Leírom a tapasztalatom, hogy mit ne csináljatok így, ha kerülni akarjátok a problémákat.
Omega 16.2 volt fenn Jeebo kernellel jól belakva. Gondoltam ráteszem a 19.1-et, ahogyan áll. A közben megjelent frissítéseket kihagytam, nem érdekeltek annyira a változtatások, vagy éppen eltántorítottak.
Előtte természetesen csináltam nandroid backupot.
Feltoltam a 19.1-et no full wipe mellett és kikapcsoltam számos bloatware-t az Aromában. Én lehetőleg nem csinálok full wipe-ot, ha nem muszáj. Eddig nem volt és gyakorlatilag így megy ma is a rendszerem no wipe-ként a GB-től kezdve az ICS-eken át a leak JB-ig.
Az újraindítás után viszont most megállt a betöltődés a kezdeti Samsung feliratnál.
Ezután rátettem a 3 fájlos leak XXLSJ-t repart a pittel, majd rá a Siyah v6.0 b4 kernelt Odinnal és visszatöltöttem a legutolsó nandroid mentést.
Azonban nem lett jó, folyamatos bootloop volt a boot animációnál.

Ezután újra 3 fájlos leak reparttal, old bootloader, Siyah v6.0 b4, CWM-ből Jeebo 1.1f kernel majd nandroid mentés helyreállítása.
Előbb gondolkodtam, hogy talán egy korábbi mentést rakjak vissza, de mégis ismét a legutóbbinál maradtam, és most jó lett.

Valahol Spitya írta, előbb fel kell tolni a XWLS8-t is, mert újraméretezi a rendszerpartíciót.
Gondolom a I9100XWLS8_I9100XXLS8_I9100FOPLS3_root.tar is jó lehetne erre. Vagy ez, vagy esetleg a 19.1 full wipe-os felrakása segíthetett volna a pluszmunkát elkerülni.
Egyelőre maradtam az Omega 16.2-n, olyan nagy újdonságot senki nem említett az XXLS8-on.