2024, 11 25, 03:02:09

Szerző Téma: [ROM]/MIUI.hu - V4.0.3 - SpityaMod - 2.6.24  (Megtekintve 91729 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Samsung note 10 +
Re: [ROM]/MIUI.hu - V4.0.3 - SpityaMod - 2.6.24
« Reply #1250 Dátum: 2012, 07 01, 09:57:20 »
You are not allowed to view links. Register or Login
:( Legalább van munkahely, csak pozitívan! :)

A talin én is néztem, nyomkodtam, nagyon jó készülék, de nekem annyival nem ad többet az S2-höz képest, hogy 80-100 bukjak rajta, de mindenki maga dönti el! ;) Én most másra gyűjtök, nem mobilra! :D :D

+1

annyival nekem nem jobb ,hogy ráfizessek  min egy 100-ast, meg nem is tetszik,föleg fehérben,olyan mint 1 intimbetét ezzel a formával,nem bejövös.ram-rol meg ne is beszéljünk, hogy kezeli.

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #1251 Dátum: 2012, 07 01, 11:04:13 »
spitya!!!
 :( Legalább van munkahely, csak pozitívan! :)
+1
A talin én is néztem, nyomkodtam, nagyon jó készülék, de nekem annyival nem ad többet az S2-höz képest, hogy 80-100 bukjak rajta, de mindenki maga dönti el! ;) Én most másra gyűjtök, nem mobilra! :D :D
en is inkabb lecsereltem a TV-et.  :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
« Reply #1252 Dátum: 2012, 07 01, 13:08:34 »
Én is nagyon sajnálom Spityát, de Wajk is jó romokat pakol össze és mivel magyar rommer a nyelvi fájl nem kérdés. Igaz nem minden héten frissít, de amikor megteszi bőven rak mellé annyi extrát h megérje megvárni. Nyitok neki majd egy topikot.

Tapatalk WajkIUI 2.6.29 SGS2

Nem elérhető toto0569

• PFC Fan
  • PDA: Sony Xperia Z2 & LG G2
« Reply #1253 Dátum: 2012, 07 01, 14:06:39 »
Szokjál hozzá, mert nem lesz több SpityaMod.  :(
Nagyon sajnálom Spitya!Szerettem a munkáidat,még jó,hogy mióta SII-m van az összes SpityaMod-ot letöltöttem.Köszi az eddigi munkád,remek ember vagy.Én még reménykedem,hogy néha feldobsz egy-egy rom-ot. :'( :ok:

Nem elérhető aron1994

• PDA: Samsung Galaxy S4 GT-I9505
  • PDA ROM: XXUEMK8 4.3 + root
« Reply #1254 Dátum: 2012, 07 01, 19:58:37 »
Van már olyan téma v4-re ami teljesen átállít mindent?

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S5 SM-G900F
  • PDA ROM: SlightROM v2.3
« Reply #1255 Dátum: 2012, 07 01, 20:23:20 »
Van már olyan téma v4-re ami teljesen átállít mindent?

Hát nem nagyon. legalábbis én nem találtam. pl. most kipróbáltam wajk rom-ját ami a legújabb miui alapú, de ott ha olyan témát állítottam be ami váltotta a rendszer fontot, akkor bootloop volt az eredmény. Sajnos köhög ez a rész, de még mindig ez a legszebb rom a többi közül.

Nem elérhető aron1994

• PDA: Samsung Galaxy S4 GT-I9505
  • PDA ROM: XXUEMK8 4.3 + root
« Reply #1256 Dátum: 2012, 07 01, 20:43:52 »
Hát nem nagyon. legalábbis én nem találtam. pl. most kipróbáltam wajk rom-ját ami a legújabb miui alapú, de ott ha olyan témát állítottam be ami váltotta a rendszer fontot, akkor bootloop volt az eredmény. Sajnos köhög ez a rész, de még mindig ez a legszebb rom a többi közül.
Értem... A fontváltásos bootlop nálam is jelentkezett rakhattam is újra az egészet:S

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #1257 Dátum: 2012, 07 02, 09:29:14 »
A fontváltozás nem miui betegség. Ha stock alapú romra raksz olyan fontot, amely nem támogatja az ékezetes karaktereket, ellenben magyarul használod a telót, akkor megölöd vele mindenképpen.
Én jelenleg Wajk 2.6.8-son vagyok, amihez készítem a saját témám és van benne font is, de mégsem nyírtam ki a telóm ;) A témázással kapcsolatban pedig a framework-ös módosítás nem megy, ellenben minden másnak mennie kell.

