0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Lesz 4.1.2 nem tudja valaki?
tegnapi a rom, elöbb utobb bizti,itt több mindent kell varriálni,mert ez más nem kicsit ahogy idáig nézegetem.
Igen csak néztem Omegánál már kész Igaz ,ott most minden nap javítás lesz ahogy emlékszem 2naponta raktam fel az újat De kivárjuk persze biztos jó lesz
megérkezett Fox is, most jelzett otaTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
nálam remekül müxik minden,nem is törlöm 1 rom rol,mig nem lészen hasonló 4,1,2 addig az csak 2 es számú.
Foxi barátunk megint nagyot alkotott
Milyen téma van a telodon?
fox crazysilver + 1 kis saját mok.
can you share for me?én is saját mokkot csináltam de a mai 1.5 nem indult el
ezért rakom én mindig második rom nak amin kisérletezek,igy nuku gond ha elcseszek valamit omega is jó,meg ez is marad mind kettö.
Van egy jelenség ami... Fox Hound Extra / Quick panelS itt kifagy. Azt írj aki ,hogy a Fox Hound settings leállt.Újra indítottam a telefont és akkor is ez van.A Ram manager-be érdemes valamit állítani?A videon van az a teljes oldalas fb.Az hol van vagy azt Nova launcher-nél nem lehet betenni?
gondolom gyári mozgos kapcsolok vannak,azt nem lehet állitani véle azért fagy ki,a face meg ezzel van kitéve.You are not allowed to view links. Register or Login.
Köszi!"gondolom gyári mozgos kapcsolok vannak,azt nem lehet állitani véle azért fagy ki"Ezt nem értem Feltettem a Foxhound-ot eddig lehetett állítani mindig.
melyik kapcsolokkal raktad fel a romot? mert én gyárival,és csak azt mokoltam, a fox -ban is ilyen ,csak zöld lészen ha rányomok,az meg brr, ugy hogy az a téma amit irtam,meg ha gyári kapcsolok vannak,akkor küldöm a systemui apk-át,ennyi.
gyári kapcsolókat adtam, nem raktam fel mást... és addig indult el hogy a piros róka mosolyog
Van egy jelenség ami... Fox Hound Extra / Quick panelS itt kifagy. Azt írj aki ,hogy a Fox Hound settings leállt.Újra indítottam a telefont és akkor is ez van.A Ram manager-be érdemes valamit állítani?A videon van az a teljes oldalas fb.Az hol van vagy azt Nova launcher-nél nem lehet betenni ilyen widgetnek?
xda-n is panaszkodtak a "quick panel" miatt, hogy fc-zik.Itt a megoldás:You are not allowed to view links. Register or Login