0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Itt is fent van.You are not allowed to view links. Register or LoginTorrent, aztán pl. FlashGet-tel lejött 22 perc alatt.
Fel is tetted?
Nem, mert elutaztunk az ünnepekre, és hibamentes állapotban kell lennie az SGS3-nak.Majd ha hazamegyek, és jók a tapasztalatok (pl. Neked ) a ROM-ról, akkor full Wipe után feltolom a 4.1.2-re.Backupot már csináltam erről a ROM-ról.
elöfordult már valakivel hogy nem engedélyezte a hálozatot?T-Mobilos vagyok,független S3-al.
1. Omega 4.1.2 -ről 4.2.2-re ROM frissítéskor is kell a full wipe, vagy csak ajánlott? Nekem eddig még soha "nem ment el" az efs mappám, pedig 30-40 ROM frissítés volt már az eddigi mobiljaimon.2. Most van rá remény? (T-Mobie függő) 3. Titanium Backuppal ugye nem célszerű visszapakolni a 4.1.2-vel lementett apk-kat 4.2.2-re?
1. Full wipe ajánlott ha modokat pakoltál fel mert azok nem kompatibilisek a 4.2 vel.2. EFS akkor "megy el", ha függő telefon függetlenítve lett, vagy én személyesen tapasztaltam, nálam ki volt kapcsolva a pin kód kérés 10 ből kétszer "elment".3. Titaniummal csak az általad letöltött apk-t érdemes visszaállítani! 4.1-ről 4.2-re nem probléma.
Nekem egy éjszaka alatt lement az akksi 54%-ról 18%-ra Este kilőttem mindent, hogy semmi ne fusson a háttérbe, csak a wifi volt bekapcsolva.
Hol találom az értesítési panel ikonjait (wifi, bluetooth stb)? Kiszeretném cserélni.