2024, 11 27, 03:31:12
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: SGS III - Gyári romok  (Megtekintve 428723 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Syndiecathor

• Nem: Férfi
  • SDC
  • PDA: Samsung Galaxy S3 (GT-I9300)
  • PDA ROM: I9300XXEMG4
Re: Re: SGS III - Gyári romok
« Reply #2700 Dátum: 2013, 02 26, 20:09:32 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sajnos azt már buktuk. Egyéb ötlet? Nagyon fontos lenne

Egy másik topikban hasonló a probléma, erre írta nekik rajker az alábbit, olvassátok el...

melegen ajánlom hogy olvazsd el a S3 F.A.Q-o tés ott You are not allowed to view links. Register or Login
föleg az evvel kapcsolatos leirást.A sok nulla nem azt jelenit hogy letiltották,hanem hogy az IMEI számod nullákal kezdödik.Ha van EFS mentésed ragd vissza,ha nincsen akkor a 9 pontos megoldást ajánlom.99% hogy az imei számod nem a valódi  :hmm:

Everyone has his limits... Sine qua non, as they say... "Without which not." Those things we deem essential, without which we cannot bear living, without which life in general loses its specific value, becomes abstract.

Nem elérhető peti1989

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy s3
  • PDA ROM: I9300XXELLA
Re: SGS III - Gyári romok
« Reply #2701 Dátum: 2013, 02 27, 09:30:44 »
Sziasztok.
Hivatalos Android 4.2.1 Samsung Galaxy S 3-ra
De szeretném mindenki figyelmét felhívni ez a Samsungtól kiszivárgot gyári rom de még lehetnek benne apróbb hibák és vannak bár nem a rom ban hanem inkább a programok miatt mert nem mindenhez van még frissités.
Én felraktam nagyon szuper. Magyar nyelv sajnos nincs csak Angol és még egy pár darab másik.
Innen letölthetö. You are not allowed to view links. Register or Login

Az eredeti cikk: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Syndiecathor

• SDC
  • PDA: Samsung Galaxy S3 (GT-I9300)
  • PDA ROM: I9300XXEMG4
« Reply #2702 Dátum: 2013, 02 27, 10:14:24 »
Sziasztok.
De szeretném mindenki figyelmét felhívni ez a Samsungtól kiszivárgot gyári rom de még lehetnek benne apróbb hibák és vannak bár nem a rom ban hanem inkább a programok miatt mert nem mindenhez van még frissités.
Én felraktam nagyon szuper. Magyar nyelv sajnos nincs csak Angol és még egy pár darab másik.

Köszi, még akkor is ha ez már nem új hír...jópáran kipróbálták már, lassan egy hete is...

Everyone has his limits... Sine qua non, as they say... "Without which not." Those things we deem essential, without which we cannot bear living, without which life in general loses its specific value, becomes abstract.

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #2703 Dátum: 2013, 02 27, 10:18:00 »
Sziasztok.

Ez már tényleg nem új hír.Te meg rootold a készülékedet és szedd le a playből a language enablert és lesz neked is magyar nyelved.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető peti1989

• PFC Fan
« Reply #2704 Dátum: 2013, 02 27, 21:34:30 »
Szia én Rotoltam a telót de sajnos ezzel a rom-mal ha letöltöm a progit teljes pusztulás volt. Más forrás ból beszerzet rom-mal szuperül megy. De azért köszi.

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #2705 Dátum: 2013, 02 27, 22:23:03 »
Szia én Rotoltam a telót de sajnos ezzel a rom-mal ha letöltöm a progit teljes pusztulás volt. Más forrás ból beszerzet rom-mal szuperül megy. De azért köszi.
A hiba nálad van akkor.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető peti1989

• PFC Fan
« Reply #2706 Dátum: 2013, 02 28, 12:59:00 »
Szia. Több telefonom probaltuk egyikensem ment de hozzateszem csak a megadott oldalrol letoltottel. Leszedtem mashelyrol azzal szuperül megy.

Nem elérhető jimbo

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: Gyári Telenor XXUGMK6/XXUGMK6/PANGML1
« Reply #2707 Dátum: 2013, 02 28, 21:34:40 »
Van új Telenoros rom OTA frissítéssel:
XXEMA2/XXELLA/PANELL1

"A galaxyS az Orion Övön van."
"Ezek nem azok a droidok, amiket kerestek."

Nem elérhető jimbo

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: Gyári Telenor XXUGMK6/XXUGMK6/PANGML1
« Reply #2708 Dátum: 2013, 03 01, 07:03:24 »
Feltettem az új romot.
Kiváncsiságból kipróbáltam, hogy mindent rajtahagyva (wifi, 3g, gps) mennyit merül az aksi 22:00 - 07:00-ig. Az eredmény 18%.
Ez nem sok egy picit?

"A galaxyS az Orion Övön van."
"Ezek nem azok a droidok, amiket kerestek."

