0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Újrahúztam, fent van... most működik .... Naccerű!Háááát ez sokkal szebb, nekem jobban tetszik mint a gyári... Remek, remek Köszönöm a türelmet A CriSkelo Kitchen-el érdemes bohóckodni Ha igen, melyik része érdemesebb ?
Még egy A Kitchen nélkül fel lehet tenni a C Style típusú akkumulátorjelzést vhogy?
Az aromás telepítőre gondolsz? Én nagyon nem foglalkoztam vele.Van egy két dolog amit az 5.3-ban kivett criskelo,azokat is vissza lehet vele tenni akár.tapatalk by S III
Még egy A Kitchen nélkül fel lehettenni a C Style típusú akkumulátorjelzést vhogy?
Nos,megnéztem,a kitchenből kell feltenni,de nem fájdalmas a művelet,csak a pöttyöket kell odatenni arra amit kérsz belőle majd install.
Eggen... csakhogy ennek probalasa utan jott a hibauzi... Nah, akkor meglatom nekifutok-e, mert mar belaktam ujra a romot Kosziiii
Nálam nincs semmi probláma.Amiatt se aggódj hogy belaktad már.Akár még a romot is újrarakhatod,megmarad minden,hiszen a criskelo egy no-wipe rom.
CriskeloRomV5.4-15 Toggles ►AROMA KITCHEN ►Join the Adventure
Sziasztok!Megpróbáltam felrakni a romot, azonban hibát ír ki a CWM-ben. mi lehet az oka, hogy nem engedi? köszönöm
Lehet hogy rosszul töltötted le a zip-et, illetve rosszul jött le... Próbáld újra .... Illetve hol és mit ír? Elindítja a telepítést vagy közben száll el
Letöltöttem újra, és felrakta. valószínűleg rosszul szedte le először. köszi a segítséget. egy kérdés, hogy a témákat, is cwm-ben kell felrakni? vagy hogyan?
Igen, úgy.tapatalk by S III
Az természetes, hogy már majdnem 5 perce boot-ol? legalábbis ennyi ideje írja ki hogy samsung stb.. és nem reagál semmire.
Az első boot mindig hosszabb mint a normális, de ez így volt mindig is.tapatalk by S III
ilyen sokáig még semmi nem boot-olt nekem csak azért kérdezem most már 10 perc
Nálam volt már egyszer egy több mint tíz perces, még az S1-en a mitra rumnál.Ha gondolod, nyomhatsz egy 8 mp-es bekapcs gombot.tapatalk by S III
Megpróbáltam, és csak annyit csinál, hogy felvillan a felirat. és ennyi.
Akkor csinálj újra egy rom installt.tapatalk by S III
Megcsináltam. azt írta hogy sikerült, most megint várok.
Akkor tedd azt.;-)tapatalk by S III