0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Egy érdekes kérdésem lenne"Data Router (1819): DrReadUsbStatus Returns False Usb Is Offline" aLogCat ill. CatLog is folyamatosan listázza már visszamentem a gyári XWLP7 THM-re de ott is előjön, sőt ICS-en ha kb 1 órát nem piszkálom befagy a képernyő és csak akksi ki/ vissza után hajlandó életre kellni. ki tudom ezt valahogy javítani vagy írány a szerviz??Ha valakit nagyon érdekel csatolhatok complet log-ot is.
Nincs valami véletlenül ilyenkor csatlakoztatva a telefonhoz az usb porton?
Nincs se töltő se usb kábel sem, de ma nagy küszködések árán elértem odáig, hogy a sokadik Downgrade-el vissza sikerült menni a kezdetekig vagyis GB 2.3.4-re ott nincs semmi ilyen vagy ehhez hasonló error a logcat-ben.Most már csak azon töröm a fejem vajon vissza merjek jönni JB-re vagy maradjak a jelenleg stabilnak tűnő GB-n.
Sziasztok. Pénteken feltettem az XWLSJ-t. Azóta többször is volt, hogy reggel mikor a töltőröl leveszem, nem ébred fel. Újra kell inditani. Másnál is csinálja ezt?Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Nálam semmi hiba nem volt vele.Spitya-Tapatalk-SGS-II
Kint egy újabb Nordic: I9100XWLSN_I9100OXXLS8_NEE.zip | 573.5 MB.A miénk valahogy nem ér ide,mondjuk annyira nem is hiányzik.
Na ez este megy is fel.Remélem siyahhal jó lesz.
Feltolom én is!Tudni mit csiszoltak rajta?Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-rőlTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Tényleg! Most néztem én is! Jó lenne egy három fájlos, pucolós belőleTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Ilyenre gondoltál You are not allowed to view links. Register or Login
Nemhogy felraknád ide! Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Majd Spitya.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Várom szeretettel!O:-)Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
SziasztokÚj gyári. Full wipeos telepítés. Indítás után kb. 2-5 perccel kínálja fel a sim feloldását. Eddig nem volt ilyen probléma. Garantáltan gyári független készülék. I9100XWLSNValaki tudja mitől van ez?