Nem elérhető ivi10

• PDA: LG G3 32 GB
« Reply #2709 Dátum: 2013, 03 01, 16:39:31 »
Feltettem az új romot.
Kiváncsiságból kipróbáltam, hogy mindent rajtahagyva (wifi, 3g, gps) mennyit merül az aksi 22:00 - 07:00-ig. Az eredmény 18%.
Ez nem sok egy picit?

Ha hálózaton lógott nem, ha repülőbe volt, akkor igen. Utobbiba nekem óránként 1%-ot esik, hálózaton, ha nem használom 3-5%-ot.

Nem elérhető inn3rcity

• Navigáció / Navigation: WAZE
  • PDA: Galaxy S5
« Reply #2710 Dátum: 2013, 03 01, 21:14:25 »
Nekem egy éjszaka alatt maximum 10%-ot merül a gyári rom. Bekapcsolt wifi mellett.
I'm in love with a ROBOT, how can I tell my parents?

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #2711 Dátum: 2013, 03 01, 22:24:09 »
Had merüljön, az a dolga. Amit írtátok % okat az lófas*.

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető csakij

• PFC Fan
« Reply #2712 Dátum: 2013, 03 01, 23:46:54 »
Had merüljön, az a dolga. Amit írtátok % okat az lófas*.

+1 ;D

Nem elérhető lgeza

• PDA: Note3
  • PDA ROM: [ALEXNDR] ★ GPOI2 ★
« Reply #2713 Dátum: 2013, 03 02, 09:12:23 »
+1 ;D

Olvassatok utána, ami valamikor ide volt linkelve, ott az szerepelt, hogy 4200 mV felett drasztikusan csökken az aku élettartam ciklus száma. A mi készülékünk 4300 mV körül ad 100 %-ot. Abban a tanulmányban az állt, hogy 4200mV fölé töltve az aku 200-250 töltési-kisütési ciklus után a kapacitásának 60%-át tudja csak.
Ebből azért nekem az jön le, ha nem okoz túlzottan nagy fáradtságot, azért érdemes a felesleges fogyasztókat kiküszöbölni. Persze én sem arra gondolok, hogy 3G-t, meg repülő üzemmódot kapcsolgatok, mert hát ezért vettem, hogy vonalban legyek, ahol szeretnék.
Akik ezzel nem foglalkoznak a cikk alapján már 1 éves korában járhatnak úgy, hogy reggel leveszik a töltőről, ebéd után meg már imádkoznak, hogy hazáig elérjenek...
Ez természetesen nem vonatkozik az olyan krőzusokra, akik 1 évente úgyis veszik a következő szériát.

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: Re: Re: SGS III - Gyári romok
« Reply #2714 Dátum: 2013, 03 02, 11:49:28 »
Olvassatok utána, ami valamikor ide volt linkelve, ott az szerepelt, hogy 4200 mV felett drasztikusan csökken az aku élettartam ciklus száma. A mi készülékünk 4300 mV körül ad 100 %-ot. Abban a tanulmányban az állt, hogy 4200mV fölé töltve az aku 200-250 töltési-kisütési ciklus után a kapacitásának 60%-át tudja csak.
Ebből azért nekem az jön le, ha nem okoz túlzottan nagy fáradtságot, azért érdemes a felesleges fogyasztókat kiküszöbölni. Persze én sem arra gondolok, hogy 3G-t, meg repülő üzemmódot kapcsolgatok, mert hát ezért vettem, hogy vonalban legyek, ahol szeretnék.
Akik ezzel nem foglalkoznak a cikk alapján már 1 éves korában járhatnak úgy, hogy reggel leveszik a töltőről, ebéd után meg már imádkoznak, hogy hazáig elérjenek...
Ez természetesen nem vonatkozik az olyan krőzusokra, akik 1 évente úgyis veszik a következő szériát.
10 évek óta használunk telefonokat ugyanolyan aksival....elenyésző számban ment tönkre embereknél

ha meg két évente legalább cserélsz készüléket, max a gyártási hiba szólhat bele az aksi élettartamába. Nem tudom, ezt a 200 töltést honnan veszed...városi legendának tűnik

Sent from SGS III GT-I9300
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető lgeza

« Reply #2715 Dátum: 2013, 03 02, 14:06:22 »
10 évek óta használunk telefonokat ugyanolyan aksival....elenyésző számban ment tönkre embereknél

ha meg két évente legalább cserélsz készüléket, max a gyártási hiba szólhat bele az aksi élettartamába. Nem tudom, ezt a 200 töltést honnan veszed...városi legendának tűnik

Mégiscsak megtaláltam:
Amit írtam innen származik, durva adatok az biztos.
De én mostanság cserélgetem a ROM-okat, kerneleket, mert vagy akum rosszabb, vagy a software-k, mindenesetre érezhetően gyengébb az üzemidőm. Lassan jó, ha egy napot elmegy, pedig volt ez 3 is (igaz akkor alig használtam, és a szinkron beállításaim sem mentek).
No mindegy, nem vitának szántam, csak kis figyelem felkeltésnek, hogy azért nem árt egy alapjárati  óvatosság (szerintem).

Nem elérhető wh1zZ

• PDA: Nexus 4
  • PDA ROM: 4.3
« Reply #2716 Dátum: 2013, 03 04, 16:49:46 »
Aki használ Siyah kernelt az meg mondaná mennyivel jobb mint a gyári az alap?van e valami változás gyorsaságban v valami?

Nem elérhető csakij

• PFC Fan
« Reply #2717 Dátum: 2013, 03 04, 16:57:38 »
Aki használ Siyah kernelt az meg mondaná mennyivel jobb mint a gyári az alap?van e valami változás gyorsaságban v valami?
Igen van. Teljesen más mint a stock kernel. Csak hogy a dual boot-ot és az audio beállítást említsem. +még ezer millió finom hangolási lehetőség.

Nem elérhető wh1zZ

• PDA: Nexus 4
  • PDA ROM: 4.3
« Reply #2718 Dátum: 2013, 03 04, 17:13:09 »
Igen van. Teljesen más mint a stock kernel. Csak hogy a dual boot-ot és az audio beállítást említsem. +még ezer millió finom hangolási lehetőség.

Akkor érdemes felrakni?vagy van ennél valami jobb?CM 10.1 et felraktam a multkor imádom cyant de olyan idegesitö bug van benne hogy kiidegelt...

Nem elérhető lgeza

« Reply #2719 Dátum: 2013, 03 04, 17:25:10 »
Akkor érdemes felrakni?vagy van ennél valami jobb?CM 10.1 et felraktam a multkor imádom cyant de olyan idegesitö bug van benne hogy kiidegelt...
Én Stock kernelt mindig lecseréltem. Nem lesz sokkal gyorsabb, de sok hasznos funkcióval bír, ha ezekre nincs szükséged, akkor hagyd.

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #2720 Dátum: 2013, 03 04, 22:34:18 »
ahogy az előttem szóló is írta, csak akkor rakd fel, ha szükséged van arra a pluszra, amit tud.

'csak úgy' is felrakhatod persze, végülis csak egy csuklómozdulat visszarakni a gyárit, de ezt kezdőknek nem javasolnám

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető denyboygod

• PDA: Samsung Galaxy S i9505
  • PDA ROM: I9505XXUEMK8
« Reply #2721 Dátum: 2013, 03 05, 13:22:15 »
Sziasztok,

Tapasztalt valaki olyat a I9300XXELL4 romnál, hogy lefagy a telefon?
Eddig csak 1-2 alkalom volt de ma 1 óra alatt 3 szor fagyott le. Semmi extra nem történt, csak e-mailt írtam éppen. Vártam pár percet de nem történt semmi. FR-el raktam fel, teljesen szűz telefonra. Eddig nem volt ilyen problémám.

“A túl sok munkával járó élet elhasználja a testet, a túl kevés erőfeszítést igénylő feléli a lelket.” (Judith Sills)

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #2722 Dátum: 2013, 03 07, 10:06:54 »
I9300XXEMB5 (Thanks To SamMobile!)
Base Firmware: I9300XXEMB5 (4.1.2)
Region: Europe
Country: United Kingdom
Carrier: Unbranded
Build Date: 25 February 2013
Modem: XXEMB5
CSC: OXAEMB5
Change List: 996085

Nem elérhető Tamas.Z

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: WAZE
  • PDA: LG V10 H960A
  • PDA ROM: V20a-EUR-XX
« Reply #2723 Dátum: 2013, 03 07, 10:43:46 »

Szia! Nem sikerült. 100.000 vette a haverom bolti garival és nem voltunk biztosak benne h megcsinálják.
De nagyon korrektek voltak és megcsinálták. Azt mondták nem ez az első eset hogy az S3 frissítésnél, átírja az imeit. De mivel nekik sem sikerült, ezért alaplapot cseréltek benne és új garipapírt is adtak.
Most már csak az érdekelne hogy mi az XXX-es produkt kód? Ha valaki esetleg tudja akkor írja már meg legyen szíves mert a Kies azt írja rá hogy nem frissíthető.
Ők sem tudták helyre rakni.

Nem elérhető Pongi

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Huawei Mate 9
  • PDA ROM: MHA-L29C432B156
« Reply #2724 Dátum: 2013, 03 07, 11:43:12 »
Szia! Nem sikerült. 100.000 vette a haverom bolti garival és nem voltunk biztosak benne h megcsinálják.
De nagyon korrektek voltak és megcsinálták. Azt mondták nem ez az első eset hogy az S3 frissítésnél, átírja az imeit. De mivel nekik sem sikerült, ezért alaplapot cseréltek benne és új garipapírt is adtak.
Most már csak az érdekelne hogy mi az XXX-es produkt kód? Ha valaki esetleg tudja akkor írja már meg legyen szíves mert a Kies azt írja rá hogy nem frissíthető.
Ők sem tudták helyre rakni.

XX = Österreich, Belgien, Frankreich, Deutschland, Ungarn, Italien, Spanien, United Kingdom (Western Europe)