0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Én most nem merek variálni... Utoljára, amikor kernelt cseréltem, meghülyült a telefon és elkezdett melegedni, és merülni... Rom újrarakás (full wipe) sem oldotta meg, csak rom csere...
Nálam Dorimanx felrakásnál melegedett nagyon, kikapcsoltam, aksi ki-be kb 10 mp vártam aksi berakásnál, bekapcsoltam és abba maradt a melegedés, minden normális lett.
Az a 7.41-es dori volt és még a történelemkönyvekből is törölték, mert volt benne ez a CPU kergetős bug.
Spitya az új romjába a 7.41 est tette bele de mikor felraktam acromot nem vettem észre hogy melegedett volna.
Nálam sem volt semmi ilyen, bár már a 7.43-as-al ketyerészik.
+1 Eddig hibátlan!
valaki tud nekem adni egy stweaks beállitást? Mondjuk Spitya?
Szerintem azt nem piszkálja senki.Max a hangerőt!
Van valami infó róla,hogy siyah készíti-e a végleges JB-hez a kernelt?Tudom,hogy működik a legutolsó bétával is,de nekem eléggé melegedett vele a telefonom.
Dorimanx 7.44! Több mint tökéletes
Spitya töled kèrdeznèm hogy a tweaks-ben àllitottàl e valamit?.valamint mennyi idö mire teljesen beáll a kernelhez a kèszülék?
Azt mondod jobb,mint a Philz?Én most azt tettem fel a Siyah probléma miatt.
Feldobtam,de mintha ezzel is melegedne kicsit.Gondolkodtam,hogy visszateszem a gyári kernelt,de azzal meg csak a gyári CWM-em lenne nem?
Így van, nam lesz csak a gyári recowery. Egyébként a melegedés el fog múlni, telepítés után én kb olyan 5-6 perc után, ennyi kell neki hogy minden elinduljon, media keresés befejeződjönm, tehát felálljon a rendszer rendesen, na akkor egy sima reboot. Utána semmi melegedés nálam.
Akkor várok egy kicsit,aztán nyomok egy reboot-ot.Remélem beválik ez a kernel.Mondjuk az nem nagyon tetszik,hogy 4-5 naponta újat dob ki.De a végleges siyah-ig szerintem marad ez.
Tegnap linkeltem neked Apk-ás CWM-et.Feltelepited és a probléma megoldva.Ha vissza olvasol megtalálod.
Láttam.Köszönöm szépen.Viszont azzal csak a CWM app lesz meg nem?A gyári CWM menü marad. Abban viszont elég korlátozottak a lehetőségek.