2024, 11 24, 06:28:29

Szerző Téma: [ROM][MA2][31JAN] FoxHound 2.0|JB|Ota|Allin1|Stable|Ram Free|Essential/Normal  (Megtekintve 26882 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
You are not allowed to view links. Register or Login
azért mert nem minden az új hoz van otáján.én sem értem legalább irná oda mi jó hozzá mi nem, jkay azt én sem értem, felrakja a fodrozodo effectet,de lockot megváltoztatja, igy semmi értelme, és deluxe settings ben sem lehet változtatni, akkor minek van? kalap xar. kár hogy crdroid nem megy fel,mert nagyon baresz 1 rom,a legjobb ami telomon volt idáig.pedig volt már jó sok :D
felmenni felmegy az is.. de a status bár meg hasonlo abszolut semmi nem változik soha... nem rakja be a aku ikont se semmit...-.- 50% os áttetszőségnél a status bár fent full fekete marad amikor lehuzom akkor meg egy ilyen szürke kép kerül be kb 3% átlátszósággal de csak annál a lehetőségnél-.- a többinél annyi sincs..:) de majd megprobálom manuálisan témázni mert maga a rom fain volt:)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
felmenni felmegy az is.. de a status bár meg hasonlo abszolut semmi nem változik soha... nem rakja be a aku ikont se semmit...-.- 50% os áttetszőségnél a status bár fent full fekete marad amikor lehuzom akkor meg egy ilyen szürke kép kerül be kb 3% átlátszósággal de csak annál a lehetőségnél-.- a többinél annyi sincs..:) de majd megprobálom manuálisan témázni mert maga a rom fain volt:)
vissza szívva Fox hound után tökéletesen megy a crDroid :D:D:D:D bocsánat az offért:D

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Eredei ROM
Nem tudom kinek hogy megy, de nekem a névjegyek marhaság lassan indul el.  KB 5 másodperc.  Roppant kellemetlen hogy egy olcsóbb telefonon is gyorsabban jön be mint ezen.  Pl. S2 egy pillanatig se kell várni.  Van tippelek hogy esetleg más romon jó - e vagy ott is ilyen lassan tölt be?  Az a baj hogy ha egy ideig memóriában van akkor gyors de ha kikerül megint várni kell.  Esetleg valami más romot ajánljátok (nem cm10.1) amin nincs ilyen gond

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
Nem tudom kinek hogy megy, de nekem a névjegyek marhaság lassan indul el.  KB 5 másodperc.  Roppant kellemetlen hogy egy olcsóbb telefonon is gyorsabban jön be mint ezen.  Pl. S2 egy pillanatig se kell várni.  Van tippelek hogy esetleg más romon jó - e vagy ott is ilyen lassan tölt be?  Az a baj hogy ha egy ideig memóriában van akkor gyors de ha kikerül megint várni kell.  Esetleg valami más romot ajánljátok (nem cm10.1) amin nincs ilyen gond

rgui v 11 egy nem ide csináltam de atom gyors :D ez teló ujrainditás után volt. ogy van nálam,nem felesleges a taskiller,erre pont jó;)+ 1 tipp, siyah ha az van ,stweaks,,,screen,,,silde2wake,tessék bepipálni,az is gyorsit rendesen.

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
rgui v 11 egy nem ide csináltam de atom gyors :D ez teló ujrainditás után volt. ogy van nálam,nem felesleges a taskiller,erre pont jó;)+ 1 tipp, siyah ha az van ,stweaks,,,screen,,,silde2wake,tessék bepipálni,az is gyorsit rendesen.

siyah ha az van ,stweaks,,,screen,,,silde2wake,tessék bepipálni,az is gyorsit rendesen ->

ezt hol lehet beállítani?

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
Ott van az, ahol limahl írta: screen fül, slide2weak. :ok:

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
Ott van az, ahol limahl írta: screen fül, slide2weak. :ok:

közben megtaláltam, csak nem volt feltelepítve az app.
felraktam az omegát pár percre, de azzal is 5-6mp mig behozza a névjegyeket. Ezek szerint az alap samu rom a lassú. Azért szomorú hogy az S2-nek a gyári romjában gyorsabb a névjegyzék...

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
közben megtaláltam, csak nem volt feltelepítve az app.
felraktam az omegát pár percre, de azzal is 5-6mp mig behozza a névjegyeket. Ezek szerint az alap samu rom a lassú. Azért szomorú hogy az S2-nek a gyári romjában gyorsabb a névjegyzék...
nem tudom nálam nem lassú,azt az iramot tartja ami vidin van ;)

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
nem tudom nálam nem lassú,azt az iramot tartja ami vidin van ;)

a névjegyzék betöltése :D lassu ugy értettem. nem igaz hogy nincs egy rendes rom, ahol nem kell várni a kontaktok betöltésére pár másodpercet, hanem azonnal indul...

