2024, 11 25, 00:44:45
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános  (Megtekintve 346615 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető TopGun

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy Note 4 LTE
  • PDA ROM: SM-N910F
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános
« Reply #375 Dátum: 2012, 12 13, 20:50:27 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ha sosem lesz LTE-s előfizud és hiányolod a rádiót akkor mindenképpen indokolt a csere. Bár akinek van LTE előfizuja, az éppenséggel hallgathat online is rádiót :D Szerintem kompenzálniuk kell az árkülömbözetet...

Az igazsag, az, hogy azt sem tudom mi az az LTE elofizetes? Egy mezei kis elofizetesem van 100MB-s nettel, mivel WIFI-rol szedem le ami kell, online biztos nem fogok radiot hallgatni, es az is biztos, hogy 64GB-s memoria kartyat sem veszek egyhamar, viszont a radio jol jehet nem? :)

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #376 Dátum: 2012, 12 13, 20:59:48 »
Az igazsag, az, hogy azt sem tudom mi az az LTE elofizetes? Egy mezei kis elofizetesem van 100MB-s nettel, mivel WIFI-rol szedem le ami kell, online biztos nem fogok radiot hallgatni, es az is biztos, hogy 64GB-s memoria kartyat sem veszek egyhamar, viszont a radio jol jehet nem? :)

Biztosan van az az élethelyzet, amikor "jól jöhet" a rádió :D Én bevallom neked, hogy elmult 4-5 készülékemnél a mai napig bontatlanul van a füles a dobozában, nem igazán hallgatok telefonon/pda-n rádiót, nem szeretem a rádiókat, mivel mindig megszakítják a jó kis reklámokat ilyen zenékkel.......
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető k5.20

« Reply #377 Dátum: 2012, 12 13, 22:30:10 »

Nem kötekedésből mondom, de Te mire figyeltél, amikor leütötted ezt a készüléket?  :-X
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető TopGun

« Reply #378 Dátum: 2012, 12 13, 23:08:39 »
Biztosan van az az élethelyzet, amikor "jól jöhet" a rádió :D Én bevallom neked, hogy elmult 4-5 készülékemnél a mai napig bontatlanul van a füles a dobozában, nem igazán hallgatok telefonon/pda-n rádiót, nem szeretem a rádiókat, mivel mindig megszakítják a jó kis reklámokat ilyen zenékkel.......

A sima Note 2-ben van olyan funkcio, hogy figyeli a szemed es amig nezed a kepernyot addig nem kapcsolja ki? vagy pl. fotozasnal arcfelismero, mosoly felismero funkcio? Kep nezegetesnel van olyan benne, hogy ket ujjad rateszed a kijelzore es ha elore hatra dontod a keszuleket, nagyit kicsinyit? HD Super Amoled a kijelzoje a sima Note 2-nek? Egyebkent a regebbi keszulekeimnel, amikben volt radio, En is nagyon ritkan hallgattam, kb, 2x, ugyhogy En sem nagyon bontottam ki a gyari fulest

Nem elérhető TopGun

« Reply #379 Dátum: 2012, 12 13, 23:10:11 »
Nem kötekedésből mondom, de Te mire figyeltél, amikor leütötted ezt a készüléket?  :-X

Hogy erted azt, hogy mire figyeltem? pl. arra, hogy nagy a kijelzo, 4 magos a proci, miert, mire kellett volna meg figyelnem?

Nem elérhető k5.20

« Reply #380 Dátum: 2012, 12 13, 23:27:19 »
Hogy erted azt, hogy mire figyeltem? pl. arra, hogy nagy a kijelzo, 4 magos a proci, miert, mire kellett volna meg figyelnem?

Üdv,

Hát mondjuk az LTE már messziről kiabál...
Ezt a funkciót nem azoknak találták ki és kínálják, akik havi 100Mb mobilinternet forgalommal elvannak.
Vettél egy drágább készüléket, ami pont azoknak éri meg, akik folyton lógnak a mobil-neten, le meg feltöltenek sokat...és vállalják ezért - a nem kevés - havi LTE előfizetés költségét. Meg azt, hogy Magyarországon egyelőre Budapesten és néhány nagyvárosban elérhető.
Nos - rossz hírem van - lehet nem ezt kellet volna venned. Az olcsóbbal - N7100 -  is megkaptad volna azt, amire neked szükséged van, a különbségből meg tellett volna másra...de nem kotorászok a zsebedben, Te tudod.

