0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
A slim meg annak a fele....
Srácok, valaki árulja már el nekem, hogy mi a fenétől 250 mega a zip? A nightly pont a fele...
Ebben nincs. Ha jól tudom, a nightly kamerája tudja.Tapatalk 2
Na ja. Azzal is kacérkodok rendszeresen.
a GPS gondod megoldódott, működik azóta is?
Kérnék egy kis segítséget. Hogy lehet a wifit újrakonfiguráni? Kitörölni az eddig megjegyzett hozzáférési pontokat?
Én is kipróbálnám: CyanogenMod 9 nightly ,de minden nap uj rom van belőlle!Aki ezt használja az minden nap cserélgeti?Nem értem!(Én mint amatőr)
Hosszan nyomsz az adott wifire, és elfelejt.
Nekwm mostanaban produkal olyat hogy facebookon ha gorgetem lefele a fooldalt akkor lassan is tolt be, es ha be is tolt olvashatatlan homaly az egesz, es lassu. Wifirol 3g rol egyarant. Dolphin hd / mini is csinalja. smart keyboard pro ismet akadozik. Probaltam cachet wipeolni is, semmi valtozas.Sent from my GT-I9000
Tegnap nálam is megbolondul a FB.Chorme kifagyott tőle.Ma reggel már ment rendesen.
Napok óta figyelem, és állandóan elállítódik a hangerő. Csak a nem fogadott hívásokat látom, mert halkan csöng. Felhúzom max-ra, egyet telefonálok, majd megint a fele alatt van a csúszka. Senkinél nem jelentkezik ez? 2.0 + sema kernellel.
valami hangot használó alkalmazás futhat a háttérben, ami visszaállítja...nyomozhatsz...
Voodoo controll?
Nem használom.
Alternatív megoldás az avast a marketről. Be lehet állítani a hívásszűrést és még sok minden mást is.
Kinnt van már a b38 alap... nem sokára Tsunásítják és jön a frissítés!!