04 01, 12:05:54 »
A fix ip-t, alapértelmezett átjárót, DNS szervereket a network adaptersnél tudod megadni. Ráböksz a listából valamelyikre, és az ott megnyíló ablakokban van ilyen lehetőség. Sajnos pontosabban nem tudom leírni, átmeneti winmos készülékek hiányában :(

köszi próbáltam de nem nagyon akar összejönni :S  mi történt az o2-vel?:O
"Amikor bejött az élet, én rögtön kimentem!"

Nem elérhető lsebestyen

• PDA: HP IPAQ RW6815
  • PDA ROM: Windows Mobile 5.0
« Reply #339 Dátum: 2010, 04 01, 13:00:21 »
Más WIFI-t lát csak a tiedet nem?

tegnap már néha kijelezte az enyémet, viszont a kódra azt mondja h rossz, pedig nemütöttem félre...ma megpróbálom úgy h nem rakok jelszót a router beállításoknál

Nem elérhető twine

• Navigáció / Navigation: Goolge
  • PDA: Powered by Nexus 4 ;]
  • PDA ROM: Stock ;)
« Reply #340 Dátum: 2010, 04 01, 14:50:12 »
tegnap már néha kijelezte az enyémet, viszont a kódra azt mondja h rossz, pedig nemütöttem félre...ma megpróbálom úgy h nem rakok jelszót a router beállításoknál

Szia
Volt rw6815öm....
Idézek saját magamtól egy másik fórumról:
"nálam a wireless titkositás cseréjével sikerült orvosolnom a problémát....
eddig wpa/wpa2 titkositással volt otthon belőve a router,,,,és most átáltam WEP-re.....
annál is kérte a kódot amit megadtam neki, és azonnal csatlakozottt is a hálóhoz....
Free pontokhoz azonnal csatlakozik....
...hát így....
most már minden szuperül működik,,,interenet,,hálózat(filemegosztás) az asztali géppel stb....."
Tehát wpa-wpa2 vel szvsz nem is érdemes próbálkoznod,,nem ismeri a kis hp ezt a fajta titkosítást, vagy ha igen, nem működik....
És ha rám halgatsz a gyári wm5 rendszerről nem váltasz, mert semmi értelme! Tökéletes rá a gyári cucc,,,,,ne tömd nagyon tele mindenféle csiribirivel, mivel nem egy mai gyerek nem nagyon szereti ha terhelik,,viszont ha arra használod amire/ahogy kitalálták tökéletes kis társ.... :ok: (Egy SPB MObile shell-t azért elbír,,és mingyárt "modernebb" kis "ketyere" lesz)

Nem elérhető Mcfly13

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Waze / GMaps
  • PDA: Note 2
  • PDA ROM: XXDME4
« Reply #341 Dátum: 2010, 04 02, 00:16:53 »
Sziasztok!

Tud valaki segíteni abban, hogy hol találhatom a kütyüben a mentett wifis beállításokat, hogy legkzelebb ne keljen egyenként beírogatni őket.

Előre is köszönöm a segítséget.
Bitcasa Tárhely

Nem elérhető adam04

• Navigáció / Navigation: nav n go igo 8
  • PDA: omnia i900
« Reply #342 Dátum: 2010, 04 02, 10:48:59 »
Sziasztok!
Nekem annyi a problémám, hogy  mindenhova fel tudok csatlakozni wifivel kivétel az itthoni routerre. Azt írja ki, hogy:Cannot connest to the network. Check your network and service provider settings and try again. 100-szor ellenőriztem a beállításokat újra próbáltam milliószor de semmi. :(
Valaki valami megoldás?

