2024, 11 25, 10:39:56

Szerző Téma: [ROM][XXUGMJ9|XXEMRG][09Nov] Omega v51|v50.1◄●4.3|4.1.2●►Omega Files|Themes◄●  (Megtekintve 59370 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető joeeye

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: R2D2 MIX XXELLC V7.0
Valaki megnezne, hogy a beallitasok - helymeghatarozas alatt az omegan sincs mobilhalozat?
Koszonom

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Nem elérhető bunnybugs

• Navigáció / Navigation: Samsung S2
  • PDA: Samsung S2
  • PDA ROM: Checkrom+DarkKnight
You are not allowed to view links. Register or Login
Valaki megnezne, hogy a beallitasok - helymeghatarozas alatt az omegan sincs mobilhalozat?
Koszonom

4.1.2. Omega
Nálam így néz ki.

Nem elérhető hemoot

Koszonom

Nem működik.
Navigation: Wayteq x960
PDA: SGS3
PDA ROM: Neatrom v8.0 4.4.4

Nem elérhető joeeye

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA ROM: R2D2 MIX XXELLC V7.0
Nagyon koszi! :( rossz hir...

Nem elérhető bunnybugs

Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket/véleményeteket kérni, adott egy S3 a következő konfigban:
I9300_Omega_v35_I9300XXELL5 + Siyah-s3-v1.8.6_kernel

Év eleje óta használtam így, minden rendben ment, akár 2db rom-al is. Míg el nem kezdte ledobálni az addig rendben üzemelő Jabra Bt headset-et, kipróbáltam egy Ericcson-t persze azt is (nem is ledobálta hanem átkerült a hang a telefonba is, azaz egyszerre lehet a beszélgetést hallani a telefonban és a headsetben is, persze óriási gerjedés mellett) >>> ezek szerint biztos annyi a rendszernek.

Format + cache + dalvik cache >>> u.a. rom telepítés CWM-ből (full wipe) >>> első indítás után gyári adatok visszaállítása (azaz megint teljes format) >>> a telepítésnél (nem gmail fiókból állítottam vissza a progi adatokat+nem használtam a Titanium Backup-ot sem) teljesen szűz telepítést csináltam play store-ból megint mindent egyenként letöltve >>> ezek után pár óra probléma mentes használat után újra elkezdte a hibát produkálni (Jabra BT530+Ericcson MW600+Plantronics M55) mind a 3db fülessel.
Van valami tipp mi lehet a hiba oka? Esetleg okozhatja ezt egy rossz kernel, mit kellene cseréljek?

Nem elérhető wizi

• Navigáció / Navigation: Sygic, Navigon
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: R2D2 V9
Nem működik.
Nekem mükszik az új romon 44.2 jellybean fusion témával.

Nem elérhető hemoot

Nekem mükszik az új romon 44.2 jellybean fusion témával.

Én a beállítást wifi által meghatározott helyre állítottam, majd ha a palace menüpont Saját helyekre megyek a telefon képe elsötétül majd kettőt vibrál és kiírja hogy a beállítások leállt.

Nem elérhető hemoot

Van valami tipp mi lehet a hiba oka? Esetleg okozhatja ezt egy rossz kernel, mit kellene cseréljek?

Próbálkozni szabad, de a siker nem garantált. Én a helyedbe feltennék egy frissebb romot pl omega v40-esét, siyah kernel nélkül.

Nem elérhető lgeza

• PDA: Note3
  • PDA ROM: [ALEXNDR] ★ GPOI2 ★
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket/véleményeteket kérni, adott egy S3 a következő konfigban:
I9300_Omega_v35_I9300XXELL5 + Siyah-s3-v1.8.6_kernel

Év eleje óta használtam így, minden rendben ment, akár 2db rom-al is. Míg el nem kezdte ledobálni az addig rendben üzemelő Jabra Bt headset-et, kipróbáltam egy Ericcson-t persze azt is (nem is ledobálta hanem átkerült a hang a telefonba is, azaz egyszerre lehet a beszélgetést hallani a telefonban és a headsetben is, persze óriási gerjedés mellett) >>> ezek szerint biztos annyi a rendszernek.

Format + cache + dalvik cache >>> u.a. rom telepítés CWM-ből (full wipe) >>> első indítás után gyári adatok visszaállítása (azaz megint teljes format) >>> a telepítésnél (nem gmail fiókból állítottam vissza a progi adatokat+nem használtam a Titanium Backup-ot sem) teljesen szűz telepítést csináltam play store-ból megint mindent egyenként letöltve >>> ezek után pár óra probléma mentes használat után újra elkezdte a hibát produkálni (Jabra BT530+Ericcson MW600+Plantronics M55) mind a 3db fülessel.
Az 1.8.9-es kernelt biztosan rátenném, vagy másét....

Nem elérhető bunnybugs

Az 1.8.9-es kernelt biztosan rátenném, vagy másét....

