Sziasztok!
Segítséget kérnék a problémámmal kapcsolatban. Röviden a sztori:
- valamelyik este egy gyenge pillanatomban a play áruházról leszedtem egy ingyenes "mesterövész" játékot
- már a telepítéskor újraindult a telefon, de aztán nem volt semmi gond
- kb. másnaptól kezdve viszont azt játssza, hogy random időpontban újraindul, helyesebben csak szeretne, mert, hogy arra már nem képes
- ha felteszem töltőre, akkor sikerül a boot és kiírja, hogy 4% az akksi, vagy 49%
- ma volt a csúcs, amikor 98%-ról levitte 0%-ra
Gondoltam beszívtam valamit, ami poénkodik az akksival.. Az a teória, hogy az akksim jó.(kb. 3-4 hónapja vettem gyári újat a Gigatelnél)
Azt is gondoltam, hogy esetleg egy akksi nullázás segíthet rajta (még régebbről tudom, hogy van ilyen opció). Leszedtem egy progit amivel ezt egyszerűen meg lehet tenni, csak az a gond, hogy meg kellene rootolni a telefont.
A rootolás sehogy sem jön össze.. Próbáltam "előlről, hátúlról, oldarról, fejjel lefelé, de semmi.." A legegyszerűbb Odin + cwm vagy CF autoroot sem működik, sem pedig a Kingo rootos megoldás.
Hibaüzenetek? nincsenek, csak szimplán nem megy.
Találkozott már valaki hasonló problémával? Ha igen, megtisztelne, ha segítene pár jó gondolattal. (esetleg a rootban is jó lenne némi hasznos infó)