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #343 Dátum: 2010, 04 02, 11:25:55 »
Sziasztok!
Nekem annyi a problémám, hogy  mindenhova fel tudok csatlakozni wifivel kivétel az itthoni routerre. Azt írja ki, hogy:Cannot connest to the network. Check your network and service provider settings and try again. 100-szor ellenőriztem a beállításokat újra próbáltam milliószor de semmi. :(
Valaki valami megoldás?
Első körben vedd ki a routeren a titkosítást (ne feledd visszakapcsolni!).
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető eclairs

• Navigáció / Navigation: igo 8
  • PDA: iphone4 galaxy s2
  • PDA ROM: IOS 4.0.2 2.3.4
« Reply #344 Dátum: 2010, 04 04, 07:29:53 »
sziasztok!kellemes husvéti ünnepeket!
nekem egy olyan problémám lenne,hogy wifivel csatlakoznék a netre..csak mivel fix ip cimet kell megadni,meg átjárot,meg stb..sajna nem tudom,hogy az i900-nak a hálozati kártyájának  mi a neve,ahova ezt be tudnám irni..6.5-ös rom van fent..
van több is a listában..
a másik probláma,hogy mikor be akarom irni valamelyikbe,csak probára,hátha eltalálom melyik az,hogy az ip cimnél csak két karaktert enged..be akarom irni,hogy 192,de a kettest már nem engedi..mi lehet a gond?köszi!üdv!

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: ASUS Zenfone 2
  • PDA ROM: Mindíg a legfrissebb gyári
« Reply #345 Dátum: 2010, 04 07, 20:35:38 »
Sziasztok!

Mai naptól nekem is van itthon wifim, viszonylag simán ment a hangolás, minden rendben - a problémám nem is a mobilitással van.

Vannak bizonyos oldalak, ahol adott letöltés után kiírja, hogy várjak, vagy fizessek  :oops: ezt eddig úgy oldottam meg, hogy bontottam a kapcsolatot /dinamikus ip kiosztás/ és az újra csatlakozáskor ment minden simán. Most viszont nem látom ezt a lehetőséget - a gép ótómatice' kapcsolódik.

Van megoldás a problémámra?  :ima:

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #346 Dátum: 2010, 04 08, 09:15:39 »
Sziasztok!

Mai naptól nekem is van itthon wifim, viszonylag simán ment a hangolás, minden rendben - a problémám nem is a mobilitással van.

Vannak bizonyos oldalak, ahol adott letöltés után kiírja, hogy várjak, vagy fizessek  :oops: ezt eddig úgy oldottam meg, hogy bontottam a kapcsolatot /dinamikus ip kiosztás/ és az újra csatlakozáskor ment minden simán. Most viszont nem látom ezt a lehetőséget - a gép ótómatice' kapcsolódik.

Van megoldás a problémámra?  :ima:

Fizess elő :D :D :D

vagy

A szolgáltató routerén kell új IP címet szerezned (újraindítás, újrakapcsolódás - bár nekem pl 3 hónapja ua. az IP-m)
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
« Reply #347 Dátum: 2010, 04 08, 10:22:12 »
Fizess elő :D :D :D

vagy

A szolgáltató routerén kell új IP címet szerezned (újraindítás, újrakapcsolódás - bár nekem pl 3 hónapja ua. az IP-m)

Akár elő is fizetnék, de tól-függ több ilyen oldal is van...  :D  :shock: és eddig kényelmesebb volt a kapcs.bontás / csatlakozás és újbóli töltési lehetőség... na mindegy, majd kitalálok valamit. Ha mást nem, akkor azt, hogy amikor wifizni akarok csak akkor lesz üzemeltetve a rúúúúúúter, egyébként csak a modem.
(kicsit macerás, de... )
-azt hittem van valami mógggya'...  :ok:

(Meg egyébként is.. ha pölö szólóban játszom olyan gémet ami a gépen van, vagy dolgozom (video editálás, szöveg szerkesztés ecccccetera) - csak engem zavar, hogy közben a neten lóg?
Én nem szeretem. Bár korlátlan a netem, csak akkor használom, amikor kell.   :p

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #348 Dátum: 2010, 04 08, 11:15:29 »

- csak engem zavar, hogy közben a neten lóg?
Én nem szeretem. Bár korlátlan a netem, csak akkor használom, amikor kell.   :p
Csak Téged zavar :) Engem az zavar ha éppen nem lóg a neten....
Rögtön előjönnek a megvonási tünetek, vörös fej, noti, router és modem újraindítás stb.  :oops:
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
« Reply #349 Dátum: 2010, 04 08, 11:57:38 »
Csak Téged zavar :) Engem az zavar ha éppen nem lóg a neten....
Rögtön előjönnek a megvonási tünetek, vörös fej, noti, router és modem újraindítás stb.  :oops:

:D :D