Válaszolt, hogy nézzük meg az első postot. Igen ott valóban az van, hogy "based on CM9 [30.06.12]", ami ugye egy friss cm9. Viszont spitya mondta, hogy régi, ezért rákérdeztünk, hátha elírta. Ezek szerint nem.
Hmm...
Emberek ti nem hisztek nekem?? Nézzetek már bele a build.prop fájlba a systemben. Egyszerű az egész: 7zip-el megnyitás, nem kicsomagolás, csak megnyitás. Na a romban, a system mappában a build.prop fájlt kell nézni, és ott bizony az LPQ van.
Már egyszer linkeltem itt van ujra. Ez van benne:
# Do not try to parse ro.build.description or .fingerprint
ro.build.description=GT-I9100-user 4.0.3 IML74K XXLPQ release-keys
ro.build.fingerprint=samsung/GT-I9100/GT-I9100:4.0.3/IML74K/XXLPQ:user/release-keys
ro.build.characteristics=default
# end build properties
#
# system.prop for GT-I9100
#
Írni írhat akár ki akár mit. Mert ha valaki körültekintőbb egy kicsivel mint egy szimpla felhasználó, akkor az ilyeneket észre veszi
Ha meg alaposabb, akkor kiderül néhány turpisság is.
Pl. hogy csak egy alapvető dolgot említsek, amit nekem nem vesz be a gyomrom: a minden héten kiadott friss verzió számú rom, de messze nem voltak benne, nem az a heti, hanem lemaradva, kimaradva vagy két három heti frissítések, értem itt az uj sorokat a strigs.xml-ekben. De ez csak akkor vehető észre ha tényleg alapos vagy, és vissza bontod az apk-at és összehasonlítod az eredeti heti miui-val.
Nem akarom én senki munkáját fi.ázni, de senki nem tud egy seggel két lovat ülni, ugyan úgy egy rommer sem tud egyszerre több készülékre, több nyelvű tökéletes romot csinálni, méghozzá úgy hogy nincs is olyan készüléke.
Itt pedig megjegyezném hogy nem más rommal, vagy rommerrel van a bajom, hanem pont azt nem veszi be a gyomrom hogy hetente frissül és mégsem frissül
Szerk: többek között ezért kezdtem el csinálni magamnak a miuit
Nálam ez csalás! Vagy azért van hogy minél többen nyomkodják a donate gombot?? Akkor meg pofátlanság