0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
AccuweatherDaemon.apk , AccuweatherWidget.apk , AccuweatherWidget_MainFixed.apk. Ezeket raktam át!" s3 tw " ezt kifejtenéd bővebben hogy mi ez és hol találom?Köszi!
dalezoliCsak nem hagyott nyugodni és letöltöttem az update-me ről!Így tökéletes a Rom om!Köszi!
Sikerült már? =)
Sajna még nem , valahogy nem olyan mint a többi , ez nem olyan pit, modem, phone ,.....
Elegem lett a CM9-ből, úgyhogy este feltolom ezt. A v1.3.1-es verzió a legújabb, igaz? Voodoo soundot nem támogatja, ha jól értelmezem az alap kernelje, úgyhogy a Semát lehet feldobom mellé. Ez a CM9 nem nagyon jött be...
A devil kernel is támogatja a Voodoo soundot
Egyébként ez a beépített DSP Manager mennyire használható Voodoo sound kiváltásnak? Ahogy néztem nagyjából ugyan azok a funkciói.
Nálam Dsp Manager nem akart működni úgy hogy le is töröltem
Valami zabálja a memóriát, csak nem tudok rájönni, hogy mi. 377MB foglalt, 0 szabad, de a jobb esetben is csak 10-15MB szabad.
Szerény véleményem szerint ez a telefon nem bírja el ezt a ROM-ot. Pedig jó lenne, csak bődületesen be van lassulva az elfogyó RAM miatt.15 perce próbálom kirakni a PowerAMP widget-et a főképernyőre, de nem tudom, mert folyton bezárja alattam a rendszer a launchert.
Nem tudom nálad hogy eszi a ramot,mert nálam tökéletesen megy 145mb szabad ramom van és fut minden.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
A beépített launcherrel használod? Már csak arra tudok gondolni, hogy az eszik meg mindent. A futó folyamatoknál nem írja.
Igen azzal megy!Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Érdekesnek tűnik. Kipróbálom, de nekünk melyik kernelürítő script kell? A samsungos vagy a miui cm7 féle.!Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Nálam semmi gond nincs de a gyári kernelt cseréld le mert az szár helyette egy devilt vagy semaphore-t tegyél és nem lesz gond nálam 167MB szabad ram
Devil van benne alapból, legalább is minden jel arra mutat.szerk: Ja az van benne; 3.0.36-05341-g0c167a-dirtyDevil3_0.99_d_i9000_CFS_BLN_CMC))Méghozzá a gyári CFS, úgyhogy nem is lehet hogy egy BFS variáns kavar be.
Tényleg nálad lesz a hiba mert nekem aTW-vel használva is van 45-75 mega szabad ram, és sosem zárogat be semmit.Tapatalk 2 & SGS & ICS