2024, 11 28, 23:41:39
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános  (Megtekintve 347053 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános
« Reply #525 Dátum: 2012, 12 21, 15:47:32 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Köszönöm!
Még egy kérdés: Él a fejlesztése. Úgy értem, hogy folyamatosan fejlesztik?
Biztos, hogy fejlesztik, mert tegnap jött az újabb verzió, amit be is linkeltem. Nekem még korábbi van fent, mert csak ma vettem észre, hogy már újabb van.  :D

Nem elérhető fzboxx

• PDA: Samsung Galaxy S 4 i9505 LTE
  • PDA ROM: Legfrisebb TMH
« Reply #526 Dátum: 2012, 12 21, 15:53:51 »
Biztos, hogy fejlesztik, mert tegnap jött az újabb verzió, amit be is linkeltem. Nekem még korábbi van fent, mert csak ma vettem észre, hogy már újabb van.  :D
Köszi, jogos a pont  :taps:
Akkor lehet, hogy kipróbálom...

Nem elérhető Zack

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung SM-N910C
  • PDA ROM: Xnote v3.2 + Ultimate Kernel v9
« Reply #527 Dátum: 2012, 12 24, 03:00:40 »
Megnéznétek nekem, hogy WiFi-n keresztül mennyi a le ill. feltöltési sebességetek?

Nekem TP-Link WR1043ND routerem van (300mbps), de keveslem a speed test által mért értékeket.

b/g/n mixed és n módban is kb. 15Mbit/s le és 15mbit/s feltöltési sebessége a telefonnak.

T-Mobile HSDPA esetén 6Mbit/s le 0,5Mbit/s fel.  Ezt is keveslem. :hmm:

Nálatok ez mennyi, ill. ha nálam valami gebasz van, jöhetne 1-2 jótanács, mit állítsak be a routeren hogy gyorsabb legyen?

Ezt a sebességmérőt használtam: You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login - Új és használt monitorok akciós áron! @@ You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #528 Dátum: 2012, 12 24, 03:50:24 »
Megnéznétek nekem, hogy WiFi-n keresztül mennyi a le ill. feltöltési sebességetek?

Nekem TP-Link WR1043ND routerem van (300mbps), de keveslem a speed test által mért értékeket.

b/g/n mixed és n módban is kb. 15Mbit/s le és 15mbit/s feltöltési sebessége a telefonnak.

Nálatok ez mennyi, ill. ha nálam valami gebasz van, jöhetne 1-2 jótanács, mit állítsak be a routeren hogy gyorsabb legyen?

Ezt a sebességmérőt használtam: You are not allowed to view links. Register or Login
A 16. oldaltól méregettünk és beszélgettünk is erről a témáról... Ott olvasgass, hátha hasznos...
a lényeg, hogy mindegy mit mérünk, ha nem állunk pont melletted egy ugyanolyan config készülékkel és szolgáltatóval, valamint előfizetéssel, akkor semmilyen valós következtetést nem lehet levonni... pláne összehasonlítani...  :hmm:

Nem elérhető Zack

« Reply #529 Dátum: 2012, 12 24, 05:28:55 »
A 16. oldaltól méregettünk és beszélgettünk is erről a témáról... Ott olvasgass, hátha hasznos...
a lényeg, hogy mindegy mit mérünk, ha nem állunk pont melletted egy ugyanolyan config készülékkel és szolgáltatóval, valamint előfizetéssel, akkor semmilyen valós következtetést nem lehet levonni... pláne összehasonlítani...  :hmm:

Köszi. ;)
Oké ezt értem. Mobilnet az tényleg ilyen. Érdekes hogy az általatok kapott eredmények alapján azzal nincs gond. Ellenben a WiFi az kevéske szerintem,  és ehhez nem kellene mellettem állni itt másik telefonnal... A WiFi egy jónak számító N-es router, a telefon meg adott. Tehát ha valakinek gyors N-es routere van az simán tudna segíteni szerintem,  hogy mi van nála beállítva a wireless beállításoknál ill. a telefonban.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről
You are not allowed to view links. Register or Login - Új és használt monitorok akciós áron! @@ You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető lasse001

• Navigáció / Navigation: Waze - Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S10+ Prism Black ; HUAWEI MediaPad M3 8.4
« Reply #530 Dátum: 2012, 12 24, 08:44:46 »
Békességet boldogságot csengőszót és gyertyalángot ajándékot szeretetet s mindent mai fontos neked ajtód elé fehér bársonyt így kívánok én neked szép és boldog Karácsonyt!

