2024, 11 23, 04:17:09
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: SGS III - Gyári romok  (Megtekintve 428323 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Samsung note 10 +
Re: SGS III - Gyári romok
« Reply #4700 Dátum: 2014, 07 06, 12:23:26 »
You are not allowed to view links. Register or Login
4.3.1 van most rajta S4 Revolution rom MK6 v12.  Ez aroma telepítős.
nem ismerem,nem tudom,neat viszont az,aromában  másik modemet válassz ,bármelyiket,

borosjoc

• Vendég
« Reply #4701 Dátum: 2014, 07 13, 20:23:30 »
Sziasztok!

GT-I 9300 -ra ferakhatok LTE-s (GT-I9305) ROM-ot? Okoz ez bármi hibát? Elméletileg a két telefon ugyanaz.

Köszi.

Nem elérhető Zototh64

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S1 - Galaxy TAB 3 8.0 LTE - CC5500
  • PDA ROM: Cyanogenmod
« Reply #4702 Dátum: 2014, 07 13, 21:57:07 »
Sziasztok!
GT-I 9300 -ra ferakhatok LTE-s (GT-I9305) ROM-ot? Okoz ez bármi hibát? Elméletileg a két telefon ugyanaz.
Köszi.

Sajna csak elméletileg, a gyakorlatban azonban nem. Modem stb...
Csak a 9300-as romokat teheted fel.

borosjoc

• Vendég
« Reply #4703 Dátum: 2014, 07 14, 11:07:57 »
Sajna csak elméletileg, a gyakorlatban azonban nem. Modem stb...
Csak a 9300-as romokat teheted fel.

Köszönöm szépen! Rossz volt a sejtésem!  :D  :ok:

Nem elérhető Gejzaba

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: ICS
« Reply #4704 Dátum: 2014, 07 17, 11:30:58 »
Sziasztok,

Kb. egy hete frissítettem az S3-at 4.1.2-ről erre a 4.3-as, 4 fájlos gyári romra: i9300XEHXXUGMK6-XFGML1

A mai napig tökéletesen működött, viszont böngészés közben (chrome) egyszer csak kifagyott, nem reagált semmire, újraindítást követően pedig megakad a Samsung feliratnál, tovább nem hajlandó menni.
Bízom benne, hogy egy újabb ROM telepítés megoldja a problémát, viszont nem szeretnék ismét instabil ROM-ot feltenni, ezért érdeklődöm, hogy esetleg valaki tud-e adni egy linket, amin keresztül 4 fájlos, stabil, megbízható gyári romot le tudnék tölteni.
Előre is köszönöm :)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #4705 Dátum: 2014, 07 18, 14:50:04 »
Sziasztok,

Kb. egy hete frissítettem az S3-at 4.1.2-ről erre a 4.3-as, 4 fájlos gyári romra: i9300XEHXXUGMK6-XFGML1

A mai napig tökéletesen működött, viszont böngészés közben (chrome) egyszer csak kifagyott, nem reagált semmire, újraindítást követően pedig megakad a Samsung feliratnál, tovább nem hajlandó menni.
Bízom benne, hogy egy újabb ROM telepítés megoldja a problémát, viszont nem szeretnék ismét instabil ROM-ot feltenni, ezért érdeklődöm, hogy esetleg valaki tud-e adni egy linket, amin keresztül 4 fájlos, stabil, megbízható gyári romot le tudnék tölteni.

factoryreset volt? sajna a gyári romok fabatkát se érnek(szerintem)gs 3 lejárt xar :D vseréld másik telóra,vagy nézz át cm ,verzákra,ugy még ok,bucsut kell mondani,ennek a telónak, :( lassan semmire se jó. cm -en még elvegetál 1 ideig,aztán kampec.

