Igen, de ha ez párosul valami végzetes hibával akkor lehet... Mert a "magyarítás"-ra csak ez lehet magyarázat szerintem Vagy kamu az egész történet
Hát nem biztos. Én most úgy jártam, hogy rootoltam a gyári ROM-ot és tégla lett. Pedig nem először csináltam. Note2-n kb 4x az itt megtalálható programmal és ugyan úgy ahogy eddig, előtte számtalan root és rom frissítés SGS és SGS2-n.
Tegnap este rootolás után újrainduld, mikor CWM módba akartam lépni se kép se hang. Tölteni se tölt,illetve a download mód se jön be. Mielőtt bármit csináltam megnéztem, hogy a JIG működik e és működött előtte. Most azzal sem jön be. Bár nem mostani beszélgetés annyi segítséget tudok adni, aki téglásította, hogy próbálja meg JIG-el a download módot behozni. Ha azzal sem jön be, akkor több mint valószínű, hogy a flash szált el. Én az enyémnél arra gyanakszom, mert tényleg se kép se hang se töltés.
Valakinek valami ötlet?
Más sikerült SGS2-tőt kiessel téglásítani gyári frissítés közben, ott is a flash szált el. Tehát én ezért gyanakszom itt is és az előttem írónak is arra, hogy az szált el. Bár tény, sokat nem ír le mit csináltak pontosan.
Aki tud valami ötlettel szolgálni az én problémámra azt várom. Persze csak holnapig. Mert holnap megy a gyártói szakszervizbe. Esetleg ha este valakinek eszébe jut valami és még működhet is kipróbálom.
Sharp szerinted?