Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket/véleményeteket kérni, adott egy S3 a következő konfigban:
I9300_Omega_v35_I9300XXELL5 + Siyah-s3-v1.8.6_kernel
Év eleje óta használtam így, minden rendben ment, akár 2db rom-al is. Míg el nem kezdte ledobálni az addig rendben üzemelő Jabra Bt headset-et, kipróbáltam egy Ericcson-t persze azt is (nem is ledobálta hanem átkerült a hang a telefonba is, azaz egyszerre lehet a beszélgetést hallani a telefonban és a headsetben is, persze óriási gerjedés mellett) >>> ezek szerint biztos annyi a rendszernek.
Format + cache + dalvik cache >>> u.a. rom telepítés CWM-ből (full wipe) >>> első indítás után gyári adatok visszaállítása (azaz megint teljes format) >>> a telepítésnél (nem gmail fiókból állítottam vissza a progi adatokat+nem használtam a Titanium Backup-ot sem) teljesen szűz telepítést csináltam play store-ból megint mindent egyenként letöltve >>> ezek után pár óra probléma mentes használat után újra elkezdte a hibát produkálni (Jabra BT530+Ericcson MW600+Plantronics M55) mind a 3db fülessel.
Van valami tipp mi lehet a hiba oka? Esetleg okozhatja ezt egy rossz kernel, mit kellene cseréljek?