Nem elérhető gomboc-artur

• PDA: galaxy s IV i9505 galaxy tab2 7"
  • PDA ROM: mkf
« Reply #4706 Dátum: 2014, 07 19, 09:39:21 »
Sziasztok,

itt a barátod a külső sd-re rakd és super wipe-al telepítsd előtte mindent ments le a belső sd-ről ami kell !!!!MINDENT !!!!! töröl nekem kb 1-2 hónapja van fenn hibátlan

ga

Nem elérhető AlbaBACSI

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S4 ;iPhone 4
  • PDA ROM: Gyári v5.0.1 I9505XXUHOJ2 ;Gyári iOS 7.1.2
« Reply #4707 Dátum: 2014, 07 28, 08:31:42 »
Sziasztok.
Vettem én is egy használt s3 készüléket és elvittem függetleníteni (t-mobil). Meg is lett meg jó is csak nagyon zavar a t-mobil bejelntkező és kilépő logó + ha lenullázom a telót akkor rakja fel a sok szar t-mobilos appot.
Felszeretném rá rakni a gyári 4.3 függetlent ha lehet.
Kérdés nem lesz újra t- mobil függő ?
Melyik az a rom ami le is formázza az egészet?

Köszönöm előre a válaszotokat

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #4708 Dátum: 2014, 07 28, 13:40:56 »
Sziasztok.
Vettem én is egy használt s3 készüléket és elvittem függetleníteni (t-mobil). Meg is lett meg jó is csak nagyon zavar a t-mobil bejelntkező és kilépő logó + ha lenullázom a telót akkor rakja fel a sok szar t-mobilos appot.

van rá esély,hogy vissza zár,attol függ hogy smint lett függetlenitve.amugy magyar t-mobilos az a teló?csak azért kérdem mert enyém is t-s de sose volt rajta trés logo.

Nem elérhető ZsDaniel

• TOPIKGAZDA
  • PDA ROM: Minden infó az aláírásban
SGS III - Gyári romok
« Reply #4709 Dátum: 2014, 07 28, 19:22:24 »

Sziasztok.

Bármelyik 4.3-Astoria felteheted szerintem, utána pedig recovery-ből egy factory reset és kész.
Hol/hogy lehet függetlenítve? Ha visszazár, de van számlád, akkor az alapján talán lehet intézni valamit.

van rá esély,hogy vissza zár,attol függ hogy smint lett függetlenitve.amugy magyar t-mobilos az a teló?csak azért kérdem mert enyém is t-s de sose volt rajta trés logo.

Mikori a tied? Lehet még az első szériás, amelyikre még nem volt kész a TMH csc-s Rom, ezért XEH-s.

Apple iPhone 5 és iPad Mini [iOS 8.1.2]
Samsung Galaxy S3 (I9300) | ArchiDroid V2.X [4.4.4]
Google Chromecast
Apple iPod Nano 6G

Nem elérhető AlbaBACSI

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S4 ;iPhone 4
  • PDA ROM: Gyári v5.0.1 I9505XXUHOJ2 ;Gyári iOS 7.1.2
« Reply #4710 Dátum: 2014, 07 28, 21:14:42 »
Köszönöm a válaszotokat. A készülék magyar t-mobilnál lett vásárolva mikor megjelent. Nemtudom miféle képpen lett függetlenitve. Bekapcsolásnál és kikapcsolásnál jön be. Elszeretnén nagyon tüntetni. A gyári rumot szeretném de nagyon.

Nem elérhető ven01

• PFC Fan
  • PDA: ONEPLUS 3T 128 GB
« Reply #4711 Dátum: 2014, 07 29, 15:48:12 »
Sziasztok

Szeretnék kérni 1 linket VODA 4.3 Gyári rom-hoz !!

Előre is köszi

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #4712 Dátum: 2014, 07 29, 16:03:10 »
Sziasztok

Szeretnék kérni 1 linket VODA 4.3 Gyári rom-hoz !!

Előre is köszi

keresd meg itt van mind. ;)

Nem elérhető ven01

• PFC Fan
  • PDA: ONEPLUS 3T 128 GB
« Reply #4713 Dátum: 2014, 08 01, 22:27:52 »
keresd meg itt van mind. ;)

Nagyon köszi !!!