Nem elérhető Rappi

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: SGS7 Edge + Note 4 SM-N910C - Exynos 5433
  • PDA ROM: Stock
« Reply #531 Dátum: 2012, 12 24, 08:51:04 »

Szia! Nekem egy TP-Link TL-WR941ND routeren UPC 30 MBit / 3 MBit nettel wifin most mértem 30/4-es sebességet!

Minden kedves fórumtársamnak Békés Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!
Mindig a kütyük.....

Nem elérhető Zack

« Reply #532 Dátum: 2012, 12 24, 12:08:02 »
Szia! Nekem egy TP-Link TL-WR941ND routeren UPC 30 MBit / 3 MBit nettel wifin most mértem 30/4-es sebességet!

Minden kedves fórumtársamnak Békés Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!

Nekem 100/10 net van. Ezért mondom hogy nálam valami nem jó. Neked hogy van beállítva, konfigolva a router a wireless beállításokon belül? Telefon oldalról nem hiszem hogy bármit állítani kell a csatlakoztatáson kívül,  de lehet tévedek...

Boldog karácsonyt mindenkinek!

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #533 Dátum: 2012, 12 24, 13:47:30 »
Nekem 100/10 net van. Ezért mondom hogy nálam valami nem jó. Neked hogy van beállítva, konfigolva a router a wireless beállításokon belül? Telefon oldalról nem hiszem hogy bármit állítani kell a csatlakoztatáson kívül,  de lehet tévedek...

Boldog karácsonyt mindenkinek!

Nekem egy D-link DIR-635 Limited red edition van, hozzá egy digi 80/25 Mbps topnet csomag, ezzel a wifi sebességem a note 2-n, le 33,77mbps, fel 36,21mbps.... Próbáld a wireless résznél a 802.11 Mode részt vagy mixed-re, vagy N-re rakni, mert lehet alapból csak b vagy g-re van állítva......
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Zack

« Reply #534 Dátum: 2012, 12 24, 16:17:44 »
Azzal már próbálkoztam. N-es beállítással is annyi mint mixed b/g/n-en.
Más beállítás nincs ami esetleg növelné a sebességet? Lehet ez esetleg ROM függő?

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #535 Dátum: 2012, 12 24, 17:59:35 »
Azzal már próbálkoztam. N-es beállítással is annyi mint mixed b/g/n-en.
Más beállítás nincs ami esetleg növelné a sebességet? Lehet ez esetleg ROM függő?

Esetleg a Transmission Rate :Best (automatic) a Channel Width :Auto 20/40 MHz én az Enable Auto Channel Scan-t is be pipálom mindíg...

Kernelekkel lehet próbálkozni....de azt "kevés" esetben módosítják a sebesség rovására wifinél....
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Petaj

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: SM-P900 / SM-N910F / SM-N960F/DS 512 gb
  • PDA ROM: 6.01 / 6.0.1 / 8.1
« Reply #536 Dátum: 2012, 12 25, 02:36:04 »

Nekem ugyan ez a router van nagyobb antennákkal mint a gyári (kutya sétáltatás közben is tudok viberezni persze úgy 100 méteres körzetben). 120/10-es upc kapcsolattal kb: 30/10 szokott lenni a wifi le/fel mig hálozaton
általában hajnalban dübörög a 14 MB/1,2 MB.
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7105-ről

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #537 Dátum: 2012, 12 25, 11:24:15 »
sziasztok
Boldog karácsonyt!!

