Az alkalmazás egy, a készülékünket automatizáló program. You are not allowed to view links.
Register or
LoginEbben a témában várom a kérdéseket, kéréseket ezzel kapcsolatban, tippek-trükköket.
Indításnak az autós szabályok, amiket én használokBT ON
T: töltő csatlakoztatva
M: BT adapter BE
Car ON
T: BT füles csatlakoztatva
ÉS töltő csatlakoztatva
M: Képernyőforgatás BE+Képernyőzár KI+Hangerő maxon
BT OFF if not connected
T: BT adapter BE
ÉS BT füles leválasztva
M: BT adapter KI
Késleltetés 30 mperc, felfüggesztés BT csatlakozás trigger esetén.
nekem ez azért kell, mert mind bejövő hívásnál, mind kimenőnél kapcsolja a BT-ot, de ha 30 másodpercen belül nem csatlakoztatom a fülest, akkor lekapcsolja.
Kérdezhetnétek, hogy miért nem elég csak a BT füles leválasztása, miért kell ÉS -sel a bekapcsolt állapotnak is a Triggerben szerepelnie. Azért, mert így a szabályt a
BT adapter bekapcsolása indítja el, és nem a füles leválasztása.
CAR OFF
T: Töltő kihúzva
M: Képernyőforgatás KI+Képernyőzár BE
Mi az eredmény?
Ha a kocsiban rádugom a töltőre, bekapcsol a BT, majd amikor bekapcsolom a fülest is, akkor elfordul a kijelző, old a képernyő. Amikor Megérkezek, akkor kikapcsolom a fülest, ezáltal leáll a BT, kihúzom a töltőt, így leáll a képernyőforgatás és bekapcsol a képernyőzár. Ha meg otthon rádugom töltőre, úgyis 1 perc múlva kikapcsol a BT.
Nyilván azért több szabállyal van megoldva, mert nem csak ezek működnek, és figyelni kell a kölcsönhatásokra is, nehogy ellentétes eredmény jöjjön ki.
Otthoni Wifi automatizálásaWi-Fi ON Home
T: Az "otthon" helyhez meghatározott 3 cella bármelyikéhez kapcsolódik a készülék
M: Wi-Fi adapter BE
Wi-Fi OFF when leaving home
T: Helymeghatározás hálózattal (kívül, vagy távozóban a lakásom 1000 méteres körzetétől) 30 percenként ellenőrzi, GPS-t nem használ
M: Wi-Fi KI
Halasztás 5 másodperc, és a szabály végrehajtását bármilyen Wi-Fi hálózathoz csatlakozás megakadályozza.
Egy kis magyarázat ehhez: Egyrészt nem akarom, hogy egész nap a GPS-t kapcsolgassa, hogy éppen hol vagyok, ezért a hálózati meghatározást használom, és azért nem a cellainfókat, mert szeretem többféleképp megoldani a dolgokat. Ha nem lenne a halasztás és felfüggesztés benne, akkor gyakorlatilag nem tudnám máshol használni a wifit, csak otthon, hiszen ha máshol vagyok, kilőné nekem mindig. Így viszont ellenőrzi, hogy éppen csatlakozok-e másik hálózathoz, ha igen, akkor nem fogja kikapcsolni.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links.
Register or
Login or You are not allowed to view links.
Register or
Login