0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Kijelző beállítások-->értesítési panel! Ott tettszőlegesen állíthatod:)Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Nekem nincs olyan.
melyik rom van fent neked?
Omega 1.7. De jól látom, hogy van már 1.8? Első oldalon nem láttam.
jól You are not allowed to view links. Register or Login
bizony van.cseréld le és ted rá a dori 7.40 et szépen muzsikál.benne van minden.csak ha szinezed akkor az eredeti apk kat szinezd mert akkor sok minden nem lesz mint a statusbaroni iconok válltása.
Bocsi a tudatlanságomért, de ez mit takar? "dori 7.40"
Dorimax Kernel, 7.40 Kicsit feljebb, vastag betűs topik
Hali!Valaki meg tudná nekem mondani h a "wifi csak akkor kapcsol be ha benyomom a képernyőt hiába van automatizálva (llama)" hiba a kernel (siyah 6.0 beta4) vagy a rom betegsége? Emiatt nem akarok megint kézmelegítőt csinálni belőle a kernel cserélgetéssel Bence
eddig lezárt képernyőnél le tudtam húzni a redőnyt, most nem megy. tudni az okát, vagy még nem találkoztatok a problémával?
18-as omegán nem megyfrom a far galaxys 2 with tapatalk
Azt valaki tudja h miért tűnik el nekem random vagy a screen off, vagy a böngésző ikonja a home screen aljáról időnként?
én ott kicseréltem a firefoxra és nem tűnik el sosem, szóval passz.
Szépen sorban vonul... Most a névjegyek ikon tűnt el... Hmmm
Tegyél fel siyahot, és a screen off and lock-ot, abban vagy crt off animáció Bár az csak akkor játsza be az animációt, ha az app hajtja végre a screen offot Én gyakorlatilag mindig azzal kacsolom ki, óvom a kikapcs gombot
valaki feltette az új 19-est? és ha igen, valami tapasztalat?