Hová? Mire? Ajánlj valami jót. Olyat, amiben van ablakos mód is.... Bár a Floating apps valamit segít a dolgon, de az sem az igazi. De jó lenne, ha a Windows Phone-ok is tudnák ezt, ahogy a tábla és asztali verzió...
Vmelyik Huawei tudja meg a most megjelenök közül..
Ascend...Vagy a ZTE Nubia 5 S-nel olvastam...Mar nem tudom...Ezek közül a ZTE jön be.
Kivarok most.. S5 vagy iPhone6...Sajna a MI3 WCDMA 64GB-os az nagy amitas volt..Meg mindig nincs megjelenesi idöpont!
Lassan mar abbol is jön a 4-es...
Vagy benevezek a Tizen telora...
You are not allowed to view links.
Register or
Loginde ahogyan a nemetek irtak korabban a Samsung is mar olyan mint a WV-en..
Idejemult dizajn örzö egyesület!
Mivel külsöre a Tizen sem ter el a többi Samsungtol.
Szoval kezd ez atmenni a vicc kategoriaba. Egyikböl ez hianyzik a masikbol meg az...Ez mar szopatas a javabol a gyartok reszeröl!
Bekaphatjak..Komolyan remegett a mult heten a kezem a fizetes gombon egy iPhone5S -nel..Napokig vergödtem, de utana letettem rola. Mondtam magamnak, hogy ha ebben az evben nem törtenik nagy attöres es a Samsung nem ter vissza az eredeti medrebe, akkor összel megveszem az iPhone 6-ot. Jailbreak egy perc alatt es uugy a gyari allapot is egy perc alatt vissza. Mindezt a sajat beallitasaiddal.
Fog a fafom ennyi szart tartani a szamitogepen egy telo miatt...Kernel , rom , ilyen olyan root progi, stb es mire eljutsz arra a szintre, hogy garanciavesztes mellett olyan a keszüleked amilyennek esetleg szeretned az egy nap...
Az Android a Google-val 4 ev alatt kiegett. Korlatozzak a "nagy szabad" rendszert!
Bekaphatjak!
Szoval most ennyi a nagy kütyü velemenyem.