0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Hmmm...pedig teszteltem ..Nézd meg nem-e kaptál frissitést a Play apk.hoz.A data/app mappában kell lennie ....Ha igen, akkor beállitások/alk. kezelés/play frissitések eltávolitása.Utána telepitsd megint a playt CWM-ből.Remélem így jó lesz.
eltávolítottam a frissítést,és jó lett. nem raktam ujra cwm ből. köszönöm Pongi mostmár asszem megy a rom mentés,lassan tökéletes
Ennyire jó a rom és nincs senkinek problémája ? Csak mert nagy a csend..
Nagyon rég tettem már fel R2D2 romot. Siyah kernel van fenn, 2nd romnak tettem fel CWM-ből, és nem indul... Mit rontottam el?
Nekem nem sikerült működésre bírni a DirectoryBind progit. Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Senkinek semmi problémája, csak nekem? Senki sem tud segíteni?Program elindul, fut, be is mountolja a mappát, csak nem használja.
Sziasztok!Köszönöm az új romot 8.7. Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudom megcsinálni, hogy 4x5-ös felosztású legyen az oldal?Köszönöm, Atomprof
Miért neked milyen?Ha jól emlékszem 5x4-est tettünk bele.
Szia,most 4x4-es, plussz az alsó sor ami nem változik. A 8.3-ban 4x5-ös volt plussz az alsó sor...
Akkor csak jol emlékeztem mert ez 4x5.Sajnos ha másik TW launchert teszel bele akkor hibával elszáll. azért is maradt ez.
Én őszinte köszönettel a 8.3-at használom teljes megelégedésssel, amit kellemesen belaktam. Az szépen felrakott mindent aromábol amikre a kiszedett dolgokból szükségem volt. Bár szemezgetek a 8.7-el, most kicsit fázom a gondolattól, hogy full wipe aztán a régi rombol kelljen kézzel kicsemegéznem amik most tökéletesen működnek. Még győzködöm magam, de lehet mire sikerül rávennem magam már lehet, hogy a 8.7-en is túlhalad a dolog. Egy 8.3-hoz hasonló egyszerűséggel megáldott telepítési verzió, ahol eldönthetem, mit rakjon fel és mit hagyjon ki valószínűleg lendítene a kedvemen. Mindenesetre köszönöm az eddigi és a jövőbeni munkátokat.
hali. megoldható lenne a play áruház kék ikonja ami a 8.6 ban van? köszönöm
Kipróbálom.
Exchange levelezéssel használom a céges emailt. Ha megnyitom a levelet és lefelé görgetem akkor vibrál és feketébe bevillan. Ha ugyanazon levél tartalmát görgetem ismét akkor már nincs gond.Ötlet ?