Hello
Feltettem ezt a romot, eddig tökéletes. Lenne egy olyan kérdésem, hogy a tiltólista az nincs benne, mert én nem találtam?
Köszönöm
Ez mit takar? A kapcsolatokra gondolsz ha valaki hív vagy esetleg programokra?
Sziasztok.
segítségre lenne szükségem. A Devil 0.94-es kernel van fent de csak 387Mb a Ram gondoltam átállítom, letöltöttem a terminál emulátort marketről, na de itt megakadtam, hiába írom be ami a XDA-n van nem vált. Reboot is megvolt.
beírom amit kell nyomok egy entert és semmi változás a terminál emulator sem ír semmit csak bejön egy újabb sor.
Valaki leírná nekem pontosan mit is kell beírni.
Köszönöm előre is.
Van már újabb is... igaz teszt kernel csak.
"Devil3_0.65_i9000_CFS_BLN_VC_20120605
a számozás ne tévesszen meg senkit
bigmem beállítás (ehhez a /data/local/devil/ - ben létre kell hozni egy bigmem nevű file-t és benne csak a bigmem értékét/számát kell beírni pl 1 ha XL)."
a Devil2 0.94 nél nem marad meg az érték, kikapcsolt állapotból első bootnál (cold start), de ezt követően, ha be van állítva a helyes érték (parancssorral vagy init.d scripttel vagy CommandCenter appal) akkor minden egyes sima re-boot (hot start) avagy recovery re-boot után megmarad egészen addig amíg megint ki nem kapcsolod a telefont, mert akkor megint visszaáll alapra.
ezzel szemben a Devil3 0.65-66-os Teszt kernelekben már az első cold startnál is megmarad a beállítás, ugyanúgy mint a többi hot startnál!