0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Na az új jb nálam kissé gubancos.1. Nincs camera apk 2. nem tudok csatlakozni pc-hez Valaki másnál hasonló?
nalam minden rendben ,nyomizz egy restartot
Na az új jb nálam kissé gubancos.1. Nincs camera apk 2. nem tudok csatlakozni pc-hez "Valaki másnál hasonló?
usb mass storage módhoz van egy link az egyik oldalon (azt hiszem pc-n 3. Oldal)Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Ide feltehetem az ICS-re készült LPQ5-ös modemet? Az bejött ICS-en...
Sajna az exchange nem müxik még.. Egyelőre megtartom 2nd ROM-nak..
3.0.4 vagy inkább 3.0.3-at érdemes feltenni?
Nálam megy az exchange is. Céges e-mailek erre jönnek .Tapatalk-GalaxyS-II
Először tedd a 3.0.3-at utána a 3.0.4-et. Valamelyik nap próbáltam egy másik romot de nem tetszett legyalultam mindent, egyből a 3.0.4-et tettem, de ugy nem volt crt-off animáció. Tapatalk-GalaxyS-II
Most a 3.0.4 van fent. Próbáljam feltenni 3.0.3-at aztán a négyet? Én full wipe-olni szoktam. Akkor van értelme?Honnan tudom letölteni a 3.0.3-at?
Csináld a 3.0.3 at az első hsz. szerint utána kihagyva a data factory-t.Frissítésnél elég úgy is.Első hsz-ben nincs link?Tapatalk-GalaxyS-II
Sajna nincs sehol link... Vagy én vagyok nagyon vak...
You are not allowed to view links. Register or Login Most akkor valami gáz lehet a rom-mal?Vagy nyugodtan felrakhatom?
Én 3.0.4--et tettem elsőre és van crt off-om.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről