2024, 11 24, 09:27:49
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik  (Megtekintve 169730 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #1750 Dátum: 2014, 02 04, 20:00:38 »
You are not allowed to view links. Register or Login
hatha igy haladnak...Nem a kedvem szerint!  :D Akkor összel nagy atallas lesz reszemröl.  :)

Hová? Mire? Ajánlj valami jót. Olyat, amiben van ablakos mód is.... Bár a Floating apps valamit segít a dolgon, de az sem az igazi. De jó lenne, ha a Windows Phone-ok is tudnák ezt, ahogy a tábla és asztali verzió...

Nem elérhető BenTam

• PDA: Galaxy Note 2
  • PDA ROM: PhoeniX ROM V16.7
« Reply #1751 Dátum: 2014, 02 04, 20:40:27 »
Hová? Mire? Ajánlj valami jót. Olyat, amiben van ablakos mód is.... Bár a Floating apps valamit segít a dolgon, de az sem az igazi. De jó lenne, ha a Windows Phone-ok is tudnák ezt, ahogy a tábla és asztali verzió...
Iphone 6! 5,5" :ok:  :taps: Csinálsz hozzá egy ilyen ablakos alkalmazást és jól meg is gazdagodsz belőle! ;)

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #1752 Dátum: 2014, 02 04, 20:54:32 »
Vmelyik Huawei tudja meg a most megjelenök közül..  :hmm: :oops: Ascend...Vagy  a  ZTE Nubia 5 S-nel olvastam...Mar nem tudom...Ezek közül a ZTE jön be.
Kivarok most..  S5 vagy iPhone6...Sajna a MI3 WCDMA 64GB-os az nagy amitas volt..Meg mindig nincs megjelenesi idöpont!  :hmm: :shock: Lassan  mar abbol is jön a 4-es...  :D
Vagy benevezek a Tizen telora...  :D

de ahogyan a nemetek irtak korabban a Samsung is mar olyan mint a WV-en..  :D Idejemult dizajn örzö egyesület!  :D Mivel külsöre a Tizen sem ter el a többi Samsungtol.  :D
Szoval kezd ez atmenni a vicc kategoriaba. Egyikböl ez hianyzik a masikbol meg az...Ez mar szopatas a javabol a gyartok reszeröl!  >:( Bekaphatjak..Komolyan remegett a mult heten a kezem a fizetes gombon egy iPhone5S -nel..Napokig vergödtem, de utana letettem rola. Mondtam magamnak, hogy ha ebben az evben nem törtenik nagy attöres es a Samsung nem ter vissza az eredeti medrebe, akkor összel megveszem az iPhone 6-ot. Jailbreak egy perc alatt es uugy a gyari allapot is egy perc alatt vissza. Mindezt a sajat beallitasaiddal.  :)
Fog a fafom ennyi szart tartani a szamitogepen egy telo miatt...Kernel , rom , ilyen olyan root progi, stb es mire eljutsz arra a szintre, hogy garanciavesztes mellett olyan a keszüleked amilyennek esetleg szeretned az egy nap...  :( Az Android a Google-val 4 ev alatt kiegett. Korlatozzak a "nagy szabad" rendszert!  >:( Bekaphatjak!  >:(
Szoval most ennyi a nagy kütyü velemenyem.  :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #1753 Dátum: 2014, 02 04, 21:24:51 »
Iphone 6! 5,5" :ok:  :taps: Csinálsz hozzá egy ilyen ablakos alkalmazást és jól meg is gazdagodsz belőle! ;)

Kell a ráknak szifon. Az ios munkára még mindig alkalmatlan. Majd ha lesz egy közös dokumentum mappa, amit minden program lát, a billentyűzete variálható lesz és lesz rá legalább egy PlanMaker szintű táblázatkezelő program, meg egy normális levelező, akkor talán elkezd érdekelni. Tehát olyan alapvető dolgok, amik minden más rendszerben régóta működnek.
A Quasar meg ott van a Cydiaban, az tudja a lebegő alakokat iPaden. Anno kipróbáltam, persze jb kell hozzá.