Nem elérhető Király Márta

• Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: GARMIN OREGON 400
  • PDA: Galaxy S7 Edge; Ipad Mini Retina 32GB
  • PDA ROM: G935FXXU1BPLM;
« Reply #4714 Dátum: 2014, 08 06, 09:48:32 »
Sziasztok!
A készüléket szervizbe szeretném küldeni mert a középső rész megsérült. De előtte vissza kéne állítani gyári állapotba ehhez kéne segítség. Jelenleg NeatRom 7.7. és V2 efs. Kell-e minden kép a 3 fájlos telepítő, vagy elég a samsung Updates oldalról vagy a fórum első oldalán levő 1 fájlos telepítő is elég? Milyen sorrendben kell csinálni? Triangle (GooglePlay), 1 vagy 3 fájlos odinos? Ha odin akkor nem kell factory-k megcsinálja az odin?
A segítséget előre is köszönöm.

Nem elérhető zae22

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy s3 Gt-I9300
  • PDA ROM: Android 4.3 i9300BUUGMJ3- XXUGMK6 (XEH)
« Reply #4715 Dátum: 2014, 08 10, 17:12:21 »
Üdvözlet mindenkinek. Nekem egy olyan kérdésem lenne h most vettem nemrég használtan egy I9300-át. Volt vele gond mert nem volt hálózat. Na ez megoldódott ezzel a gyári független rommal;i9300BUUGMJ3-XXUGM6. Sikeresen rootoltam is a telefont. Most a kérdésem az lenne h rakható e fel rá custom rom úgy h ne szálljon el megint a hálozat? Nem igen tiszta milyen bulidszámra milyen gyári romra milyen custom rom mehet fel. Meg ahogy nézegettem kernel is van vagy ezer féle. Konkrétan vagy a Glamour s5 vagy a Sensation s5 romot akarom felrakni. Melyik kernel kell ezekhez és ha felrakom nem e száll el újra a hálozatom? Köszönöm előre is a választ,válaszokat

Nem elérhető ZsDaniel

• TOPIKGAZDA
  • PDA ROM: Minden infó az aláírásban
SGS III - Gyári romok
« Reply #4716 Dátum: 2014, 08 10, 19:29:08 »

Üdvözlet mindenkinek. Nekem egy olyan kérdésem lenne h most vettem nemrég használtan egy I9300-át. Volt vele gond mert nem volt hálózat. Na ez megoldódott ezzel a gyári független rommal;i9300BUUGMJ3-XXUGM6. Sikeresen rootoltam is a telefont. Most a kérdésem az lenne h rakható e fel rá custom rom úgy h ne szálljon el megint a hálozat? Nem igen tiszta milyen bulidszámra milyen gyári romra milyen custom rom mehet fel. Meg ahogy nézegettem kernel is van vagy ezer féle. Konkrétan vagy a Glamour s5 vagy a Sensation s5 romot akarom felrakni. Melyik kernel kell ezekhez és ha felrakom nem e száll el újra a hálozatom? Köszönöm előre is a választ,válaszokat
Mindkettő ROM-ban van kernel, de sokan AgNi-Kernel-t használnak a portolt 4.4.2-kön.
Akkor nem szabad gondnak lennie a hálózattal, ha a Beállítások > Telefonról (vagy telefon névjegye, nem tudom mi volt gyárin) > Állapot alatt van sorozatszámod.

Apple iPhone 5 és iPad Mini [iOS 8.1.2]
Samsung Galaxy S3 (I9300) | ArchiDroid V2.X [4.4.4]
Google Chromecast
Apple iPod Nano 6G

Nem elérhető zae22

• PFC Fan
« Reply #4717 Dátum: 2014, 08 10, 21:59:50 »
Mindkettő ROM-ban van kernel, de sokan AgNi-Kernel-t használnak a portolt 4.4.2-kön.
Akkor nem szabad gondnak lennie a hálózattal, ha a Beállítások > Telefonról (vagy telefon névjegye, nem tudom mi volt gyárin) > Állapot alatt van sorozatszámod.
KÖszönöm a gyors választ. Akkor csak annyit kell tennem h sd-re felrakom a romot és flashelem recoveryből? Nem kell elötte kernel csak ajánlott a AgNi kernel.
Sorozatszámot nem láttam, de látja a szolgáltató számokat meg a tmobile hálozatot a telefon  beállításoknál.
Független telefonom van. Gondolom függetlenítve lett mert gsm boltból vettem. Felraktam egy gyári romot és elszállt a hálozat. Most ezzel az XXUGM6-al ok. Úgy olvastam h mostmár jó az imei szám. Helyre rakta ez a rom és elvileg mehet fel custom. Tehát akkor csak recoveryből fleshelem a sensation s5 romot és ennyi lenne? Köszönöm mégegyszer a gyors választ

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
Re: Re: SGS III - Gyári romok
« Reply #4718 Dátum: 2014, 08 10, 22:11:04 »
KÖszönöm a gyors választ. Akkor csak annyit kell tennem h sd-re felrakom a romot és flashelem recoveryből? Nem kell elötte kernel csak ajánlott a AgNi kernel.
Sorozatszámot nem láttam, de látja a szolgáltató számokat meg a tmobile hálozatot a telefon  beállításoknál.
Független telefonom van. Gondolom függetlenítve lett mert gsm boltból vettem. Felraktam egy gyári romot és elszállt a hálozat. Most ezzel az XXUGM6-al ok. Úgy olvastam h mostmár jó az imei szám. Helyre rakta ez a rom és elvileg mehet fel custom. Tehát akkor csak recoveryből fleshelem a sensation s5 romot és ennyi lenne? Köszönöm mégegyszer a gyors választ
Efs mappád mentsd le! Az a biztos! Pl. Root explorer -el.
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető zae22

• PFC Fan
« Reply #4719 Dátum: 2014, 08 10, 22:43:11 »
Lementem. Köszönöm a tippet.
Rootolva van a tella. Custom rom sensation s5 -ben van kernel. Flashelem és remélhetőleg megmarad a hálózat.
 :)

Nem elérhető zae22

• PFC Fan
« Reply #4720 Dátum: 2014, 08 11, 01:17:27 »
Sajnos nincs halozat sensation s5 rom. Imei szam van halozat nincs.  :(

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
Re: Re: Re: SGS III - Gyári romok
« Reply #4721 Dátum: 2014, 08 11, 08:53:52 »
Sajnos nincs halozat sensation s5 rom. Imei szam van halozat nincs.  :(
Remélem romolás előtt mentetted az efs mappát. Ha igen másold vissza. Ha nem akkor rakd vissza azt a romot ahol jó volt a hálózat.
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető atis6

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung i-900
  • PDA ROM: i900DXID1
« Reply #4722 Dátum: 2014, 08 12, 13:13:01 »
egy link se letöltheto

Nem elérhető zae22

• PFC Fan
« Reply #4723 Dátum: 2014, 08 12, 13:36:01 »
Remélem romolás előtt mentetted az efs mappát. Ha igen másold vissza. Ha nem akkor rakd vissza azt a romot ahol jó volt a hálózat.
visszaraktam. Van hálózat most. Úgy látszik a custom romokat nem szereti a független telefon. Most minden ok. Elvileg megkapja az i9300 és az i9305 is az 5.0 androidot. 4.4-et viszont nem :(

Még annyi gondom van h lassan kapcsol be a képernyő  3 vagy akár 10 mp vagy be se kapcsol. Újraindítás megoldja mindig. Most lett kijelző cserélve remélem nem azzal van baj. Van ötlet? Köszönöm

Nem elérhető god95

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy SIII GT-I9300
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
« Reply #4724 Dátum: 2014, 08 12, 14:12:40 »
Elvileg megkapja az i9300 és az i9305 is az 5.0 androidot. 4.4-et viszont nem :(
Ezt hol olvastad?
Még annyi gondom van h lassan kapcsol be a képernyő  3 vagy akár 10 mp vagy be se kapcsol. Újraindítás megoldja mindig. Most lett kijelző cserélve remélem nem azzal van baj. Van ötlet? Köszönöm
Nem a gyári samu 4.3 borzasztó. Tudom kicsit összeseküvésnek fog hangzani de szerintem direkt b*szták ennyire szét hogy az emberek feljebb váltsanak :(