Ma volt egy kis időm és megrootoltam a kütyüt..
2 kérdésem lenne ill sok száz de 2 nagyon fontos

1. Valahol itt olvastam hogy egy sima alap Gyári romra hogyan lehet megcsinálni a 2 oldali hivás rögzitést .. De most sehol sem találom!!
2 Egy kicsit komplikáltabb..
Van az Evernote alkalmazás ami elérhető pc n ill pc n weblapként és van androidos változata is .. De az az S jegyzettet nézegetve rátaláltam egy olyanra hogy szinkronizálás és azon belül van lehetőség evernote szink re is .de nekem nem jön össze illmegcsinálja csak nem ugy mint ahogy a HTC One x csinálta . Mert most az történik hogy ha csinálok egy S jegyzetet és szink a evernotra akkor a gépen megjelenik a wbws felületen de nem ugy ahogy eddig csak valami hivatkozás féle ..Ha viszont a weben vagy a programjában irok be azt nem tudom az s jegyzetben megjeleniteni .. Vaklaki esetleg ebbe nem merült még bele ?? vane rá estleg valami megoldás??
egyelőre ennyi de ha lehet még kérdeznék tőletek egyet kettőt
Üdv
egy HTC ről megtért Note rajongó
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető Zack

« Reply #538 Dátum: 2012, 12 25, 12:20:03 »
Akkor nekem hogy a bánatban csak 15/15?
Pedig kb.  fél méterre volt a router a telefontól.

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #539 Dátum: 2012, 12 25, 12:34:52 »
sziasztok
Boldog karácsonyt!!

Ma volt egy kis időm és megrootoltam a kütyüt..
2 kérdésem lenne ill sok száz de 2 nagyon fontos

1. Valahol itt olvastam hogy egy sima alap Gyári romra hogyan lehet megcsinálni a 2 oldali hivás rögzitést .. De most sehol sem találom!!
2 Egy kicsit komplikáltabb..
Van az Evernote alkalmazás ami elérhető pc n ill pc n weblapként és van androidos változata is .. De az az S jegyzettet nézegetve rátaláltam egy olyanra hogy szinkronizálás és azon belül van lehetőség evernote szink re is .de nekem nem jön össze illmegcsinálja csak nem ugy mint ahogy a HTC One x csinálta . Mert most az történik hogy ha csinálok egy S jegyzetet és szink a evernotra akkor a gépen megjelenik a wbws felületen de nem ugy ahogy eddig csak valami hivatkozás féle ..Ha viszont a weben vagy a programjában irok be azt nem tudom az s jegyzetben megjeleniteni .. Vaklaki esetleg ebbe nem merült még bele ?? vane rá estleg valami megoldás??
egyelőre ennyi de ha lehet még kérdeznék tőletek egyet kettőt
Üdv
egy HTC ről megtért Note rajongó
A call rec időközben megoldódott ,,,, már csak a 2 kérdés ami kellene de nagyon!!!
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető Fapuma77

• Navigáció / Navigation: NavigoN
  • PDA: Galaxy S4 GT-I9505
  • PDA ROM: Gyári egyenlőre
« Reply #540 Dátum: 2012, 12 25, 12:59:23 »
Sziasztok!Akadt egy nagy problémám es nem tudom h orvosolható e ;( Mevettem 4 napja es minden csodálatos viszont nanosimem volt es átalakítóval tettem be.Az ünnepekkor amikor a feleségem microsimét akartam beletenni nagyon nehezen tudtam csak kivenni az én nanosimemet.Na azóta egyetlen egy kártyát sem lát a telefon ;( és ahogy látom azokból a iciripiciri kis érintkezőkböl mintha nem lenne meg egy.Szerintetek ez javítható??? Please helpppp ;(

Nem elérhető sniper200478

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy Note 2
  • PDA ROM: N7100XXALJ1
« Reply #541 Dátum: 2012, 12 25, 22:22:59 »
Karácsonyra megkaptam ezt a gyönyörű telefont. Nagyjából már sikerült belaknom, de felmerült pár probléma.
-Az "S Voice"-t sehogy sem sikerül elindítani a hívószavával (be van pipálva és ha a Home gombbal lépek be, ott érti amit mondok).
- Még az elején amikor állítottam be a telefont emlékszem egy olyan lehetőségre, hogy bizonyos parancsoknál (pl. repülőmód bekapcsolása) kérdezzen rá megerősítésként. Szeretném most kikapcsolni, de nem találom. :(
- Magyar nyelven nem tudok írni a tollal, nem jelenik meg az az opció; más nyelven meg nincsenek ékezetes betűk. :'(
- Megvettem egy játékot. Minden indítás előtt megnézi, hogy tud-e frissíteni. Mobil nettel ez nem szerencsés, de a játékban nem látok ilyen beállítást, a Google Playen ki van kapcsolva az automata frissítés.

