Szerinted a Foxhoundról full wipe kell? Az is cm9 nem? Nem szívesen raknék mindent újra
Köszi!
Hú, hát én először wipe nélkül (csak cache és Dalvik cache wipe-pal persze) raktam, de valami nem volt jó, csak mikor factory reset-et is adtam neki.
Csinálj egy nandroid-ot mindenképp, told fel reset nélkül, mert akkor ki tudod próbálni, amit mindenképp ajánlok.
Ha nem jön be, amit kétlek, visszarakod a Batista-t és kész.
Aztán, lehet, hogy már keveredésben vagyok és nem erre jöttem így át, hanem a Sniper Wolf-ról mentem a Batista féle AOKP-ra, de tudom, hogy csináltam olyat, hogy Samsung alapúról AOKP-ra reset nélkül megkíséreltem és nem volt baj.
Annyit erről a ROM-ról, hogy a Tablet mód 120 DPI-n megy, így kocsiban fektetett módban menet közben néha, (na jó, sokszor) nehéz eltalálni a status bar apró ikonjait, de már kezdem megszokni.
Egy biztos, ki kell próbálni, mert nagyszerű, de a 3betűs nekem nem megy.
Nincs időm rá, hogy kiderítsem, megsérült-e esetleg, vagy evvel a ROM-mal egyáltalán nem képes menni.
Batista AOKP-ján még ment, annak ugyanez az alapja, tehát remélem, nekem nem akar csak működni.
Ott még DPI csere után is ment, de 182-n semmiképp, 180-on Nitrality-vel támogatva simán.