sziasztok,
én az első hzsz alapján csináltam, de komoly meló volt a Mitra (GB) romból kiindulva ide jutnom:
hiába csináltam meg a wipe st tb. törlést és a factory resetet az elején az adataim (kivéve sd) nem törlődtek.
a telepítésor először kimeredt a kijelzőn a telepítés állalapotát jelző csík, aztán a devil feirat, és mindkétszer csak az aksi ki be segített.
a kernelt megpróbáltam lecserélni de a sema telepítés után folyamatos újraindulás volt a válasz. recoveryből újra raktam a romot maradt a devil.
tapasztalat:
az sgs elmondhatatlanul lassú lett, és csak most jöttem rá, h a beállításokban a teljesítménynél megvolt engedve a procinak, h lemenjen 100mhz frekiig. beállitottam a performace nevű profilt, és hipp hopp begyorsultunk.
szabad ram 53MB
autokiller feltelepítés után sikerült egyszer 150 MB-ot kicsavarni belőle, de a következő restart után mar nem csinál ilyet. viszont nem enged beállítani semmilyen profilt: hibás működés.
a titanium backup azt mondja nincs rootolva a készülék. lehet elszált a root is, és lehet emiatt nem megy az autokiller sem.
ami szomorúbb hogy nincs wifi. vagyis van, de nen jelzi higy van el3rhető hálózat. hosszú agónia után szerez ip címet, de erről nics visszajelzés, nem jelöli sehol hogy a wifi aktív csak ha lehúzom az értesítési sávot, ott aktív azaz világít.
na de mindeközben nincs net wifiről csak mobilneten.
a TW-t lecseréltem, a nova launcher jobban tetszik.
mit szóltok ehez? hogy lehetne rendbe tenni a rendszeremet?