Köszönöm az ötleteket. Azt tudja esetleg valaki, hogy a Bluetooth részért az op. rendszer melyik része felelős, gondolom maga a ROM + mennyire befolyásolja a KERNEL, vagy akár egyéb más?

Nem elérhető lgeza

• PDA: Note3
  • PDA ROM: [ALEXNDR] ★ GPOI2 ★
Köszönöm az ötleteket. Azt tudja esetleg valaki, hogy a Bluetooth részért az op. rendszer melyik része felelős, gondolom maga a ROM + mennyire befolyásolja a KERNEL, vagy akár egyéb más?
Én úgy tudom a rádiós egységeket a modem kezeli. lehet érdemes ezt is újra rakni, vagy másikkal...

Nem elérhető bordosattila

• Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: Samsung Galaxy S5
  • PDA ROM: Alexandr BNL9
Sziasztok!
44.2-re fel lehet varázsolni a siyah 1.8.9 -et? Mert sehogy sem megy nekem. Fekete képernyő és csak rezeg rezeg

Nem elérhető bordosattila

• Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: Samsung Galaxy S5
  • PDA ROM: Alexandr BNL9
Sziasztok!
44.2-re fel lehet varázsolni a siyah 1.8.9 -et? Mert sehogy sem megy nekem. Fekete képernyő és csak rezeg rezeg
Már nem aktuális! Ez egy rakás fo.....! 3 x raktam fel! Mind a 3 alkalommal felrakott egy 0 mappát és oda pakilja a cuccokat!

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
Már nem aktuális! Ez egy rakás fo.....! 3 x raktam fel! Mind a 3 alkalommal felrakott egy 0 mappát és oda pakilja a cuccokat!
Szia.
Android 4.2 alatt szokj hozzá ehhez. Ha jól sejtem ez a több felhasználói fiók miatt van.

Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető moqs

• PDA: Samsung i9300
Sziasztok!
Az omega AOKP  romhoz kivan írva az ,hogy exFat file rendszerre nem megy fel. Honan tudom megnézni ,hogy nekem milyen filerendszerem van? Valamint ha felrakom akkor utána visszakell formáznom  abba amiben most van ,hogy vissza tudjam rakni a rendes samsung os romot?

Nem elérhető moqs

• PDA: Samsung i9300
Sziasztok!
Az omega AOKP  romhoz kivan írva az ,hogy exFat file rendszerre nem megy fel. Honan tudom megnézni ,hogy nekem milyen filerendszerem van? Valamint ha felrakom akkor utána visszakell formáznom  abba amiben most van ,hogy vissza tudjam rakni a rendes samsung os romot?

Megvan , Terminal Emulator és mount al kiírja.De továbbra is kérdés ,hogy a telepítők ha átrakják más filerendszerbe akkor utána vissza is tudom állítani könnyen?  Vagy nem is rakják át másikba csak annyi hogy a cm10 alapúak nem olvassák az extfat ot ?

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
Megvan , Terminal Emulator és mount al kiírja.De továbbra is kérdés ,hogy a telepítők ha átrakják más filerendszerbe akkor utána vissza is tudom állítani könnyen?  Vagy nem is rakják át másikba csak annyi hogy a cm10 alapúak nem olvassák az extfat ot ?
Pontosan ahogy írod:)

Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető sendiel

• PDA ROM: Omega 43.1 + Siyah 1.8.9
Sziasztok,

Tud nekem valaki ajánlani egy jó kernelt a 43.1-hez?
Egy pár napja Siyah 1.8.9 van fent, de elkezdett a lock screen fagyni, és van, hogy be sem kapcsol a kijelző hiába nyomkodom a power gombot. (előtte az omegában lévő kernel volt azzal nem volt ilyen probléma)

Ami elvárás, hogy jó legyen az akku ideje  :)

Előre is köszi!

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
Sziasztok,

Tud nekem valaki ajánlani egy jó kernelt a 43.1-hez?
Egy pár napja Siyah 1.8.9 van fent, de elkezdett a lock screen fagyni, és van, hogy be sem kapcsol a kijelző hiába nyomkodom a power gombot. (előtte az omegában lévő kernel volt azzal nem volt ilyen probléma)

Ami elvárás, hogy jó legyen az akku ideje  :)

Előre is köszi!
siyah az 1 jó kernel,én inkább omega romot kerülöm messziröl.

Nem elérhető hemoot

v44.3 Elérhető! :)

Nem elérhető csero10

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: samsung galaxy s3
  • PDA ROM: android 4.4.2.

Nem elérhető hemoot

link?

Holnap megkapod! :D

Nem elérhető csero10

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: samsung galaxy s3
  • PDA ROM: android 4.4.2.

Nem elérhető hemoot

Ahogy megígértem :) You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Fotozgató

• PDA: Samsung G. 8+ Samsung Galaxy Note Pro 12.2" P901
Ahogy megígértem :) You are not allowed to view links. Register or Login

Itt is fent van.
Torrent, aztán pl. FlashGet-tel lejött 22 perc alatt.