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
siyah ha az van ,stweaks,,,screen,,,silde2wake,tessék bepipálni,az is gyorsit rendesen ->

ezt hol lehet beállítani?
be is kapcsoltam. Ettől repülni fog?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
be is kapcsoltam. Ettől repülni fog?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
nem :) metr ahhoz kell szárny és egyes esetekben egy hajtómű sem árt :)

Nem elérhető kay-lac

• PFC Fan
  • PDA: i9300xxblh1
  • PDA ROM: i9300xxblh1
Hello, sziasztok. Még új vagyok, ezért szeretnék kérdezni. Tegnap sikerült felraknom a foxhound 1.7-s romot a galaxy s3-ra, de sajnálatosan tapasztaltam, h a bluetooth headsetemben nem hallom ha hívnak a hangot. A hívott személy hallja elméletileg amit mondok, csak én nem hallom, a másik felet. Valami tipp, segítség? Köszi előre is!

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
kint a  FoxHound 1.8

Nem elérhető lgeza

• PDA: Note3
  • PDA ROM: [ALEXNDR] ★ GPOI2 ★
Itt is van már 1.8 ZSEMA1 gyári alapon. Egészen jól muzsikál, egyelőre megakadás sem volt, nagyon sima. Aromából nagyon sok dolog állítható.

Nem elérhető lgeza

Itt is van már 1.8 ZSEMA1 gyári alapon. Egészen jól muzsikál, egyelőre megakadás sem volt, nagyon sima. Aromából nagyon sok dolog állítható.
Egy nap után, minden felrakva is simább mint eddig bármelyik, azonban szopkázza az aksit jobban mint eddigiek.
[/img]Deepsleep 80 % alulról, Android rendszer a nem tudott fogyasztóm
Hiba ezenkívül nincs.

Nem elérhető lgeza

Itt is megjött az 1.9 XXEMA1 alapokon. Nagyon jó lett. Aksi is szuper, éjszaka 7 óra alatt 3%-ot esett. Jó lett igencsak. A betűk kicsit aprók, de normál helyett nagy-nál egészen jó (ez meg kicsit nagy). Minden hiba nélkül megy idáig, este még mindent felraktam, semmi gond nem volt. Talán SMS buborék betűk így nagyon nagyok, és hangerővel hiába veszem le, következő alkalommal ismét nagy, nem jegyzi meg.

Nem elérhető kacsafarka

• Support-ER
  • Mr.
  • Navigáció / Navigation: Waze :) Sygic...ha tudni akarom mennyivel lehet menni :)
  • PDA: Samsung Galaxy S6 Edge
  • PDA ROM: G925FXXU1AODC
Egy nap után, minden felrakva is simább mint eddig bármelyik, azonban szopkázza az aksit jobban mint eddigiek.
[/img]Deepsleep 80 % alulról, Android rendszer a nem tudott fogyasztóm
Hiba ezenkívül nincs.

Én meg pont azt vettem észre, hogy tovább bírja az akku. Legalábbis nálam :)
Viszont a Foxhound Update folyamatosan hibával leáll. remélem az 1.9 legalább ennyire jó és az akku is ilyen marad.
Részemről ez az eddigi legjobb ROM. Hogy ne legyen lassú és ne legyen hibás a telepítés után pár alkalmazás én mindig teljesen törlök mindent a telóról....full!
Talán ezért nem csinál nekem lassú betöltést a névjegzéknél vagy más programoknál.
1.6 óta szerintem gyors, jó, egy-két kisebb hibát leszámítva (mit javítanak folyamatosan) számomra tökéletes.
Az élet egy álom....De mi lesz ha felébredünk? :)

Samsung Galaxy S6 Edge

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető lgeza

Nálam ez a Who's calling vagy nem ment, vagy félreértettem. Ez olyan-e mint nokia-n volt csengőhang, hogy közbe kimondta a hívó nevét? Mert ilyent nem csinált.

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
FoxHound 2.0 MA2 alappal, elsőben ott a link!

Nem elérhető lgeza

Foxhound 2.4 egész jóra sikerült. Nem egy JKay, de azért van beállítási lehetőség szépen. Nekem aprók a betűk, ha meg nagyra rakom, akkor az üzenetkezelő néz ki igénytelenül, egyébként jó kis ROM ez is, ment benne szépen minden.

Nem elérhető lgeza

2.5 MC3 alapokon 3minit-tel és átméretezhető progikkal (xplose).
Hibátlan volt, és nagyon gazdaságos az aksival.

Nem elérhető mikkrobi

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Iphone X
  • PDA: Iphone X
Hello.

Tudnátok segíteni? Felraktam S3-ra, tök jó, tetszik, nem fagy, nincs baj vele, akkuba nagyon jó. Viszont halálra idegesít, hogy ébresztéskor, híváskor villogtatja a vakut. Ezt hol tudom kikapcsolni? Sehol nem találom.