Most kezdem felderíteni a fórum mélységeit...
Hogy itt mik vannak.
Szóval én is barbárkodok egy-két hangszerrel szemben. Zenésznek tehetség híján sose tartottam magamat.
A legkevésbé gyenge hangszerem a trombita (csak kotta alapján), de bárkit sírva fakasztok egy gitárral is anélkül, hogy az ujjára csapnék vele 
általános iskolában zongorához kényszerítettek, utána pedig 1 évet furulyáznom is kellett (merthogy klarinétozni szerettem volna). Aztán jött a mellékvágány trombita, de 6-8 év elteltével kb 1 évet mégis klarinétoztam... akkor az már bonyi volt a 3 ventil után
, de nagyon szeretem a hangját, és könnyű vele hallás után játszanai (bár nekem sajnos az sincs
)
Hello atravel!
Már rájöttem, h. Te egy zseni vagy, de h. ennyire és ilyen sokoldalú?!!

Veled szemben viszont én zenei tehetségnek tartom magam (sic), csak úgy vagyok vele, mint bárki más: ti. mindenki villanyszerelő, csak van aki tovább tanul...

(Vill.szerelőktől elnézést!)
'szal; furulya, (trombita helyett) kürt, szórakozás képen; (el)zongora és tangóharmónika, bouzoukie, komolyan; gitár (és szájharmónika), valamint hegedű elég sokáig. Sajna ma már csak pihennek a tokban a hangszerek...., lehet, h. el kellene adni...?!