Köszönöm.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #542 Dátum: 2012, 12 25, 22:48:30 »
Sziasztok!Akadt egy nagy problémám es nem tudom h orvosolható e ;( Mevettem 4 napja es minden csodálatos viszont nanosimem volt es átalakítóval tettem be.Az ünnepekkor amikor a feleségem microsimét akartam beletenni nagyon nehezen tudtam csak kivenni az én nanosimemet.Na azóta egyetlen egy kártyát sem lát a telefon ;( és ahogy látom azokból a iciripiciri kis érintkezőkböl mintha nem lenne meg egy.Szerintetek ez javítható??? Please helpppp ;(

Első hallásra szerviz gyanús...

• PFC Fan
« Reply #543 Dátum: 2012, 12 25, 23:16:00 »
Lenne még egy gond. A fiókok szinkronizálásánál van egy olyan, hogy "Internet szinkronizálása". Ez mi akar lenni? Mert nem működik. :(

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #544 Dátum: 2012, 12 25, 23:42:31 »
Lenne még egy gond. A fiókok szinkronizálásánál van egy olyan, hogy "Internet szinkronizálása". Ez mi akar lenni? Mert nem működik. :(

Könyvjelzők, előzmények, stb. amiket már korábban használtál akár a PC-n a Chrome-ban, ha ott is be van állítva a google fiók.

• PFC Fan
« Reply #545 Dátum: 2012, 12 26, 00:18:15 »
Könyvjelzők, előzmények, stb. amiket már korábban használtál akár a PC-n a Chrome-ban, ha ott is be van állítva a google fiók.

Lehet rosszul értem. A Chrome rendesen szinkronizál(pl. könyvjelzők). Külön van nálam "Chrome szinkronizálása" és "Internet szinkronizálása".

Nem elérhető Fapuma77

• Navigáció / Navigation: NavigoN
  • PDA: Galaxy S4 GT-I9505
  • PDA ROM: Gyári egyenlőre
« Reply #546 Dátum: 2012, 12 26, 00:46:25 »
Első hallásra szerviz gyanús...

Az a problémám h kanadában vagyok és jan.25.-én megyek csak haza.Tudnál abban segíteni h hol találnék azonnal szervizt amikor megérkezem? Foglalkoznak velem otthon vajon? Az sem baj ha nem garanciába csak csinálják meg ; ( Tudnál ebben segiteni? Egy telefonszám vagy egy mailcím h le tudjam levelezni.Thx.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #547 Dátum: 2012, 12 26, 11:23:49 »
Lehet rosszul értem. A Chrome rendesen szinkronizál(pl. könyvjelzők). Külön van nálam "Chrome szinkronizálása" és "Internet szinkronizálása".

Az Internet, a gyári böngészőt jelenti.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #548 Dátum: 2012, 12 26, 11:24:33 »
Az a problémám h kanadában vagyok és jan.25.-én megyek csak haza.Tudnál abban segíteni h hol találnék azonnal szervizt amikor megérkezem? Foglalkoznak velem otthon vajon? Az sem baj ha nem garanciába csak csinálják meg ; ( Tudnál ebben segiteni? Egy telefonszám vagy egy mailcím h le tudjam levelezni.Thx.

samsung.hu
Többet én sem tudok.

Nem elérhető fzboxx

• PDA: Samsung Galaxy S 4 i9505 LTE
  • PDA ROM: Legfrisebb TMH
« Reply #549 Dátum: 2012, 12 26, 11:49:27 »
Ha regisztráltad a Samsung.hu vagy smasung.com oldalon a plusz két hónap garira, akkor elvileg jár a következő szolgáltatás (ez az itthoni, de gondolom kanadában is van hasonló...):

Kanadában: