0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Sziasztok! Van egy S3-am és olyan problémám van a telefonommal, hogy néha megfagy. Ha a böngészőt nyitom meg, ha lapozgatok a menüben is. Sőt olyat is csinál már, hogy alaphelyzetben is megfagy mikor a zárat feloldom a készülékben. Kb 10 perc után meg újra magához tér, de nem minden esetben. Kicsit kezd idegesítő lenni a dolog. Tud valaki esetleg nekem megoldással szolgálni, hogy mi lehet a baj? Már mások is találkoztak ilyennel, ahogy utána olvasgattam. Sudden death is felmerült. Előre is köszönöm. Jó lenne ha megoldódna. Nem rég vettem a telót. :S Garancia nincs. XXELLA van rajta.
Mivel itt ilyen nagy a csend átrándultam másik fórumokra olvasgatni és találtam egy érdekességet.Állítólag az angol /BTU/ 4.3.as szoftvert teszik fel,majd a kinaiból kivont kernellel fríssítik és ugy már tökéletes a gyári 4.3-as. Kikéne próbálni!
tedd ujra a romot,asszonynál is ez volt.ujra raktam és jo lett
NEkem, igaz 4.3 főzött romom van de egy darabig a benne lévő kernellel használtam. Néha nehéz volt pl felébreszteni a telót. Pár napja Googy Max2-2.0.7 kernelt használom azóta teljesen jó a teló.Szerintem sima gyárit is javítaná:-)
Megkérdezhetem melyik az a főzött 4.3-as rom amit használsz,lehet én is kípróbálnám?
Üdv!Melyik gyári rom a legújabb?Van hozzá root?Lassan ébred még?Kernel cserével pattanóssá lehet tenni?
Sziasztok.Van egy igen nagy gondom. Próba képen feltettem egy angol 4.3-as romot majd vissza akartam tenni az eredetités most ez van:visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or LoginNincs hálózat de az imei számomat sikerült vissza állítani.Van erre a problémára megoldás vagy irány a samu szerviz?
efs mentést rakd vissza.
Sajnos már azon túlvágyok.
igy csináltad? You are not allowed to view links. Register or Login
Kicsit bonyolultabban de most megpróbálom így
nem bonyolult ez csak rootexplorer kell,nincs annál jobb.
Hálás köszönet így sikerült
!.3-ról szeretnék visszamenni 4.1.2-re odinnal feltéve ezt: I9300XXEMG4_I9300OXEFMG2_XEH.zip A modemem az MG2-es. Elméletileg nem kéne elszállnia az efs-nek ugye?
Elvileg gond nélkül mennie kell. Full Wipe-ot be felejtsd el.Tapatalked from SGS3
Srácok olvastam egy hírt mi szerint javították a hibát a 4.3-ban ezért újra frissíthető a Galaxy SIII is!You are not allowed to view links. Register or LoginDe én ennek ellenére sehol sem találtam a HIVATALOS 4.3 frissítést amiben javították volna a hibákat! Valaki meg tudja mondani nekem, hogy honnan tölthetem le?
S4re valóban van már frissebb, de S3ra még nem jött ki újabb. Tapatalked from SGS3
Hacsak ez nem újabb!Galaxy S 3 (International) GT-I9300 CHN I9300ZCUBMK2 4.3 04.11.2013 1969761THX
És ez még újabb!!Model: GT-I9300 Country: United Kingdom Version: Android 4.3 Changelist: 2168382 Build date: Thu, 28 Nov 2013 21:02:26 +0000 Product Code: BTU PDA: I9300XXUGMK6 CSC: I9300OXAGMK6 MODEM: I9300XXUGMK6THX
Üdv.Hol találtad?Köszi.