2024, 11 26, 00:48:57

Szerző Téma: [KERNEL]Dorimanx Kernel for I9100 v8.43 - v9.43 - Jelly Bean  (Megtekintve 83110 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
You are not allowed to view links. Register or Login
én ezt nem tapasztaltam eddig, minden  censored a nálam!

Nálam meg egy nagy kalap kaki  >:( Nem nagyon talál magára a kernel gyártó már egy pár verzió óta, vagy mióta nem frissül olyan sűrűn a Siyah??

Nálam lagg hegyek a Siyah-hoz képest, nálam sincs DS, ráadásul merül is mint állat, a wi-fi miatt, majdem falhoz vágtam szegény telómat, pedig nem is ő a bűnös.

Na megy vissza a Siyah, és befejeztem a kernel váltogatásokat. Jelen pillanatban az lett a legjobb kernel, még így b-s állapotában is.

Nem elérhető juhaszroli

• PFC Fan
  • PDA: Samsung i9300 Pepple Blue
  • PDA ROM: R2D2 V9
Nálam meg egy nagy kalap kaki  >:( Nem nagyon talál magára a kernel gyártó már egy pár verzió óta, vagy mióta nem frissül olyan sűrűn a Siyah??

Nálam lagg hegyek a Siyah-hoz képest, nálam sincs DS, ráadásul merül is mint állat, a wi-fi miatt, majdem falhoz vágtam szegény telómat, pedig nem is ő a bűnös.

Na megy vissza a Siyah, és befejeztem a kernel váltogatásokat. Jelen pillanatban az lett a legjobb kernel, még így b-s állapotában is.

Teljes mértékben igazad van, régebben 2x jobban bírta vele az akksi, mint más kernelekkel...én most megnézem Jeboo-t, Siyah elég merülékeny :(

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
Teljes mértékben igazad van, régebben 2x jobban bírta vele az akksi, mint más kernelekkel...én most megnézem Jeboo-t, Siyah elég merülékeny :(

Az elmúlt napokban már teljesen beállt nálam a Siyah.
Nem használom kevesebbet a telom mint ezek előtt, és este is 45%-al dugtam töltőre. Nekem ez bőven jó.

Nem elérhető juhaszroli

• PFC Fan
Az elmúlt napokban már teljesen beállt nálam a Siyah.
Nem használom kevesebbet a telom mint ezek előtt, és este is 45%-al dugtam töltőre. Nekem ez bőven jó.

45% úgy, hogy reggel lehúzod, Wifi, mobilnet, stb..?

Bocsi az OFF-ért :)

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan

45% úgy, hogy reggel lehúzod, Wifi, mobilnet, stb..?

Bocsi az OFF-ért :)

Igen! Valamelyik folyamatosan megy. Tegnap wi-fi volt több, mivel otthon voltam, csak kétszer-háromszor fél órára ugrottam el otthonról, ma csak mobil internet lesz.  De itt melóban is szokott maradni 30-35%.

Nem elérhető zlatan

• Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: iPhone 7, iPad 2017
  • PDA ROM: Legújabb IOS :)

+1
Én is végigpróbáltam mindegyik kernelt,de a siyah a legjobb minden tekintetben.
ICS alatt is azt használtam és JB alatt sem fogok már mást.
Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.

Nem elérhető juhaszroli

• PFC Fan
Igen! Valamelyik folyamatosan megy. Tegnap wi-fi volt több, mivel otthon voltam, csak kétszer-háromszor fél órára ugrottam el otthonról, ma csak mobil internet lesz.  De itt melóban is szokott maradni 30-35%.

Még egy kis OFF:SiyahB5, melyik romon van, hogy ilyen jól fogyaszt? Nekem VK-n volt egy hétig, de nem mertem a telóhoz nyúlni, nehogy ne bírja ki hazáig.. :(

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo 2.4
  • PDA: SAMSUNG Galaxy S5 [SM-G900FD]
  • PDA ROM: ALEXANDR deodexed BOF1
Sziasztok!

Nálam is gondok vannak a wifi bekapcsolásával, mindig 2x kell rátaperolnom. Viszont ha tartósabban be van kapcsolva a GPS, már nem is lehet bekapcsolni... Illetve a kamera valóban működik, de STweaks-ben beállítottam az SD automount-ot (szeretem ezt a funkciót) és ha a gépről lehúzom a telefont, az összes kameraprogram azt mondja, hogy nincs jelen háttértár (se külső, se belső), ahová menthetné a képeket. Ha újraindítom, az első csatlakozásig van fényképmentés.

Korábban a Titaniummal visszaállított navigációs program is hiányolt ezt-azt, de azt hittem, valami félresikerült. Szerintem az a gond is ebből adódott.

(ROM: NeatROM Lite 4.4, kernel: Dorimanx 8.1)

Találtam egy újabb kerneltisztogatót, újra felrakom a 8.1-et, de előtte kipróbálom azt, hátha hátramaradt valami.
Amikor Bell feltalálta a telefont, Chuck Norrisnak már volt két nem fogadott hívása.

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Google Maps
  • PDA: OnePlus 7T Pro

hát nem tudom, nálam a te új Neat romod van fent és egy rossz szót sem tudok mondani eddig róla mármint a kernelről. eddig okés minden csak wifi most még és használtam is, rajta olvastam vagy fél órát egy könyvet, ami ugye folyamatos képernyőt jelent. pár órája tettem fel a cpu spy-t most néztem 73% DS, tegnap este 11 kor húztam le a töltőről 100%on és most 71 %on áll a töltöttség. Semmi lag. Megint előjön a tipikus ahány telefon annyi féle működés? Vagy csak elkiabálom? :)

Nem elérhető zolee155

• Navigáció / Navigation: iGO primo 2.0 / Navigon EU
  • PDA: Note II GT-N7100 & SII GT-I9100 & Note 10.1LTE GT-N8020
  • PDA ROM: N2->MIUI v5 / S2->4.1 Stock JB / N10.1->4.1.2 Stock
hát nem tudom, nálam a te új Neat romod van fent és egy rossz szót sem tudok mondani eddig róla mármint a kernelről. eddig okés minden csak wifi most még és használtam is, rajta olvastam vagy fél órát egy könyvet, ami ugye folyamatos képernyőt jelent. pár órája tettem fel a cpu spy-t most néztem 73% DS, tegnap este 11 kor húztam le a töltőről 100%on és most 71 %on áll a töltöttség. Semmi lag. Megint előjön a tipikus ahány telefon annyi féle működés? Vagy csak elkiabálom? :)
Akkor én leszek az akinek mostanában nem megy ez a kernel?  Fent volt az S6b5, feltoltam a Jeboo v2.1-et csináltam egy mentési, majd wipek és Dori 8.1 restart reco. Újabb wipek restart és ilyenekkel jött a rendszer Triangle nem válaszol,  a Woodoo Louder leállt kamera hiba stb.
Úgyhogy ment vissza az S6b5 :-[
NEAT 4.4.1Spitya

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről

Nem elérhető andreas49

• Navigáció / Navigation: Sygic, iGO sz.n. HERE
  • PDA: LG G4 32 Gb - H815
  • PDA ROM: V10g-EUR

Találtam egy újabb kerneltisztogatót, újra felrakom a 8.1-et, de előtte kipróbálom azt, hátha hátramaradt valami.

Megadhattad volna, hogy milyen kernel tisztitot találtál!
Ezt keresek én is.
Köszi

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
Még egy kis OFF:SiyahB5, melyik romon van, hogy ilyen jól fogyaszt? Nekem VK-n volt egy hétig, de nem mertem a telóhoz nyúlni, nehogy ne bírja ki hazáig.. :(

Neat 4.4.1-Spitya.  ;)

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Google Maps
  • PDA: OnePlus 7T Pro
Nos, egy kis jelentés. Máshol is egyből kapcsolódott egy elmentett wifi-hez, nem volt gond, gyűröm egész nap, zenehallgatás is volt, 5 percenként bekapcsolás, olvasás stb és most 49%-on áll. Lehet hogy nálam megy egyedül jól?  Na ez érdekes lenne:)

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo 2.4
  • PDA: SAMSUNG Galaxy S5 [SM-G900FD]
  • PDA ROM: ALEXANDR deodexed BOF1
Megadhattad volna, hogy milyen kernel tisztitot találtál!
Ezt keresek én is.
Köszi

Íme: You are not allowed to view links. Register or Login
Letöltési link a 2. postban.

