Igazad van. Én nem vagyok mondjuk függő, csak szeretném napi szinten használni viszont hajt a kíváncsiság hogy most ez jobb e mint a tegnapi. Feltettem a 30.-i romot de nem estem hanyatt, tényleg kb semmi változás, a 23.-i rom volt még eddig nekem aksi időben a legjobb, a 29 a leggyorsabb talán, ez a 30 meg picit néha meg döccen és aksi is azért fogyogat. Arra kíváncsi lennék miért lett eltávolítva a nightly kiadások közül a 30.-ai kiadás, de ugyanígy az általam említett és használt 23.-ai kiadásra, mert azt sem láttam fent tegnap. Ez a mai kiadás azért kíváncsi lennék javult e valamit a tegnapihoz képest. Már csak azért is hogy ugye a tegnapit eltávolították.
a függőket a kíváncsiság hajtja
mondok egy hülye példát: ha egyik napról a másikra olyat olvasol a changelog-ban, hogy sound panel, meg camera settings clean-up, meg ilyesmi (szigorúan kozmetikai dolgokra dondolok itt), majd valaki lelkesen írja, hogy na ez a mai, ez aztán tényleg pörgősebb/akadósabb, és többet/kevesebbet fogyaszt, mint a tegnapi, akkor azért nem nagyon udvariatlan az ember, ha bizonyos szkepszissel áll ezekhez az objektív megfigyelésekhez.
persze hetes távlatban, amikor érdemi dolgok történnek, vagy bizonyos dolgok bekerülnek, meg kiveszok, mert nem jön be, ott már vannak változások.
uccsó gondolat: ha annyiszor gyorsult volna a samu, ahányszor olvastam, hogy a mostani mennyivel, már a Galaxy S VI + PBC (Peanut Butter Cookie) android rendszer szintjén lennénk
Sent from a GALAXY far far away