2024, 11 29, 04:35:17

Szerző Téma: [Rom]GT-I9100 Resurrection Remix JB v3.8[26/09][AOKP JB](AROMA+OTA)  (Megtekintve 48438 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Hitman

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo Primo
  • PDA: Galaxy S4 mini i9195
  • PDA ROM: I9195XXUBNB3 R2 by lackogyerek
You are not allowed to view links. Register or Login
Lehet feldobom második romnak bár még sosem csináltam:-X
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Marha egyszerű, siyahnál le is van írva mit meg hogy. Seperc feldobod másodiknak és hamarosan már ez lesz neked is az első számu romod!  :ok:

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
Nem kotyvalék ez!  Egyáltalán miben nyilvánul meg, hogy nem megy?? A Youtube megy. Ahhoz kell a flash nem??
A Youtube-on szerintem videó formátumban vannak a cuccok és nem swf-ben. Ments le vhonnan egy swf fájlt, töltsd fel vhova és nyisd meg androidon a böngészőn. Igen tipikusak a reklámok a weblapokon.

Segítsetek. Egyszerűen nem tudom megoldani , hogy a naptárban jelezze a kontaktjaim születénapját és névnapját . Külön begépelni pedig nem akarom.

Különben honnan tudná a google, hogy kinek mikor van születésnapja ha te külön nem adod meg neki? :)

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
Ahogy elnézem az AOKP és CM10 changelogokat szinte napi jelleggel lehetne új RR romot összepakolni, csak az a baj, hogy a Westcrip gyerek megteszi :). Gondolom hamarosan ismét új RR rom :zzz:

Nem elérhető Hitman

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
Ahogy elnézem az AOKP és CM10 changelogokat szinte napi jelleggel lehetne új RR romot összepakolni, csak az a baj, hogy a Westcrip gyerek megteszi :). Gondolom hamarosan ismét új RR rom :zzz:
Hehe olyan lesz mint sgs-en a nightly. Állandóan romoltunk.   :D

Nem elérhető robee19

• Navigáció / Navigation: IGO8.3
  • PDA: SGS II
  • PDA ROM: Stock 4.1.2
A Youtube-on szerintem videó formátumban vannak a cuccok és nem swf-ben. Ments le vhonnan egy swf fájlt, töltsd fel vhova és nyisd meg androidon a böngészőn. Igen tipikusak a reklámok a weblapokon.
Különben honnan tudná a google, hogy kinek mikor van születésnapja ha te külön nem adod meg neki? :)
VK-n begépeltem a kontaktokhoz és az látszott a naptárban is. Most ugyan látszik a névjegyeknél , de a naptár nem mutatja! Így már érted?

Nem elérhető Dawe24

• PDA: HTC U11
  • PDA ROM: Alap gyári
huhh ez a kézírásos google keresés eszméletlen. :D JB FOR PRESIDENT :D

Nem elérhető ferkoh

• PDA: OnePlus 5T
huhh ez a kézírásos google keresés eszméletlen. :D JB FOR PRESIDENT :D
Ezt a billentyűzetnél vagy a keresés beállításoknál kell beállítani?
Florida Environmental Research Institute

Nem elérhető Dawe24

Ezt a billentyűzetnél vagy a keresés beállításoknál kell beállítani?
nálam egyszercsak megjelent egy írott g betű gomb, de szerintem csak a rom gyári bngészőjében müxik.... én le is szoktam az operáról... nekem baromira bejön.

Nem elérhető ferkoh

nálam egyszercsak megjelent egy írott g betű gomb, de szerintem csak a rom gyári bngészőjében müxik.... én le is szoktam az operáról... nekem baromira bejön.

Azzal próbálom én is, de nekem valahogy nem megy. Milyen billentyűzetet használsz?

Nem elérhető Dawe24

Azzal próbálom én is, de nekem valahogy nem megy. Milyen billentyűzetet használsz?
swype, de nem hinném, hogy ahhoz lenne köze.

Nem elérhető Dawe24

google/beállítások/kézírás engedélyezése?

Nem elérhető ferkoh

google/beállítások/kézírás engedélyezése?

Köszönöm :taps:

Nem elérhető megasanyi

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Galaxy S , S2, S3
  • PDA ROM: c-rom
En is istenitem ezt a romot ,de tegnap eccaka jól cserben hagyott a kamera része!
Nagy buli,nyomjuk a Duna-parton ezerrel ,lövöldözöm a fotókat ,most meg ahogy nézegetem a 90% szar lett ! Vagy elmosódott, vagy teljesen szürke az egész kép...
Nappal jó volt,csak éjszaka vakunál adta meg magát!

Nem elérhető Dawe24

En is istenitem ezt a romot ,de tegnap eccaka jól cserben hagyott a kamera része!
Nagy buli,nyomjuk a Duna-parton ezerrel ,lövöldözöm a fotókat ,most meg ahogy nézegetem a 90% szar lett ! Vagy elmosódott, vagy teljesen szürke az egész kép...
Nappal jó volt,csak éjszaka vakunál adta meg magát!

ivott az S2-d? :D am komolyra fordítva.. nem értem, elvileg jobbnak kéne lenni mint a gyári....

Nem elérhető Linkin

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Samsung Galaxy S/SII+Nexus 7
  • PDA ROM: JB
Hehe olyan lesz mint sgs-en a nightly. Állandóan romoltunk.   :D
Ezért is nem rakom fel meg másrészt én nem szeretem az aopk romokat én megvárom a gyári alapú főzeteket.Van tapasztalatom hogy mennyivel is gyorsabb mint a gyári alapú főzött más a görgetés ennyi igazából  :D :D de ettől még tetszik ez a rom :D csak azt nem akarom hogy felrakom majd 2 nap és megint romolhatnék
In these promises broken
Deep below
Each word gets lost in the echo
So one last lie I can see through
This time I finally let you
Go, go, go.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
Ezért is nem rakom fel meg másrészt én nem szeretem az aopk romokat én megvárom a gyári alapú főzeteket.Van tapasztalatom hogy mennyivel is gyorsabb mint a gyári alapú főzött más a görgetés ennyi igazából  :D :D de ettől még tetszik ez a rom :D csak azt nem akarom hogy felrakom majd 2 nap és megint romolhatnék
Miert a sammobile-on olyan nem volt meg h kethetente jottek romok? Ua. a ketto. Az aokp es cm nyilt publikalasa miatt frissulnek a romjai. A samu csinal egy nagyobb frissitest es egyben kidobja.

Mas a gorgetes es ennyi? Ha csak ennyivel terne el nem hasznalnek aokp alapu romokat. Koze nincs a stockhoz...

Tapatalk with Resurrection Remix JB ROM on I9100

Nem elérhető megasanyi

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Galaxy S , S2, S3
  • PDA ROM: c-rom
Pici off
Már a MIUI is JB -s és nemsokára jön a cMIUI CM10 el!  hepi  :)

Nem elérhető gross76

• Navigáció / Navigation: iGo My Way 8.4.2 - Google Navigáció
  • PDA: Samsung I9100 S2
  • PDA ROM: Omega 19.1 XWLS8 - Dorimanx 7.44
Miert a sammobile-on olyan nem volt meg h kethetente jottek romok? Ua. a ketto. Az aokp es cm nyilt publikalasa miatt frissulnek a romjai. A samu csinal egy nagyobb frissitest es egyben kidobja.

Mas a gorgetes es ennyi? Ha csak ennyivel terne el nem hasznalnek aokp alapu romokat. Koze nincs a stockhoz...

