0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
4.2.2 én maradtam le valamiről? Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Nézz bele egy rootolt gyári romon, a Preload mappába.Látni fogod, hogy a rendszer alkalmazások, két részből állnakPl: SecLauncher.apk és SecLauncher.odexNa a deodexelt romoknál össze van gyógyítva a kettő. Nagyjából ez a lényeg, és sokan úgy hiszik hogy e miatt témázhatóbb a deodexelt verzió, de ez mára már nem igaz.Köszönöm szépen a magyarázatot,tudod nekem ez magas,úgyhogy marad az,amit feltettem a Te jóvoltodból a puculos.
Az a gyanúm, hogy nem a kernelek miatt indulgat újra az LSJ. Nálam csinálta dorival, siyahal, philzel, és most a jebooval is. A romban lesz a hiba. Nem emlékszem, hogy cm10-re ilyen panasz lett volna.
Nem. 4.2.2 még nincs nekünk.
Nálam újra indítás még nem fordult elő, de ma sikeresen befagyott, ugyan úgy, mint a Neat 4.2.2 alatt. De nem jövök rá, hogy mi okozza. A programok ugyanazok, mint eddig. És azért is fura, mert 2,5 napig semmi gond nincs utána meg előjön a nyűgje. Most wipe cache/dalvik úgy tűnik meg oldotta. Reggel majd kiderül felébred-e.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
neat benne nincs 4.2.2 szerintem :-) Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Hát pedig én a megjelenése óta használom siyahhal és még egyszer sem fagyott és újra sem indult.Mondjuk én ezt az újraindulásos jelenséget még soha nem is tapasztaltam SGS-en és SGS2-ön sem.
Hello!Ez a link ez első hozzászólásban nem él, legalábbis, nekem nem számol vissza, és nincs letöltő link."Akinek partició pucolósan kell annak ezt javaslom:I9100-XWLSJ-3+1-file.rar md5: 569fd3a569fda0dc804e05e6f2d2218eKicsomagolás után Odinban mindent a helyére. "Valaki fel tudná ezt dobni mégegyszer?Köszönöm szépen! :-)
Akkor biztos csak képzelődünk.
nekem se indúlt újra soha még.. fagyni is csak a facebook miatt szokott.mert az 1 szar.. más: ha az 1 fileos nordicot teszem fe (odinba PDA-hoz és start) l megmaradnak az alkalmazásaim meg a beállításaim?
Igen.
láttam xda-n többféle színösszeállítást, kék, narancs, fehér stb... ezeket, *.zip-ben lehet letölteni.Gondolom SD-ről lehet feltenni recoveryben. Ha felteszek 1-2-t akkor az egyből látható lesz vagy csak ki lehet majd választani a beállítások között, illetve hogy állítom vissza az alapot ha nem tetszik?You are not allowed to view links. Register or Login
Megtudná valaki mondani. hogy a telefon naplózása hol található meg, melyik file tartalmazza, valamint állítható-e a híváslista most 500 darabos fix száma?Ki akartam tenni a 'kedvenc beállítások' widgetet, de azt mondja, hogy nincs több hely ezen a főoldalon, pedig teljesen üres.Köszi, ha valaki tud választ adni ezekre.
Nincs a facsénak semmi baja, nálam tökéletes!
nekem ma is rommá fagyott.. 4X kb minden kilépésnél.. 1X még a telefont is újra kellett indítanom.. kiírja h a FACEBOOK LEÁLL! a sunám meg fel az idegtől