Tapatalk-kal küldve az én GT-N7100-el

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1754 Dátum: 2014, 02 04, 21:32:46 »
...
Szoval kezd ez atmenni a vicc kategoriaba. Egyikböl ez hianyzik a masikbol meg az...Ez mar szopatas a javabol a gyartok reszeröl!  >:( Bekaphatjak..Komolyan remegett a mult heten a kezem a fizetes gombon egy iPhone5S -nel..Napokig vergödtem, de utana letettem rola. Mondtam magamnak, hogy ha ebben az evben nem törtenik nagy attöres es a Samsung nem ter vissza az eredeti medrebe, akkor összel megveszem az iPhone 6-ot. Jailbreak egy perc alatt es uugy a gyari allapot is egy perc alatt vissza. Mindezt a sajat beallitasaiddal.  :)
Fog a fafom ennyi szart tartani a szamitogepen egy telo miatt...Kernel , rom , ilyen olyan root progi, stb es mire eljutsz arra a szintre, hogy garanciavesztes mellett olyan a keszüleked amilyennek esetleg szeretned az egy nap...  :( Az Android a Google-val 4 ev alatt kiegett. Korlatozzak a "nagy szabad" rendszert!  >:( Bekaphatjak!  >:(
Szoval most ennyi a nagy kütyü velemenyem.  :)

Mivel különb az ios a jb-vel? Mire felokosítod a rendszert a Cydia-ból olyanná, hogy jó legyen...

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #1755 Dátum: 2014, 02 05, 16:50:56 »
Mivel különb az ios a jb-vel? Mire felokosítod a rendszert a Cydia-ból olyanná, hogy jó legyen...

Nem nagyon szeretnek itt ebbe belemenni...  ;)-de azert nezzük:
1, Nem veszti el a garanciat a JB-vel. Egyszerü mint a pofon oda vagy a visszaallitas.(ha most csak a Knox-os Samsungot nezzük ellennek.)
2, Cydia megörzi a beallitasaid es eleg csak egyszer beallitani, telepiteni mindent. A valtoztatasokat is megörzi.--Root mellett TB-vel sajat tarhely stb es akkor sem mindig 100-as a visszaallitas. A felhö alapuakrol nem is beszelve(Helium nekem csak egyszer tudta visszapakolni akkor is csak az appokat. A beallitasokat mar nem.)
3, Az iOS is megörzi a beallitasaidat.--Ettöl meg nagyon messze van az Android..A 4.4-vel mar elvartam volna ezt.

Szerintem mar csak ezek magukert beszelnek.
Mindezt különösebb sajat tarhely, sajat mentesek vagy appok felhalmozasa nelkül mindent a Cydian keresztül.
-de ezt tudnod kell Neked is, hiszen voltal Apple keszülek tulaja..  ;) :)

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1756 Dátum: 2014, 02 05, 17:11:40 »
Nem nagyon szeretnek itt ebbe belemenni...  ;)-de azert nezzük:
1, Nem veszti el a garanciat a JB-vel. Egyszerü mint a pofon oda vagy a visszaallitas.(ha most csak a Knox-os Samsungot nezzük ellennek.)
2, Cydia megörzi a beallitasaid es eleg csak egyszer beallitani, telepiteni mindent. A valtoztatasokat is megörzi.--Root mellett TB-vel sajat tarhely stb es akkor sem mindig 100-as a visszaallitas. A felhö alapuakrol nem is beszelve(Helium nekem csak egyszer tudta visszapakolni akkor is csak az appokat. A beallitasokat mar nem.)
3, Az iOS is megörzi a beallitasaidat.--Ettöl meg nagyon messze van az Android..A 4.4-vel mar elvartam volna ezt.

Szerintem mar csak ezek magukert beszelnek.
Mindezt különösebb sajat tarhely, sajat mentesek vagy appok felhalmozasa nelkül mindent a Cydian keresztül.
-de ezt tudnod kell Neked is, hiszen voltal Apple keszülek tulaja..  ;) :)

A gyári alapok esetén tudom ezt, de cydia esetén nem vettem észre ezt anno, bár talán nem is voltak olyan dolgaim ott. Igen, ebben jó az ios, ezt én is tudom, de a többi alapvető hiányosság? Na meg azért valljuk be őszintén: milyen sűrűn is van erre szükség? Egyébként nekem a TB mentések visszaállítása mindig hibátlanul működött. Illetve nagyobb verzióváltáskor fordult elő az egyszer vagy kétszer, hogy az sms-ek és a hívásnapló nem jött vissza, de ezek nem is annyira fontosak. Az összes program beállításai mindig jól álltak vissza. Nekem ez a legfontosabb. Tény, hogy megcsinálhatná már ezt is a gugli, mert akkor már nem is érdekelne annyira a root.