Tapatalk with Resurrection Remix JB ROM on I9100

Kipróbáltam én is ezt a Romot, tetszik. De. Azért ne feledjük, hogy az Sgs2-nek van egy hdmi kimenete, amit az aokp romok sosem fognak tudni kezelni (driver hiánya miatt). Aki használta már játékkonzolnak a telefont tévés kimenettel, vagy nézett így hd videókat, az nem szívesen mond le erről, bármilyen szép is legyen az adott Rom. Többek között ezekért a Samsung driverekért kell megvárni nekik egy gyári alapú főzetet.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
Kipróbáltam én is ezt a Romot, tetszik. De. Azért ne feledjük, hogy az Sgs2-nek van egy hdmi kimenete, amit az aokp romok sosem fognak tudni kezelni (driver hiánya miatt). Aki használta már játékkonzolnak a telefont tévés kimenettel, vagy nézett így hd videókat, az nem szívesen mond le erről, bármilyen szép is legyen az adott Rom. Többek között ezekért a Samsung driverekért kell megvárni nekik egy gyári alapú főzetet.
Játékkonzolnak a telefont? Ad olyan feelinget mint egy vezeték nélküli xbox gamepad? Van olyan irányíthatósága? Azt hiszem csak bohóckodásra használhatod a telefont gamepadként és ebben nincs semmi ésszerűség.

HD videó? Ok ez tiszta sor, ha van rajta kimenet akkor használjuk is. Mond meg őszintén mekkora a mérete egy olyan HD videónak, aminek brutális a minősége? Akik 25-40GB-os filmeket vetítenek le a telefonukról írják ide sorra a nevüket :D

Hidd el, hogy pl. az xda-n sokkal, de sokkal nagyobb tábora van az AOKP romoknak, mint hazánkban a stock alapúaknak. Olyan funkciók nincsenek még az AOKP alapokban, amelyekkel bőven együtt lehet élni, mindemellett  honnan veszed, hogy soha nem fog működni? :)
Isteníti mindenki a VK és ezek mixeinek a romjait, erre sorra olvasom a bugokat, hibákat, de váltig állítja mindenki, hogy tökéletesen hiba nélküli ROM. Akkor hogy is van ez?

Nem elérhető gross76

Játékkonzolnak a telefont? Ad olyan feelinget mint egy vezeték nélküli xbox gamepad? Van olyan irányíthatósága? Azt hiszem csak bohóckodásra használhatod a telefont gamepadként és ebben nincs semmi ésszerűség.

HD videó? Ok ez tiszta sor, ha van rajta kimenet akkor használjuk is. Mond meg őszintén mekkora a mérete egy olyan HD videónak, aminek brutális a minősége? Akik 25-40GB-os filmeket vetítenek le a telefonukról írják ide sorra a nevüket :D

Hidd el, hogy pl. az xda-n sokkal, de sokkal nagyobb tábora van az AOKP romoknak, mint hazánkban a stock alapúaknak. Olyan funkciók nincsenek még az AOKP alapokban, amelyekkel bőven együtt lehet élni, mindemellett  honnan veszed, hogy soha nem fog működni? :)
Isteníti mindenki a VK és ezek mixeinek a romjait, erre sorra olvasom a bugokat, hibákat, de váltig állítja mindenki, hogy tökéletesen hiba nélküli ROM. Akkor hogy is van ez?
Ezek szerint még nem használtad játékkonzolnak a telefont Tv-n. Próbáld ki egyszer, mondjuk a NFS Hot Pursuittal, meg fogsz lepődni! Nyilván, nem veszi fel a versenyt egy xboxszal, de cserébe zsebre lehet vágni. :) 1080p HD videók/filmek mérete meg tömörítve 3-4 Gb, amiből bőven elfér több is egy 16/32 Gb-os sd-n. Onnan veszem, hogy nem fog működni soha, hogy a végleges Cm9-ben sem megy. Biztos bele tudnák fordítani a kernelbe a samsungos drivert a fiúk, de a licensz miatt elzárkóznak, nem húznak ujjat a Samsunggal, gondolom. Egyébként nekem 3 hónapja van fent egy VK (nem is a legújabb) és tényleg nincs bajom vele, minden gyári alkalmazás működik rendesen.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
Ezek szerint még nem használtad játékkonzolnak a telefont Tv-n. Próbáld ki egyszer, mondjuk a NFS Hot Pursuittal, meg fogsz lepődni! Nyilván, nem veszi fel a versenyt egy xboxszal, de cserébe zsebre lehet vágni. :) 1080p HD videók/filmek mérete meg tömörítve 3-4 Gb, amiből bőven elfér több is egy 16/32 Gb-os sd-n. Onnan veszem, hogy nem fog működni soha, hogy a végleges Cm9-ben sem megy. Biztos bele tudnák fordítani a kernelbe a samsungos drivert a fiúk, de a licensz miatt elzárkóznak, nem húznak ujjat a Samsunggal, gondolom. Egyébként nekem 3 hónapja van fent egy VK (nem is a legújabb) és tényleg nincs bajom vele, minden gyári alkalmazás működik rendesen.
Nincs végleges CM9 ;). Adtak ki stabil verziót, de utána rögtön jöttek még rá a nightly-k is. Jelenleg még 15.-ei nightly is van, csak nézz utána...