Erre a figyelemre gondoltam.

Nem elérhető TopGun

« Reply #381 Dátum: 2012, 12 14, 00:02:42 »
Üdv,

Hát mondjuk az LTE már messziről kiabál...
Ezt a funkciót nem azoknak találták ki és kínálják, akik havi 100Mb mobilinternet forgalommal elvannak.
Vettél egy drágább készüléket, ami pont azoknak éri meg, akik folyton lógnak a mobil-neten, le meg feltöltenek sokat...és vállalják ezért - a nem kevés - havi LTE előfizetés költségét. Meg azt, hogy Magyarországon egyelőre Budapesten és néhány nagyvárosban elérhető.
Nos - rossz hírem van - lehet nem ezt kellet volna venned. Az olcsóbbal - N7100 -  is megkaptad volna azt, amire neked szükséged van, a különbségből meg tellett volna másra...de nem kotorászok a zsebedben, Te tudod.

Erre a figyelemre gondoltam.

Ertem! Koszonom a kimerito valaszt! Tokeletesen igazad van! Az az igazsag, hogy nem is neztem mitol kerult az elso helyere a telo a honlapon, csak lattam, hogy LTE, meg hogy max 64GB-ig bovitheto memoria, ugyhogy megrendeltem, de amint latod, valaki mar mondta, hogy neki sincs szuksege az LTE-re es ki is cserelte egy sima Note 2-re, En is epp ezt szeretnem tenni, mivel jo a meglatasod, hogy teljesen folosleges szamomra ez a funkcioja a telefonnak, csak a kerdes, hogy a tobbi funkcio, amit felsoroltam benne van-e a sima Note 2-ben?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #382 Dátum: 2012, 12 14, 07:21:40 »
Ertem! Koszonom a kimerito valaszt! Tokeletesen igazad van! Az az igazsag, hogy nem is neztem mitol kerult az elso helyere a telo a honlapon, csak lattam, hogy LTE, meg hogy max 64GB-ig bovitheto memoria, ugyhogy megrendeltem, de amint latod, valaki mar mondta, hogy neki sincs szuksege az LTE-re es ki is cserelte egy sima Note 2-re, En is epp ezt szeretnem tenni, mivel jo a meglatasod, hogy teljesen folosleges szamomra ez a funkcioja a telefonnak, csak a kerdes, hogy a tobbi funkcio, amit felsoroltam benne van-e a sima Note 2-ben?

Természetesen benne van. :)

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Nem elérhető Biggeorge

• Kattanj Rá!
  • PDA: Note 3 N9005
  • PDA ROM: AP: N9005XXUENC3 CP:N9005XXUENC2 CSC: N9005TMHENC1
« Reply #383 Dátum: 2012, 12 14, 08:21:31 »
Most mindenki jól visszacserélgeti az LTE-s verzióját, én meg majd beszélgethetek itt magammal? :)

Nem elérhető mviktor

• Droidista :-)
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: S8 Plus
  • PDA ROM: Nougat U1AQF7
« Reply #384 Dátum: 2012, 12 14, 09:45:12 »
Most mindenki jól visszacserélgeti az LTE-s verzióját, én meg majd beszélgethetek itt magammal? :)

Azért majd szóba állunk veled..... :D :D
Lehet hogy a gólya hozott......de az ördög visz el.....

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
« Reply #385 Dátum: 2012, 12 14, 11:03:39 »
Ez már elég komoly méret lenne, de ha kapható lesz, már talált egy vevőt!

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
« Reply #386 Dátum: 2012, 12 14, 13:11:38 »
nekem mükszik. A progi elinditasa utan egy ki-be kapcs kell csak.
Milyen színű a flip tokod? Némelyik programnál olvastam, hogy a sötét belsejű tok esetén nem mindig működnek rendesen. Az enyém sötétebb szürke. Ráragasztok próbaként egy fehér matricát, hátha ...

Nem elérhető TopGun

« Reply #387 Dátum: 2012, 12 14, 13:33:33 »
Természetesen benne van. :)

Ezekszerint, ha jol ertem a szavaidat, A sima Note 2-ben van olyan funkcio, hogy figyeli a szemed es amig nezed a kepernyot addig nem kapcsolja ki? Fotozasnal arcfelismero, mosoly felismero funkcio? Kep nezegetesnel van olyan benne, hogy ket ujjad rateszed a kijelzore es ha elore hatra dontod a keszuleket, nagyit kicsinyit? HD Super Amoled a kijelzoje a sima Note 2-nek is. Plusz meg van benne a radio is? Akkor nyugodt szivvel kicsereltethetem az LTE-t egy sima Note 2-re, ezek a funkciok ugyanugy benne vannak, a tulajdonsagai tok ugyanazok mind a ket telonak, csak a Note 2-ben van meg radio is, amit tudok pl. utkozben hallgatni es nem kell hozza net, a felbontas es minden egyeb megegyezik mind a ket keszuleknel? kiveve az LTE-t, amit En nem fogok hasznalni, meg a 4G sem annyira fontos nekem szerintem, mivel van WIFI-m, meg hogy az LTE 64GB memoriaig bovitheto?

Nem elérhető mviktor

« Reply #388 Dátum: 2012, 12 14, 13:44:54 »
Ezekszerint, ha jol ertem a szavaidat, A sima Note 2-ben van olyan funkcio, hogy figyeli a szemed es amig nezed a kepernyot addig nem kapcsolja ki? Fotozasnal arcfelismero, mosoly felismero funkcio? Kep nezegetesnel van olyan benne, hogy ket ujjad rateszed a kijelzore es ha elore hatra dontod a keszuleket, nagyit kicsinyit? HD Super Amoled a kijelzoje a sima Note 2-nek is. Plusz meg van benne a radio is? Akkor nyugodt szivvel kicsereltethetem az LTE-t egy sima Note 2-re, ezek a funkciok ugyanugy benne vannak, a tulajdonsagai tok ugyanazok mind a ket telonak, csak a Note 2-ben van meg radio is, amit tudok pl. utkozben hallgatni es nem kell hozza net, a felbontas es minden egyeb megegyezik mind a ket keszuleknel? kiveve az LTE-t, amit En nem fogok hasznalni, meg a 4G sem annyira fontos nekem szerintem, mivel van WIFI-m, meg hogy az LTE 64GB memoriaig bovitheto?

Én igazán nem akarlak bántani,de megnézted te mit vettél?? :hmm:
Amúgy mindenre igen a válasz sőt......ez is bővíthető 64gb-ig. ;)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #389 Dátum: 2012, 12 14, 13:59:21 »

Igen, igen, igen és igen, és 64GB-os kártyával használom. A két készülék között csak az LTE és a rádió a különbség.

Nem elérhető TopGun

« Reply #390 Dátum: 2012, 12 14, 14:06:10 »

Én igazán nem akarlak bántani,de megnézted te mit vettél?? :hmm:
Amúgy mindenre igen a válasz sőt......ez is bővíthető 64gb-ig. ;)
Koszi a gyors valaszt nagy tisztelettel! Igen megneztem LTE-t vettem es mint irtam nem vagyok meg regi tulaj, 12-en vettem es azota nem csak a telefonnal foglalkoztam :( szanom banom bunomet, igerem potolni fogom, esetleg ha felmerul bennem meg kerdes fordulhatnek hozzad, akar privatban, akar esetleg skype-n? Egyebkent nem akarok  kotekedni, de ha megnezed ezt az oldalt:
You are not allowed to view links. Register or Login itt latgatod, a ki irast, miszerint csak 32GB-ig bovitheto a sima Note 2, viszont teljesen igazad van, mert megneztem a linket, amit azon az oldalon belinkelnek a gyarto oldalat es ott valoban 64GB szerepel a bovithetosegre. :)

Nem elérhető TopGun

« Reply #391 Dátum: 2012, 12 14, 14:11:27 »
Igen, igen, igen és igen, és 64GB-os kártyával használom. A két készülék között csak az LTE és a rádió a különbség.

Nagyon nagy Tisztelettel koszonom Neked is es mviktornak is a gyors megnyugtato valaszt es a turelmet! Holnap viszem vissza a telefont es kicsereltetem, remelem nem lesz semmi problema, mivel minden megvan, sot a kijelzon is rajta van meg a gyari folia is, bar a hatuljan mar nincs rajta, de az is megvan meg, meg az eredeti csomagolas,  ahogy a pik pak ponton atvettem az is :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #392 Dátum: 2012, 12 14, 15:36:02 »
Nagyon nagy Tisztelettel koszonom Neked is es mviktornak is a gyors megnyugtato valaszt es a turelmet! Holnap viszem vissza a telefont es kicsereltetem, remelem nem lesz semmi problema, mivel minden megvan, sot a kijelzon is rajta van meg a gyari folia is, bar a hatuljan mar nincs rajta, de az is megvan meg, meg az eredeti csomagolas,  ahogy a pik pak ponton atvettem az is :)

Igazán nincs mit, biztosan ki fogják cserélni a készüléket. :)

Nem elérhető szubsztrat

« Reply #393 Dátum: 2012, 12 15, 08:35:38 »
Sziasztok! Ha OTG USB adaptert szeretnék venni a vasamhoz a pendrive összekapcsolásához, szükséges a root hogy használni is tudjam vagy csak simán rádugom és kész? köszönöm

Nem elérhető k5.20

« Reply #394 Dátum: 2012, 12 15, 09:27:15 »
Sziasztok! Ha OTG USB adaptert szeretnék venni a vasamhoz a pendrive összekapcsolásához, szükséges a root hogy használni is tudjam vagy csak simán rádugom és kész? köszönöm

A pendrive olvasáshoz nem kell root.

Nem elérhető mviktor

« Reply #395 Dátum: 2012, 12 15, 09:41:47 »
Koszi a gyors valaszt nagy tisztelettel! Igen megneztem LTE-t vettem es mint irtam nem vagyok meg regi tulaj, 12-en vettem es azota nem csak a telefonnal foglalkoztam :( szanom banom bunomet, igerem potolni fogom, esetleg ha felmerul bennem meg kerdes fordulhatnek hozzad, akar privatban, akar esetleg skype-n? Egyebkent nem akarok  kotekedni, de ha megnezed ezt az oldalt:
You are not allowed to view links. Register or Login itt latgatod, a ki irast, miszerint csak 32GB-ig bovitheto a sima Note 2, viszont teljesen igazad van, mert megneztem a linket, amit azon az oldalon belinkelnek a gyarto oldalat es ott valoban 64GB szerepel a bovithetosegre. :)

Mint írtam nem bántani akartalak,így hát ne vedd a szívedre. :)Csak olyanokat kérdeztél ami (szerintem) egyértelmű,de ha mégse egy kis utána olvasással megkapod a választ.Ezt meg is tetted,és láthatod hogy a t-mobil is ír néha hülyeséget.A kérdéseid miatt meg ne szabadkozz,azért van a fórum.Én is szoktam ha nem tudok valamit.Remélem sikerül a csere és megoldódik a gondod. :ok:

Nem elérhető Petaj

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: SM-P900 / SM-N910F / SM-N960F/DS 512 gb
  • PDA ROM: 6.01 / 6.0.1 / 8.1
« Reply #396 Dátum: 2012, 12 15, 12:14:07 »
Megvan a kicsike LTE verzióban. Arra kérnélek titeket hogy a speed test nevű progival nézzétek meg hány megabit/s a sebességetek. Nekem 27 mbit/s. Ettől teszem függővé hogy holnap kicserélem-e N7100-vé a telót. Thx mindenkinek

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7105-ről

Nem elérhető Petaj

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: SM-P900 / SM-N910F / SM-N960F/DS 512 gb
  • PDA ROM: 6.01 / 6.0.1 / 8.1
« Reply #397 Dátum: 2012, 12 15, 12:16:38 »
27 mbit/s le 1.2 mbit/s fel

Nem elérhető mviktor

« Reply #398 Dátum: 2012, 12 15, 12:25:37 »
Megvan a kicsike LTE verzióban. Arra kérnélek titeket hogy a speed test nevű progival nézzétek meg hány megabit/s a sebességetek. Nekem 27 mbit/s. Ettől teszem függővé hogy holnap kicserélem-e N7100-vé a telót. Thx mindenkinek

Mobilnetre gondolsz gondolom.Szerintem ez nem mérvadó.Függ a lefedettségtől,és az előfizetésedtől is.Per pill nekem most 4.82/1.15

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #399 Dátum: 2012, 12 15, 12:30:50 »
27 mbit/s le 1.2 mbit/s fel

Szerintem több speedtest progi van és nem ugyanazt mérik... aztán meg biztosan függ az aktuális romtól és az aktuális helyzetedtől (3g) is a mérés eredménye... úgyhogy ne legyen ez a kizárólagos szempont szerintem... :hmm:
Egyébként itt van az enyém 3G-vel és WiFi-vel...
Ez a gyári XXDLJ7-es rommal van... mindkettő első mérés.

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login