2024, 11 24, 04:26:01

Szerző Téma: [NIGHTLY][ROM][4.2.2] CyanogenMod 10.1 for Samsung Galaxy S  (Megtekintve 81021 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető laci1117

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Vodafone Navi
  • PDA: iPhone 4S/16Gb
  • PDA ROM: iOS 6.1.3
Re: [NIGHTLY][ROM][4.1.1] CyanogenMod 10 for Samsung Galaxy S
« Reply #325 Dátum: 2012, 08 29, 23:48:06 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Neki ugrottam az IMEI varázslásnak feltettem egy JVS romot de még mindig nincs IMEi számom :S csak a 0049.... most mi tévő legyek? :/
Felraktam a Sztupy féle ROM-ot is avval sincs IMEI csak szintén a 0049.... további cumó :/ ötlet?
Két szót ismerek mindig és soha, Fradista mindig Újpesti soha!

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
  • PDA: NeXus 5
  • PDA ROM: KOT49H
« Reply #326 Dátum: 2012, 08 30, 06:13:44 »
Neki ugrottam az IMEI varázslásnak feltettem egy JVS romot de még mindig nincs IMEi számom :S csak a 0049.... most mi tévő legyek? :/
A csodaromot rakd fel...a végén találod a leírásnak!
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető laci1117

« Reply #327 Dátum: 2012, 08 30, 11:26:22 »
A csodaromot rakd fel...a végén találod a leírásnak!
Próbáltam, nem nyert.  :'(

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
« Reply #328 Dátum: 2012, 08 30, 12:53:54 »
Próbáltam, nem nyert.  :'(
S nincs efs mentésed sem?  :'(
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető laci1117

« Reply #329 Dátum: 2012, 08 30, 13:18:31 »
S nincs efs mentésed sem?  :'(
Sajnos nincs :(
Amikor megkaptam a telót kb egy éve akkor egyből az nap már ROM-olnom kellett meg függetleníteni mert átcsesztek és függő volt :S így azt sem tudtam mi hogy van és mi az hogy efs... így esélyem sem volt lementeni :) de utána jó volt az IMEI, valamelyik romolás után a sok közül kúszott el biztos  :'( de ahogy így olvastam ez már késő bánat, marad ez a 0049es akármi.. :S

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
« Reply #330 Dátum: 2012, 08 30, 13:47:16 »
Sajnos nincs :(
Amikor megkaptam a telót kb egy éve akkor egyből az nap már ROM-olnom kellett meg függetleníteni mert átcsesztek és függő volt :S így azt sem tudtam mi hogy van és mi az hogy efs... így esélyem sem volt lementeni :) de utána jó volt az IMEI, valamelyik romolás után a sok közül kúszott el biztos  :'( de ahogy így olvastam ez már késő bánat, marad ez a 0049es akármi.. :S
:(
Én addig próbálnám a gyári pl 2.2-es romokat is. Vagy netán a 2-1-eseket is! Ne add fel könnyen!
S persze reparttal próbálkozz mindig!

Nem elérhető laci1117

« Reply #331 Dátum: 2012, 08 30, 14:07:49 »
:(
Én addig próbálnám a gyári pl 2.2-es romokat is. Vagy netán a 2-1-eseket is! Ne add fel könnyen!
S persze reparttal próbálkozz mindig!
Repartal csináltam, felraktam a Stupy félét, a JVS-t, a JVT-t egyik sem nyert :(

Nem elérhető edison777

• PDA: samsung galaxy s
« Reply #332 Dátum: 2012, 08 30, 15:43:03 »
Uh.
Ez elkeserítő. Én is hasonló cipőben járok ugyanez az ime számom nekem is, azzal a különbséggel hogy nekem van efs mentésem csak abban valamiért nincs ime-i mappa. Végig csináltam én is a 3 lépéses dolgot de nekem sem jött vissza, gondoltam neki esek ezzel a 4. módszerrel hátha bejön, de ahogy látom ez sem tuti sajnos.Mondjuk én eddig úgy voltam vele, hogy használom  amíg lehet aztán majd ha letiltják ezt a számot, ráérek akkor foglalkozni vele.

Nem elérhető laci1117

« Reply #333 Dátum: 2012, 08 30, 15:50:34 »
Uh.
Ez elkeserítő. Én is hasonló cipőben járok ugyanez az ime számom nekem is, azzal a különbséggel hogy nekem van efs mentésem csak abban valamiért nincs ime-i mappa. Végig csináltam én is a 3 lépéses dolgot de nekem sem jött vissza, gondoltam neki esek ezzel a 4. módszerrel hátha bejön, de ahogy látom ez sem tuti sajnos.Mondjuk én eddig úgy voltam vele, hogy használom  amíg lehet aztán majd ha letiltják ezt a számot, ráérek akkor foglalkozni vele.
Telefonon, a backup mappában ráleltem én is 3 eft mentésre is... a valódi imei számommal. De akárhogy másolgatom az efs mappába a fileokat sehogy sem akar vissza térni az eredeti számom :( kezdem feladni...

Nem elérhető edison777

• PDA: samsung galaxy s
« Reply #334 Dátum: 2012, 08 30, 15:55:07 »
Telefonon, a backup mappában ráleltem én is 3 eft mentésre is... a valódi imei számommal. De akárhogy másolgatom az efs mappába a fileokat sehogy sem akar vissza térni az eredeti számom :( kezdem feladni...

Hát akkor te sokkal jobb helyzetben vagy nálam.
Szerintem így tuti hogy van megoldás a dologra.

Nem elérhető benceje

• PDA: Samsung Galaxy Note II
  • PDA ROM: ??? jb
« Reply #335 Dátum: 2012, 08 30, 15:58:20 »

az egyik efs mentés -dátum szerint valószínű az utolsó - nem a valós imei-t tartalmazza. Hiába teszed vissza...
És ameddig van több mentés nem is lesz jó.

Jártam így én is korábban. A backup mappából visszamásoltam: nem volt jó. Akkor tűnt fel a sok eltérő dátum. Azt letöröltem, szgépről a legelső mentést visszatettem, sem belső sd, sem külsőn nem volt más efs mappa, és jó lett az imei...

Szóval a tárolókon ne legyen efs -  én megtanultam.

Nem elérhető laci1117

« Reply #336 Dátum: 2012, 08 30, 16:01:53 »
az egyik efs mentés -dátum szerint valószínű az utolsó - nem a valós imei-t tartalmazza. Hiába teszed vissza...
És ameddig van több mentés nem is lesz jó.

Jártam így én is korábban. A backup mappából visszamásoltam: nem volt jó. Akkor tűnt fel a sok eltérő dátum. Azt letöröltem, szgépről a legelső mentést visszatettem, sem belső sd, sem külsőn nem volt más efs mappa, és jó lett az imei...

Szóval a tárolókon ne legyen efs -  én megtanultam.
Ha jól értelmezem akkor a backup mappából kimásolt efs az használhatatlan??? :( mert nekem is eltérő dátumok vannak.

Nem elérhető benceje

• PDA: Samsung Galaxy Note II
  • PDA ROM: ??? jb
« Reply #337 Dátum: 2012, 08 30, 19:27:53 »
Ha jól értelmezem akkor a backup mappából kimásolt efs az használhatatlan??? :( mert nekem is eltérő dátumok vannak.

Nem pont ezt írtam, de ha a legrégebbi dátuma mappa is újabb, mint mióta gondod van az imei-val, akkor igen, használhatatlan.
Nekem a számítógépemen volt az első lementett efs. Akkor csináltam, mikor megvettem a telót.- Első dolgom volt, hála égnek az akkor már ide leírt információknak! A memkártyán lévő backup mappa összes efs mappája nekem nem hozta vissza a jó imeit...

Nem elérhető laci1117

« Reply #338 Dátum: 2012, 08 30, 21:46:38 »
Nem pont ezt írtam, de ha a legrégebbi dátuma mappa is újabb, mint mióta gondod van az imei-val, akkor igen, használhatatlan.
Nekem a számítógépemen volt az első lementett efs. Akkor csináltam, mikor megvettem a telót.- Első dolgom volt, hála égnek az akkor már ide leírt információknak! A memkártyán lévő backup mappa összes efs mappája nekem nem hozta vissza a jó imeit...
Sajnos nem tudom mióta van gondom az IMEI-vel de akkor feladom! Nem szórakozok vele ha úgy sem lesz jó... :S köszi!

Nem elérhető Norbosz

• Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #339 Dátum: 2012, 08 30, 23:26:36 »
Tegnap feltettem a 29.-i romot és eléggé bejövős, azonban xda-n nézem hogy sokan a 30.-ai romnak is örülnek. Ezt esetleg próbálta közületek valaki már? Meg aki esetleg nightly romot használ az inkább az eredetileg benne lévő kernellel használja vagy semaphore kernelt? Melyik az ajánlott erre a cm10-re leginkább?

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
« Reply #340 Dátum: 2012, 08 30, 23:30:01 »
Sajnos nem tudom mióta van gondom az IMEI-vel de akkor feladom! Nem szórakozok vele ha úgy sem lesz jó... :S köszi!
Akkor pedig alaplapcsere sajnos...ha még telóként akarod használni... :'(

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
« Reply #341 Dátum: 2012, 08 30, 23:32:20 »
Tegnap feltettem a 29.-i romot és eléggé bejövős, azonban xda-n nézem hogy sokan a 30.-ai romnak is örülnek. Ezt esetleg próbálta közületek valaki már? Meg aki esetleg nightly romot használ az inkább az eredetileg benne lévő kernellel használja vagy semaphore kernelt? Melyik az ajánlott erre a cm10-re leginkább?
Ha szeretnéd elindíthatok egy szavazást hogy kinek mivel jött be (sema/devil/gyári kernel) :ok:

Nem elérhető Norbosz

• Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #342 Dátum: 2012, 08 30, 23:48:37 »
Ha szeretnéd elindíthatok egy szavazást hogy kinek mivel jött be (sema/devil/gyári kernel) :ok:

Érdekelne engem ez a szavazás. :) Én mindkettőt próbáltam csak azért kérdem hogy másnak is mi a véleménye, mert úgy előfordult már hogy a hiba az én készülékembe volt. :D Gondolok itt arra hogy pl 23.ai rom amit azt hiszem semával használtam aksija nagyon jól bírta, a tegnapi kiadás semával pedig valamiért eszi az aksit eléggé. Gyárin pedig gyorsaságra jól teljesít néha még jobban mint a sema, viszont az aksit ette a 23.-ai kiadásba a gyári. Szóval hol ez hol az jobb, elég fura. Gondolom mindenféle patch időzítésekkel babrálnak a nightly romokba, ezért is van ez a hol jobb hol rosszabb kiadás. Meg igazság szerint most már napi használatra is birtokba venném egy jó 2-3hétig. :) Aztán nem tudom maradjon a 29 vagy rakjam fel a 30.-ai romot.

Nem elérhető laci1117

« Reply #343 Dátum: 2012, 08 30, 23:59:02 »
Akkor pedig alaplapcsere sajnos...ha még telóként akarod használni... :'(
Van hálózatom, avval nincs gond... tudok telefonálni meg minden csak idegesít hogy nem a valós IMEI-t írja hanem a 00499.....-ot  :'(

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
« Reply #344 Dátum: 2012, 08 31, 00:01:29 »
Érdekelne engem ez a szavazás. :) Én mindkettőt próbáltam csak azért kérdem hogy másnak is mi a véleménye, mert úgy előfordult már hogy a hiba az én készülékembe volt. :D Gondolok itt arra hogy pl 23.ai rom amit azt hiszem semával használtam aksija nagyon jól bírta, a tegnapi kiadás semával pedig valamiért eszi az aksit eléggé. Gyárin pedig gyorsaságra jól teljesít néha még jobban mint a sema, viszont az aksit ette a 23.-ai kiadásba a gyári. Szóval hol ez hol az jobb, elég fura. Gondolom mindenféle patch időzítésekkel babrálnak a nightly romokba, ezért is van ez a hol jobb hol rosszabb kiadás. Meg igazság szerint most már napi használatra is birtokba venném egy jó 2-3hétig. :) Aztán nem tudom maradjon a 29 vagy rakjam fel a 30.-ai romot.
4-5 dolog változott a 30-ai kiadásban. Nem nagy egetverő dolgok. Oké hnap elindítom a mi kis osztrakiszmoszunkat!  :D

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
« Reply #345 Dátum: 2012, 08 31, 00:03:24 »
Van hálózatom, avval nincs gond... tudok telefonálni meg minden csak idegesít hogy nem a valós IMEI-t írja hanem a 00499.....-ot  :'(
Trémobil a szolgáltatód? Az szokta legkésöbb kitiltani a hálózatából az ilyen imeiseket... :(

Nem elérhető laci1117

« Reply #346 Dátum: 2012, 08 31, 00:15:54 »
Trémobil a szolgáltatód? Az szokta legkésöbb kitiltani a hálózatából az ilyen imeiseket... :(
yodafone

szerk.: vagyis inkább úgy mondanám hogy trémobilos volt eredetileg, de kifüggetlenítettem itthon és mostmár kénytelen elfogadni a vodát :D

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
Re: Re: [NIGHTLY][ROM][4.1.1] CyanogenMod 10 for Samsung Galaxy S
« Reply #347 Dátum: 2012, 08 31, 07:01:50 »
akik nightly függők, minden új kiadásnak örülhetnek, mert piszkálhatják a szeretett kütyüjüket, és mind nap megvan az újítás, fejlődés öröme. a változás egyik napról a másikra sokszor csak marginális, esetleg meg sem találni az újdonságot.
a „mai érezhetően gyorsabb” beírásoktól hideglelést kapok. néha tényleg optimalizálnak valamit, de komoly változást csak a partíciócsere eredményezett, na az nagy durranás volt.
a sema kernel elég népszerű, de az alap kernel teljesen megfelelő, ha egyébként nem akarod tuningolni. ez egy másik kényszerképzet, hogy a kernelt azonnal cserélni kell.

Sent from a GALAXY far far away
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: Re: [NIGHTLY][ROM][4.1.1] CyanogenMod 10 for Samsung Galaxy S
« Reply #348 Dátum: 2012, 08 31, 07:28:05 »
akik nightly függők, minden új kiadásnak örülhetnek, mert piszkálhatják a szeretett kütyüjüket, és mind nap megvan az újítás, fejlődés öröme. a változás egyik napról a másikra sokszor csak marginális, esetleg meg sem találni az újdonságot.
a „mai érezhetően gyorsabb” beírásoktól hideglelést kapok. néha tényleg optimalizálnak valamit, de komoly változást csak a partíciócsere eredményezett, na az nagy durranás volt.
a sema kernel elég népszerű, de az alap kernel teljesen megfelelő, ha egyébként nem akarod tuningolni. ez egy másik kényszerképzet, hogy a kernelt azonnal cserélni kell.

Sent from a GALAXY far far away
+1000
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető hori-zoli

• Navigáció / Navigation: iGO PRIMO
« Reply #349 Dátum: 2012, 08 31, 09:07:10 »
Nekem 404-es hibát ír, ha letöltemi szeretném a legfrisebb rom-ot.
Valahonnan le lehet még szedni??

üdv: Zoli