A 3-4GB-os filmeket ne említsük már HD-nak, mert ne vegyünk egy kalap alá egy brutálisan lebutított mkv formátumot egy BD25 vagy BD50-sel :D. Egy szép minőségű avi filmnek ekkora a mérete... Ez kb. olyan mintha azt mondanád, hogy neked bőven megteszi jelenleg egy trabant is még annak ellenére, hogy füstöl mint a disznó és nem látsz ki a repedt szélvédője mögül...

OFF

Nem elérhető gross76

Nincs végleges CM9 ;). Adtak ki stabil verziót, de utána rögtön jöttek még rá a nightly-k is. Jelenleg még 15.-ei nightly is van, csak nézz utána...

A 3-4GB-os filmeket ne említsük már HD-nak, mert ne vegyünk egy kalap alá egy brutálisan lebutított mkv formátumot egy BD25 vagy BD50-sel :D. Egy szép minőségű avi filmnek ekkora a mérete... Ez kb. olyan mintha azt mondanád, hogy neked bőven megteszi jelenleg egy trabant is még annak ellenére, hogy füstöl mint a disznó és nem látsz ki a repedt szélvédője mögül...

OFF
Oké, ne vitatkozzunk, ízlések és pofonok. :) Csak nem kell lesajnálni a VK használókat, mert nekik is megvannak a szempontjaik. Mellesleg írtam, hogy tetszik a Rom, csináltam is róla egy mentést, majd még elszórakozom vele, remélem fejlődni is fog. Peace.

Nem elérhető juliska

• Navigáció / Navigation: Igo 8
  • PDA: SGS 2
  • PDA ROM: RR 3.0.4 JB / cMiui 2.8.17 JB
Miui v4-ről valaki váltott már Resurrection Remix JB v3.0.4-ra?
Mármint fel kell e előtte bár mit raknom,
vagy jó lesz így:
1.- Wipe data / factory reset
2.- Install the Main ROM
3.- In AROMA installer select "Custom Installation"
4.- Choose depending of your taste
5.- When AROMA installer finish untick the "Reboot Now" option
6.- When you're back on recovery go to Advanced
7.- Wipe Dalvik Cache
8.- Fix Permissions
9.- Wipe Cache Partition
10.- Reboot

Nem elérhető torril

• PDA: SGN2, Asus TF701t
  • PDA ROM: DN3 v4 RC2 (Ditto)
Miui v4-ről valaki váltott már Resurrection Remix JB v3.0.4-ra?
Mármint fel kell e előtte bár mit raknom,
vagy jó lesz így:
1.- Wipe data / factory reset
2.- Install the Main ROM
3.- In AROMA installer select "Custom Installation"
4.- Choose depending of your taste
5.- When AROMA installer finish untick the "Reboot Now" option
6.- When you're back on recovery go to Advanced
7.- Wipe Dalvik Cache
8.- Fix Permissions
9.- Wipe Cache Partition
10.- Reboot

OK
én még az 1 pontban egy Dalwik reset-et is szoktam
Az 5-ösre figyelj (könnyű automatikusan a pipát bent hagyni)

Nem elérhető Hitman

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
Na az új jb nálam kissé gubancos.
1. Nincs camera apk  :shock:
2. nem tudok csatlakozni pc-hez  :hmm:

Valaki másnál hasonló?