Sziasztok!
Megvan a Tasker és az Automateit Pro is, és két dologban nem boldogulok! Taskerrel ugyan megcsináltam azt, hogy rejtett számoknál bontsa a vonalat, de kicsörgött, és csak utána bontotta. Ez utóbbit - tehát azt, hogy az action a "bejövő hívás rejtet számmal" - eleve nem találtam meg az automateit pro-ban, meg jobb lenne ha alapból nem jelezne a rejtett számoknál, egyáltalán nem csörögne. A másik gondom egyszerűbbnek tűnik, mégsem boldogultam egyiknél sem: ha le van némítva a telefon a hangerő gombokkal, akkor egy bizonyos számnál ennek ellenére rendesen csörögjön a hívás. Beállítottam a csengőhangot maximumra, ill. beállítottam azt is, hogy a silence mode off legyen - ez utóbbit a taskerben-, de nem csörgött. Remélem érthetően tudtam elmagyarázni, megköszönném,ha tudnátok segíteni!
az előbbire nincs megoldás itt, az utóbbira igen
be
T: call state trigger, incoming call és megadod a névjegyet
A: set volume for single stream, ott megadod a phone ring-et, és felhúzod maxra
ki
T: call state trigger, ended call és megadod a névjegyet
A: set volume for single stream, ott megadod a phone ring-et, és visszahúzod
ha az egészet csak akkor akarod, hogy aktív legyen, amikor néma a telefon, akkor a triggernél composite AND triggert is használhatod, és megadod a sound mode-ot is, ami néma vagy vibra (lehet, hogy csak kikapcsolásnál van ennek értelme, mert ha hangos volt, nem kell, hogy utána néma legyen
szóval
ki2
T: composite AND trigger
sound mode changed trigger (silent)
call state trigger, ended call és megadod a névjegyet
A: set volume for single stream, ott megadod a phone ring-et, és visszahúzod