0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Tudod Jules, tényleg azt használsz ami jól esik .. hírdetheted is hogy nagyon jó meg minden és igazad is van.De..Egyszer majd jön egy olyan rendszer verzióváltás amit a Mobil Odin fejlesztője nem követ le ... és mivel az a élő rendszerből dolgozik egyből, esetleg téglát csinál a telefonodból ... mondom esetleg... eddig nem volt ilyen eset .. és reméljük nem is lesz. De akkor majd kénytelen leszel a jól bevált Recoveryhez fordulni.Kellemes ünnepeket Mindenkinek ..
Video lejatszo fc zik vle. Előző kernelt visszaraktam akkor azzal jo
Beta 4 nálam is fc-zik a videolejátszó.Feldobnád a beta 3-ast valahová? Letöröltem!
Nekem semmi baja.
Nekem a beta3-mal is fczik a videolejátszó , de ha fájlból indítom, akkor jó, úgyhogy ment vissza a beta4!
odinal raktam fel a béta4 et,és még hibát nem észleltem.
Megpróbálom, hátha.
Ez nem jött be, fájlból indítható nálam csak a videólejátszás. Nem baj, ez még béta, remélem a véglegesbe javítja.
nálam jo.böngészöböl is simán megy.akkor nem tudom milehet.lehet azért nálam a vk van,nálad meg simplistic van fent.
Lehet, de a videólejátszó ugyanaz, nem? Mindegy várom a véglegest, hátha ott megjavul!
wipe cacha és dalvikot is nyomtam elötte.
Holnap megcsinálom, adok neki még egy esélyt a törlésekkel! Kernel törlést is lefuttatom, hátha. Köszi a tippeket!
A kamera sem az igazi, elindul de nincsenek kezelőszervek, nem lehet fotózni.Szerk.: helyesbitek, galériából elindult. Azóta jó!Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Valszeg nálad lesz valami gubanc, mert nálam pölö hibátlan a fényképrző is!
Én is csak sasolok mert sem a kamerával sem a fényképezővel nincs semmi gond!
BLN megy-e? Leírásban nem említi.
Megy!