én eddig hiba nélkül a 2.3.2.1-es verziót használom hiba nélkül.
Hamarosan szerintem kipróbálom a 4.2.2-t és akkor előtte megnézem, hogy írnak-e valamit arról, hogy ajánlott újabb recovery-t használni. ha nem akkor nekem marad ez.
egyelőre még nem olvastam utána, hogy mi a különbség, úgyhogy erre most nem tudok okosat mondani.
u.i.: nem jellemző, hogy kötelező lenne változgatni a recovery-t a romok miatt. de most hogy a N7-et is nyúzom, ott láttam néhány leírásnál, hogy pl. 4.2.2 főzött romok esetén ajánlják a frissebb recovery-t.
Csak azért cserélgetem, mert hiányos nyelvtudással azt olvasom, mintha valamit minden verzióban javítanának vagy fejlesztenének!
Eddig a Rom telepítéssel kapcsolatos wipe-olások, illetve mentés mindig működött. Sajna, vagy szerencsére a visszaállítást még nem sikerült, nem kellett kipróbálnom, de mACSman írta, hogy működik frankón.
Igazából még nem jutott eszembe, hogy összehasonlítsam mi változott a 2.3.2.1 óta a jelenlegi, már 2.5.0.0-hoz képest! Minden esetre nálam favorit ez a recovery, viszont a sima s-en nem müxik, pedig kellene rá vmi megoldás.
Tudom át kellene néznem azt a topicot...