Ha neked szenvedés a custom kernel felrakása-kipróbálása, akkor tényleg semmi értelme. Nekem pl. a Perseus kernelt 3 másodpercig tartott felrakni recovery-ből, plusz a restart kb 30másodperc. Ezek után van egy új alkalmazás, amiben testre szabhatom a hardvert, ahogy nekem tetszik. Ez minden, csak nem szenvedés. Én eljátszok vele, más meg elvan a gyári cuccal. Jó ez így...
Hol írtam ilyet hogy a felrakása-kipróbálása szenvedés?
Valamit nagyon félreértettél.
A szenvedés ott kezdődik, amikor felrakod, használod, és nem jó. A másik jó lenne, de nem tudja az exFAT-et...stb. Én ezért untam meg. XDA-n is az ajánlott kernel amit a rommerek ajánlanak az a gyári, még ha van is választható az installerben. Nem azt mondom, hogy nem lehet használni őket, csak egyik sem hibamentes. Az pedig, hogy melyik gyorsabb, az a vicc kategória. Nehogy már észrevegye bárki is a különbségeket kernel szinten.
Szintetikus tesztekben is alig mérhető a különbség. Még ROM és ROM között is, nem hogy kernel szinten.
Amiért S2-ben jó volt Siyah, Dorimanx kernelt használni itt teljesen felesleges.
Én csak és kizárólag a BLN, és a CPU Voltage Control Extreme miatt használtam főzött kernelt. Itt egyikre sincs szükség.
Ez a telefon olyan lett amit tényleg felesleges ROM szinten piszkálni, mert tökéletes. Meg kell találni a szimpatikus esztétikai vonalat, és azon maradni. Nem véletlen hogy a rommerek se nyúlnak bele az esztétikai részektől eltekintve.
Én nagyon örülök, hogy ilyen lett, és végre nem kényszerből kell romolni, kerneleket cserélgetve, ahogy az eddigi típusoknál ez megszokott volt.
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről