0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Köszi . Előjött?
Félreérthetően fogalmaztam. A romot akartam kipróbálni. Kipróbáltam, maradok a réginél.
A régi mit jelent? 8.6? Miért jobb?
Senkinek nincs ilyen probléma az email klienssel?
Nálam most Chaos van fenn, ott is villan néha feketébe, ez MC3 hiba lehet inkább.
Hmm.. kösziAkkor keresnem kell egy másik verziót.. talán egy MC2-vel nem lesz gond...
Ha a fejlesztői lehetőségekben kikapcsolod a 2D GPU kényszerítést, akkor nem villog, de cserébe a 2D-t lassabban csinálja a tesztprogik szerint, viszont nem villog.
köszönet az új play áruházért
Sziasztok! Artu csinált note2-re romot, nem tudjátok honnan lehet letöltei?
Szívesen:)
szia Pongi. megoldható lenne egy black facebook alkalmazás a 8.7 re?
Tudom nem Pongi vagyok, de engedélyével válaszolok Na, én innen szedtem le valamelyiket, és okés volt. Szerintem érdemes tesztelned. És esetleg visszajelezni melyik is a jó. You are not allowed to view links. Register or Loginrendben,jelezni fogom és köszönöm
SziaEzen az oldalon találsz fekete facebook alkalmazást, és válszthatsz milyen betű szinnel legyen:)You are not allowed to view links. Register or Login
Üdv.!Wifi direct nálatok müxik?
Pontosítok. Nincs is ilyen menüpont. Ki lett szedve belőle?Wifi direct app viszont benne van.. ötlet?
Most jött elő. Az üzenetek ikon foly. mutatja mintha lenne 1 üzenetem, de nincs!!!!!Miért van ez???visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or LoginTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről