0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
You are not allowed to view links. Register or Login
Már jön is lefelé!
Nekem eddig jobbnak tűnik, mint az 5.4, gyorsabb is, és a rammal is jobban gazdálkodik. A Galaxysh kernelt használom. Végre van OTA, és Nandroid Online backup, bár ezt nem próbáltam még.
Criskelo v8 LH8You are not allowed to view links. Register or Login
Nyammmiiii... Csak annak a full wipe-nak nem orulok annyira
Na ja,most bezzeg jönnél vissza a kitérő után.
Mar egy hete visszatertem es szokasom a profilomban a romot aktualizalni!!! Uuugyhogy
Ja vagy úgy.
Hajajj,baj van ezzel a kitchennel.A rom felment szépen ahogy kell.Már épp beállítom a kitchenben a dolgokat és annál a résznél ahol a telepítendő programokat kérem,ott se tovább.Nem reagál semmire amint lenyomom a next gombot.
Pffff.... Epp neki akartam allni...
Várjál,visszaszívom.Most a 7. vagy a 8. próbálkozásra azt hiszem jó lesz,továbbment és most indul a vas.
Nekem a kitchen nem jon le, azert nem tudtam meg nekilatni De akkor meg varok kicsit, hatha tapasztalok toled
Vannak még gondok vele,pl,RescoRadio,A Online radio,nem megy,Samsung billentyűzet leáll,még nagyon béta ez a rom.Lesz ez még jobb!
Kicsit sem béta.Egyiket sem használom az általad felsorolt közül,de eddig problémát nem találtam.Ez az új hangalapú google kereső,egyszerűen fenomenális.Teljes mondatokat magyarul?És megérti? Meg ez a google now is jó dolognak tűnik. Így első blikkre tetszetős ez a rom,gyors nagyon és hibamentes.Persze az éles teszt majd megmondja az igazat.
Hmmm ... erre vartam Neki is latok a frissitesnek, aztan ha barmi van, ugyis sikitok
Meg engem hibáztatsz,de sebaj. Uhh,mégis találtam benne egy nagy nagy hibát! Az ICS-ben az easter egg sokkal jobb volt,itt ilyen babokat kell lökdösni.
Viszont a 8as konyha nem igazán szuperál... jó kis témák vannak (papíron), de nem módosítja Próbáltam már ezer féle képpen, de azok a jó kis beállítások amik ezelőtt voltak, nincsenek
Az xda-n írta hogy nem működik benne minden.Én meg nem akarom elkiabálni de lehet hogy este már egy másik rom lesz fent nekem.Van egy két probléma ami előjött de megvárom az estét.tanzitalk by S III