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #1757 Dátum: 2014, 02 05, 17:33:06 »
A gyári alapok esetén tudom ezt, de cydia esetén nem vettem észre ezt anno, bár talán nem is voltak olyan dolgaim ott. Igen, ebben jó az ios, ezt én is tudom, de a többi alapvető hiányosság? Na meg azért valljuk be őszintén: milyen sűrűn is van erre szükség? Egyébként nekem a TB mentések visszaállítása mindig hibátlanul működött. Illetve nagyobb verzióváltáskor fordult elő az egyszer vagy kétszer, hogy az sms-ek és a hívásnapló nem jött vissza, de ezek nem is annyira fontosak. Az összes program beállításai mindig jól álltak vissza. Nekem ez a legfontosabb. Tény, hogy megcsinálhatná már ezt is a gugli, mert akkor már nem is érdekelne annyira a root.
Persze, hogy nem sürün alkalmazod a visszaallitasokat, de nem jo vhol a tudat, hogy meg ezzel sem kell foglalkozni?  :)
Nekem ezert is jön be a MIUI. Hasonlo tulajdonsagokkal ezen a teren.-de ez a MI3-as betette a kaput..  >:(
Na mindegy..
 Mint mondtam kivarok meg ebben az evben(bar tavaly is ezt mondtam  :D ) es nagyon figyelem az idei telefonokat. Eddig nekem a G2 vagy a ZTE Nubia 5S 32GB-os(amit ucsak meg nem lehet kapni) jön be.
-de ebben az evben szerintem eldöl , hogy maradok Androidon vagy beallok a csaladtagjaim köze egy iPhone-val.

Nem elérhető bonavince

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo,S
  • PDA: SM-N910C
  • PDA ROM: XXU1COJ5
« Reply #1758 Dátum: 2014, 02 17, 22:24:08 »
Üdv : kérésem lenne  Firmwares -en melyik a független telefonhoz az a room amiben van magyar nyelv?
Köszönöm előre is!!!

Nem elérhető bonavince

• PFC Fan
« Reply #1759 Dátum: 2014, 02 17, 22:41:16 »
Ja bocsi, N7100 hoz kell!!!

Nem elérhető kisdobos

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S7
Re: Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #1760 Dátum: 2014, 02 18, 05:17:19 »
Persze, hogy nem sürün alkalmazod a visszaallitasokat, de nem jo vhol a tudat, hogy meg ezzel sem kell foglalkozni?  :)
Nekem ezert is jön be a MIUI. Hasonlo tulajdonsagokkal ezen a teren.-de ez a MI3-as betette a kaput..  >:(
Na mindegy..
 Mint mondtam kivarok meg ebben az evben(bar tavaly is ezt mondtam  :D ) es nagyon figyelem az idei telefonokat. Eddig nekem a G2 vagy a ZTE Nubia 5S 32GB-os(amit ucsak meg nem lehet kapni) jön be.
-de ebben az evben szerintem eldöl , hogy maradok Androidon vagy beallok a csaladtagjaim köze egy iPhone-val.
Az MI3-at en is nézegettem. Mi a gond vele?

wallachi

• Vendég
« Reply #1761 Dátum: 2014, 02 18, 13:04:53 »
Üdv : kérésem lenne  Firmwares -en melyik a független telefonhoz az a room amiben van magyar nyelv?
Köszönöm előre is!!!

Az osszesben van

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
Re: Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #1762 Dátum: 2014, 02 18, 15:05:41 »
Az MI3-at en is nézegettem. Mi a gond vele?
Az, hogy oktober ota igerik a WCDMA 64GB-os megjeleneset. A kinai TD 64-es verzio letezik, de az csak 2G-en muzsikalna Europaban. A 16GB-os nekem nem kell. Most akiknek megjött a 16GB-os azoknak a WCDMA verzioknak a kamera szoftja nem egyezik a kinai piacra szant TD verzioeval.
Hianyzik a "  raw és lassítás opció "....Mondjuk ezt idövel potolhatjak. Most android 4.3 alapu, de jön a 4.4(csak a MI telefonoknal. A portoltaknal nem lehet tudni..Vmelyik meg mindig 4.1-es...) erre is.

Nem elérhető kisdobos

Re: Re: Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #1763 Dátum: 2014, 02 18, 16:12:10 »
Az, hogy oktober ota igerik a WCDMA 64GB-os megjeleneset. A kinai TD 64-es verzio letezik, de az csak 2G-en muzsikalna Europaban. A 16GB-os nekem nem kell. Most akiknek megjött a 16GB-os azoknak a WCDMA verzioknak a kamera szoftja nem egyezik a kinai piacra szant TD verzioeval.
Hianyzik a "  raw és lassítás opció "....Mondjuk ezt idövel potolhatjak. Most android 4.3 alapu, de jön a 4.4(csak a MI telefonoknal. A portoltaknal nem lehet tudni..Vmelyik meg mindig 4.1-es...) erre is.
Értem. Akkor ezek szerint nem túl jó a támogatása.

Nem elérhető bonavince

• PFC Fan
« Reply #1764 Dátum: 2014, 02 18, 16:21:11 »
Az osszesben van

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
Re: Re: Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #1765 Dátum: 2014, 02 18, 17:09:01 »
Értem. Akkor ezek szerint nem túl jó a támogatása.
Mar hogyne volna jo!!! Igaz kinara koncentralodik, mivel ott több mint 10 millo keszülek fogyott es 30 millo felhasznaloja van. Hugo Barra(ha mond vamit a neve szamodra.  ) az idei ev vegere igert egy nagyobb nemzetköti attörest a piaci lefedetsegre vonatkozolag. Remelhetöleg meg is valositja..  :ima: -ha mar a Google-nal sikerült neki akkor gondolom itt sem lesz maskepp.(ha csak az erdekek mast nem kivannak a Xiaomi-nal)

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kisdobos

Re: Re: Re: Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #1766 Dátum: 2014, 02 18, 17:28:14 »
Mar hogyne volna jo!!! Igaz kinara koncentralodik, mivel ott több mint 10 millo keszülek fogyott es 30 millo felhasznaloja van. Hugo Barra(ha mond vamit a neve szamodra.  ) az idei ev vegere igert egy nagyobb nemzetköti attörest a piaci lefedetsegre vonatkozolag. Remelhetöleg meg is valositja..  :ima: -ha mar a Google-nal sikerült neki akkor gondolom itt sem lesz maskepp.(ha csak az erdekek mast nem kivannak a Xiaomi-nal)

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Akkor ezek szerint ugyanúgy jönnek rá a frissítések mint a samsungra? A rendelés közvetlen kínából érkezik? vámot mennyit kell fizetni?

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
Re: Re: Re: Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #1767 Dátum: 2014, 02 19, 17:53:24 »
Akkor ezek szerint ugyanúgy jönnek rá a frissítések mint a samsungra? A rendelés közvetlen kínából érkezik? vámot mennyit kell fizetni?
mar otthonrol is..

Nem elérhető nababika

• PDA: Note 2
  • PDA ROM: DN3 Ditto Note 3.1
« Reply #1768 Dátum: 2014, 03 12, 18:10:00 »
Hello. Sikerült mar valakinek felrakni a dn3 kitkat-ot? Mindkettőt próbáltam de semmi, a samsung felitatnál nem megy tovább. Próbáltam philz es twrp recoveryvel is de nem akar elindulni. Valaki segítsen legyszi. Koszi.

Nem elérhető Lizzard

• PDA: GT-I9300
  • PDA ROM: I9300XXEMG4
« Reply #1769 Dátum: 2014, 03 12, 19:56:43 »
Hello. Sikerült mar valakinek felrakni a dn3 kitkat-ot? Mindkettőt próbáltam de semmi, a samsung felitatnál nem megy tovább. Próbáltam philz es twrp recoveryvel is de nem akar elindulni. Valaki segítsen legyszi. Koszi.
Én is igy jártam. Picit utána olvasgattam és sztem azért van mert rossz a bootloader-ed. Gondolom MJ5 van neked is és valószinü, hogy újabb kell pl: MJ9 talán. DE ezek a tippek nem biztosak, ha valaki megmondja a tutit akkor én is felrakom  ;) :ok:

Nem elérhető torril

• PDA: SGN2, Asus TF701t
  • PDA ROM: DN3 v4 RC2 (Ditto)
« Reply #1770 Dátum: 2014, 03 12, 21:23:37 »
Én is igy jártam. Picit utána olvasgattam és sztem azért van mert rossz a bootloader-ed. Gondolom MJ5 van neked is és valószinü, hogy újabb kell pl: MJ9 talán. DE ezek a tippek nem biztosak, ha valaki megmondja a tutit akkor én is felrakom  ;) :ok:

Nekem a van fent.
Hogyan lehet a bootloader verzióját megnézni?
Sokat variáltam mire összejött, azt hiszem az MJ5 van fent, utána TWRP, majd full wipe.

Nem elérhető nababika

« Reply #1771 Dátum: 2014, 03 12, 21:41:12 »

Az MJ9 et kihagynám mert KNOX-os. De azert koszi.

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #1772 Dátum: 2014, 03 13, 08:21:08 »
Az MJ9 et kihagynám mert KNOX-os. De azert koszi.

A másikon válaszoltam a kérdésedre, MJ5 elég hozzá.

A javaslat a friss recovery és teljes wipe.

Előfordul a Samu logo-nál állás, indítsd újra olyankor, hátha annyi elég.

A legtöbbeknek szépen felment, de van, akinek nagyon nehezen.

Én még várok a következő kiadásra, mert bár ezt is dicsérik, van még bug és hiány, friss dolog ez még.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető nababika

« Reply #1773 Dátum: 2014, 03 13, 11:49:51 »
A másikon válaszoltam a kérdésedre, MJ5 elég hozzá.

A javaslat a friss recovery és teljes wipe.

Előfordul a Samu logo-nál állás, indítsd újra olyankor, hátha annyi elég.

A legtöbbeknek szépen felment, de van, akinek nagyon nehezen.

Én még várok a következő kiadásra, mert bár ezt is dicsérik, van még bug és hiány, friss dolog ez még.

Köszönöm. Közben sikerült felraknom egy TWRP recoveryvel, de egyfolytában újraindult. Aztán ezeket találtam az xda-n. Azt hiszem én is varok egy újabb kiadásra. Mindenesetre koszi a faradozást és a segítséget.

A tegnapi kitkat telepítéshez egy kis info.
DO NOT USE PHILIZ TOUCH FOR 4.4.2 ROMS!
Please
1.change recovery,
2. do full wipe of internal storage
3.wipe caches after installation
4.wait rom to boot
5.Do not touch anything and just do another reboot
6. Read read read read f@cking posts by users in this thread before asking questions for issues u have .
Es a random reboot ami tönkretette az éjszakámat, Csak sajnos későn találtam meg.
=====random reboot fix=====
If you got the random reboot issue follow this:
1. Pull down your notification bar
2. Open ALL quicksettingtoggles
3.Turn off Smart Stay; Smart Pause and Smart Scroll
Ezt nem próbáltam mert elfogyott a türelmem és visszatettem egy nand mentest.
Hozzáteszem, hogy nekem a telepítés csk a 2.6.3.2-es TWRP-vel sikerült.

Nem elérhető nyikolaj888

• PFC Fan
  • PDA: I9000
  • PDA ROM: XXJW5
« Reply #1774 Dátum: 2014, 03 15, 23:10:34 »
Üdv mindenkinek!
Tudom,hogy ez egy n7100 fórum de ki tudja hátha tudtok segíteni nekem.
Most lettem s3 tulajból note2 lte n7105 tulaj.
Szeretnék pár kérdést feltenni nektek ti már biztos jártasabbak vagytok mint én.
Sajnálattal  tapasztaltam ,hogy itt az ariza patch,és a különböző patchelt modemek és patchelt kernelek nem működnek az n7105-ön.
Jelenleg egy 4.1.2-es verzió van fent és 4.3-ra szeretnék frissíteni,de félek hogy megint találkozom a
 :csak segélyhívás használható. felirattal hiába rakom vissza az efs mappát.
Tudtok nekem segíteni egy-két tippel estleg patchelt modemmel,kernellel amit frissítés után ha elmászik a telóm és efs visszarakást csinálok akkor 4.3-on minden működik engem a knox nem érdekel mert garim nincs.
De bármi más megoldás érdekel,köszönöm
Előre is köszönöm ha tudtok segíteni.