Egyébként ez sem segített a korábbi problémáimon...
Amikor Bell feltalálta a telefont, Chuck Norrisnak már volt két nem fogadott hívása.

Nem elérhető Hitman

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo Primo
  • PDA: Galaxy S4 mini i9195
  • PDA ROM: I9195XXUBNB3 R2 by lackogyerek
Nos, egy kis jelentés. Máshol is egyből kapcsolódott egy elmentett wifi-hez, nem volt gond, gyűröm egész nap, zenehallgatás is volt, 5 percenként bekapcsolás, olvasás stb és most 49%-on áll. Lehet hogy nálam megy egyedül jól?  Na ez érdekes lenne:)
Közben kicsit foglalkoztam a dologgal és most van ds újra! Stweaksben nyomtam egy defaultot, utána belőttem mindent ahogy szeretem (bln, töltő áram, színek, zram stb.) és a sleep governort átállítottam sleepy-re. Most még kipróbálom milyen, ha a min cpu frekit 200-ról visszaveszem 100-ra.
Majd beszámolok.

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
Érdekes azért, hogy néhányaknak hibátlan, de akiknek valami baja van vele, mindenkinek más és más. Nekem a Wi-Fi-vel vagy az alvókájával semmi gond, viszont még mindig nem jó a videó lejátszó és az Stweaks is csak több újraindítás után indult be. Tegnap egy full wipe után raktam fel a Neat 4.3 Lite-ra a v8.1-et. Nem laktam be teljesen, pár "haszontalan" program mára maradt. Érdemes megnézni, milyen szépen merült este 11-től, majd ma délelőtt gondoltam egyet és beizzítottam a face alkalmazását. :shock:
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető Lajovial

• Navigáció / Navigation: CNS Globe HD - Primo 2 Truck
  • PDA: SGS2 / ST15i Xperia Mini / Imito MX1 / Measy U2C
  • PDA ROM: Wanam 14.1-Dori 8.43 / CM9 / gyári 4.1.1 / Finless 1.7c
PhilZ - Jeboo - Nandmentés - Dori 8.1.
Wifit notibárról nem lehetett kapcsolni. Menüben wifi be - ki. Azóta tökéletes. STweaks -ben elvégeztem Spitya módosításait (MISC nincs, töltésszabályzás OTHER alatt), plusz CIFS modul (végre!). Kamerára kattintva sötétség, semmire nem reagált. Bekapcs hosszan, újraindult, Samu feliratnál elakadt (ez a bootloop?). Újraindítottam, magára talált, most müxik minden (legalábbis amit eddig próbáltam). Nem akad, nem laggol, pörög szépen. A fogyasztást még nem tudom (wipe bat stat), de az nálam nem is lényeges szempont (amíg nem merül töltőn). Eddig szeretem Dorit! 

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
PhilZ - Jeboo - Nandmentés - Dori 8.1.
Wifit notibárról nem lehetett kapcsolni. Menüben wifi be - ki. Azóta tökéletes. STweaks -ben elvégeztem Spitya módosításait (MISC nincs, töltésszabályzás OTHER alatt), plusz CIFS modul (végre!). Kamerára kattintva sötétség, semmire nem reagált. Bekapcs hosszan, újraindult, Samu feliratnál elakadt (ez a bootloop?). Újraindítottam, magára talált, most müxik minden (legalábbis amit eddig próbáltam). Nem akad, nem laggol, pörög szépen. A fogyasztást még nem tudom (wipe bat stat), de az nálam nem is lényeges szempont (amíg nem merül töltőn). Eddig szeretem Dorit!

Kitartó voltál. :) Én már hamarabb meguntam volna és kivágom a francba.
A bootloop elkezd betölteni, egy ponton megáll, újraindul, és ezt játssza folyamatosan.
Neked inkább mondjuk azt, hogy lefagyott betöltés közben.

Nekem most egész jó lett az akkuidőm a korábbiakhoz képest, miután erre az állapotra visszatértem a Jebooval.
Lehet, hogy a Siyah beta jobb, de egyelőre nem kísérletezem. A véglegest csak feltolom majd.

Nem elérhető Lajovial

Kitartó voltál. :) Én már hamarabb meguntam volna és kivágom a francba.
A bootloop elkezd betölteni, egy ponton megáll, újraindul, és ezt játssza folyamatosan.
Neked inkább mondjuk azt, hogy lefagyott betöltés közben.

Nekem most egész jó lett az akkuidőm a korábbiakhoz képest, miután erre az állapotra visszatértem a Jebooval.
Lehet, hogy a Siyah beta jobb, de egyelőre nem kísérletezem. A véglegest csak feltolom majd.
Kitartó? Ne viccelj! Leírni hosszabb volt. Nem csak úgy megállt a Samu felirat, hanem folyamatosan újraindult. Változott a fényereje és élesedett a kép. De egy ponton rezgett a teló és újra kezdődött a folyamat. Nem akartam feladni, mert én ezt a kernelt akartam (vagy Siyah). Hangolás alkalmazásból, init.d, CIFS modul.  Most megvan, müxik és van mentésem. Ha nem lesz más gebasz, akkor bódottá.

Nem elérhető Lajovial

Na, mégsem kerek minden. Notibárról továbbra sem megy a wifi. Érdekes, mert a bt viszont igen. Titanium közölte, hogy nem fér hozzá a mentéshez. A /mnt/sdcard/ alatt nincs semmi. Szóval kalandos. Sejtem, hogy miért van ez, csak az a gond, hogy nem tudom, hogy kéne kinézzen egy JB fájlrendszer. Az enyém (Wanam) tele van symlinkekkel. Ez normális? Pl. úgy tűnik, hogy valójában a  /mnt/sdcard útvonalon nem is léteznek a mappák. Ez csak egy symlink volt, ami a /storage/storage0/ útvonalra mutat. Olyan, mintha Dori megszüntette volna a symlinket, így pl. TiBi sem találta a mentést. Megkerestettem vele és szerinte az eddigi mentés most a storage/storage0/TitaniumBackup/ útvonalon van. Hát, lehet, hogy ebből gyalu lesz.

Nem elérhető djsweetboy

• PFC Fan
  • PDA: LG G2 (D802)
  • PDA ROM: Cloudy 3.2 + Xceed Kernel BLD8
Megy a wifi notibarról csak 2x kell tapizni.
Nem tudom miért.

Nem elérhető Lajovial

Nem tudom miért.

Ezt olvastam én is. Hidd el, hogy bőszen tapiztam, mielőtt írtam. Nálam nem müxik. De ez is lehet, hogy csak a Wanam miatt van, mert egy custom notibárja van. Persze ettől még ugyanazt kapcsolja, tehát működnie kéne. De igazából ez nem annyira érdekel. 3gigát kellett aláírnom a Telenornál, úgyhogy csak akkor kapcsolok wifit, ha a NAS -on akarok matatni.

Nem elérhető Hitman

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo Primo
  • PDA: Galaxy S4 mini i9195
  • PDA ROM: I9195XXUBNB3 R2 by lackogyerek
Nem tudom miért.

Ez ilyen. Engem mondjuk nem zavar.

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
Kitartó? Ne viccelj! Leírni hosszabb volt. Nem csak úgy megállt a Samu felirat, hanem folyamatosan újraindult. Változott a fényereje és élesedett a kép. De egy ponton rezgett a teló és újra kezdődött a folyamat. Nem akartam feladni, mert én ezt a kernelt akartam (vagy Siyah). Hangolás alkalmazásból, init.d, CIFS modul.  Most megvan, müxik és van mentésem. Ha nem lesz más gebasz, akkor bódottá.

Akkor természetesen bootlopp, de én úgy értelmeztem, hogy te indítottad újra. Már mindegy is.
Ha ennyire kell a CIFS, van a Playen a CIFS Manager program. Az nem jó erre neked, hogy ne legyél kernelhez kötve?

Nem elérhető Lajovial

Akkor természetesen bootlopp, de én úgy értelmeztem, hogy te indítottad újra. Már mindegy is.
Ha ennyire kell a CIFS, van a Playen a CIFS Manager program. Az nem jó erre neked, hogy ne legyél kernelhez kötve?
Újraindítottam, mert Spitya azt írta, hogy Tweaks - default után reboot. Ennél történt a jelenség, majd megint újraindítottam, és akkor már felállt. A cifs -hez pedig természetesen manager program (Mount Manager), de annak az előfeltétele a kernel modul. Ha az nincs, akkor a manager sem tud csatolni.