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
« Reply #1258 Dátum: 2012, 07 02, 09:35:11 »
A fontváltozás nem miui betegség. Ha stock alapú romra raksz olyan fontot, amely nem támogatja az ékezetes karaktereket, ellenben magyarul használod a telót, akkor megölöd vele mindenképpen.
Én jelenleg Wajk 2.6.8-son vagyok, amihez készítem a saját témám és van benne font is, de mégsem nyírtam ki a telóm ;) A témázással kapcsolatban pedig a framework-ös módosítás nem megy, ellenben minden másnak mennie kell.

Persze elhiszem, hogy így van, de azok a témák amik vannak, nem módosítják a tárcsázó ill. az sms kezelő kinézetét, vagy legalábbis nem nagyon. A különböző kontrollok is mindig maradnak ugyanolyanok. Sajnos a wajk féle miui-nál a wifi tether sem megy rendesen. Picit el ment a kedvem, mert már túl sok mindennel van gond, ami már átlépte az ingerküszöbömet. Most feltettem a cm9-et ideiglenesen, mert az ugyan nem ilyen szép, de minden megy rajta gond nélkül. A minden alatt azt értem, ami nekem fontos.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #1259 Dátum: 2012, 07 02, 13:32:23 »
Persze elhiszem, hogy így van, de azok a témák amik vannak, nem módosítják a tárcsázó ill. az sms kezelő kinézetét, vagy legalábbis nem nagyon. A különböző kontrollok is mindig maradnak ugyanolyanok. Sajnos a wajk féle miui-nál a wifi tether sem megy rendesen. Picit el ment a kedvem, mert már túl sok mindennel van gond, ami már átlépte az ingerküszöbömet. Most feltettem a cm9-et ideiglenesen, mert az ugyan nem ilyen szép, de minden megy rajta gond nélkül. A minden alatt azt értem, ami nekem fontos.
Nem akarok kapkodni, mert még mindig a systemui és a lockscreenen dolgozom, de ha átvariáltam a tárcsázó ill. smskezelő kinézetét majd rakok fel screeneket :ok:

Nem elérhető megasanyi

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Galaxy S , S2, S3
  • PDA ROM: c-rom
« Reply #1260 Dátum: 2012, 07 02, 13:33:05 »
Van itt neked egy miui&cm9 .most raktam fel eddig OK minden. You are not allowed to view links. Register or Login
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
« Reply #1261 Dátum: 2012, 07 02, 13:45:04 »
Van itt neked egy miui&cm9 .most raktam fel eddig OK minden. You are not allowed to view links. Register or Login

Köszi megnézem, de jobban örülnék egy komolyabb háttérrel rendelkező megoldásnak. A miui és a cm9 azért jó, mert egy nagy csapat van mögötte. Mindenesetre megnézem.

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
« Reply #1262 Dátum: 2012, 07 02, 13:52:59 »
Van itt neked egy miui&cm9

Most nézem, hogy ebben nincs magyar nyelvi támogatás.

Nem elérhető megasanyi

« Reply #1263 Dátum: 2012, 07 02, 14:58:38 »

igen,de már sirtam érte és benne lesz ,előbb vagy utóbb :)
amugy én nagyon keveset tudok angolul,de igy sem zavar,ha nem magyar egy rom ! (leg igy is gyakorlom az angolt)

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
« Reply #1264 Dátum: 2012, 07 02, 15:29:54 »
igen,de már sirtam érte és benne lesz ,előbb vagy utóbb :)
amugy én nagyon keveset tudok angolul,de igy sem zavar,ha nem magyar egy rom ! (leg igy is gyakorlom az angolt)

Az angolt értem, nincs gondom vele, de azt szeretem, ha a telefonom szoftvere magyarul "beszél". Ha nem magyar az alapbeállítás (angol), akkor egy csomó minden angolul jelenik meg, pl. a hét napjai stb. Ez nekem nem tetszik.

Viszont.

Itt már működik végre a 2g/3g váltás gond nélkül, a wifi tether is megy. Itt már nem kéne más, csak egy magyarítás. Ha még a t9 magyar tárcsázás is menne az lenne a mennyország. :)

Nem elérhető gyurzso

• Navigáció / Navigation: igo primo2
  • PDA: sansung galaxy s3
  • PDA ROM: imperium v 13.3 rom és siyah kernel 1.9.1
« Reply #1265 Dátum: 2012, 07 02, 15:47:54 »
Tudom hogy nem jo helyre irok de a sgs3 port topikban nincs most mozgás.vk 5.1.2 romom van portolt zip flash cwm ből flashelnék kell előtte wipe?

Nem elérhető megasanyi

« Reply #1266 Dátum: 2012, 07 02, 17:51:34 »
Tudom hogy nem jo helyre irok de a sgs3 port topikban nincs most mozgás.vk 5.1.2 romom van portolt zip flash cwm ből flashelnék kell előtte wipe?
szokott kelleni ,ugy hogy nyomasd neki :)

Nem elérhető gyurzso

• Navigáció / Navigation: igo primo2
  • PDA: sansung galaxy s3
  • PDA ROM: imperium v 13.3 rom és siyah kernel 1.9.1
« Reply #1267 Dátum: 2012, 07 02, 17:53:49 »
Thanks

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
Re: Re: [ROM]/MIUI.hu - V4.0.3 - SpityaMod - 2.6.24
« Reply #1268 Dátum: 2012, 07 02, 20:18:21 »
Az angolt értem, nincs gondom vele, de azt szeretem, ha a telefonom szoftvere magyarul "beszél". Ha nem magyar az alapbeállítás (angol), akkor egy csomó minden angolul jelenik meg, pl. a hét napjai stb. Ez nekem nem tetszik.

Viszont.

Itt már működik végre a 2g/3g váltás gond nélkül, a wifi tether is megy. Itt már nem kéne más, csak egy magyarítás. Ha még a t9 magyar tárcsázás is menne az lenne a mennyország. :)
És a témázás cm alapú vagy miui féle?

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
Re: Re: [ROM]/MIUI.hu - V4.0.3 - SpityaMod - 2.6.24
« Reply #1269 Dátum: 2012, 07 02, 20:24:43 »
És a témázás cm alapú vagy miui féle?

"miui féle". Nem mélyedtem el benne, még nem tudom, hogy lehorgonyozzak-e ennél a romnál. Azon kívül, hogy nem tud magyarul majdnem tökéletes. Van benne egy kis ota manager is, tweak stb. Mondjuk ez itt spitya topicjában eléggé kezd off lenni. :-) Jó lenne, ha valamelyik magyarító rommer nekiesne. ;)

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
Re: Re: Re: [ROM]/MIUI.hu - V4.0.3 - SpityaMod - 2.6.24
« Reply #1270 Dátum: 2012, 07 02, 21:35:10 »

"miui féle". Nem mélyedtem el benne, még nem tudom, hogy lehorgonyozzak-e ennél a romnál. Azon kívül, hogy nem tud magyarul majdnem tökéletes. Van benne egy kis ota manager is, tweak stb. Mondjuk ez itt spitya topicjában eléggé kezd off lenni. :-) Jó lenne, ha valamelyik magyarító rommer nekiesne. ;)
Mellekesen megjegyzem, teljesen megy a temazas :). Hogy tudja egybegyurni a miuit a cm9el azt nemtom, de zsenialis. Off

Nem elérhető Copy

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S2
  • PDA ROM: CM10.1-121223-NIGHTLY+4.2-GAPPS-Spitya (Siyah kernel)
« Reply #1271 Dátum: 2012, 07 02, 22:06:59 »
Sziasztok!

Végignéztem ennek a romnak a videóját és tetszik. Jelenleg Bezke fél GB romot használok mert azon működik csak a gyári FM rádió, amin én reggelente utazás és meló közben rádiót hallgatok.
Namármost a videón láttam hogy ezen a romon is van FM rádió, a kérdésem pedig az lenne hogy működik-e?
Egy hónapja kipróbáltam egy pár ICS rom-ot, de sehol sem ment a rádió. Legtöbbnél nem is volt. Ezért inkább maradtam a GB-nél. Szívesen kipróbálnám ezt az ICS romot, de ha nem megy rajta a gyári rádió akkor inkább nem forgatom fel megint a telefont. És ezer valahányszáz forintot meg nem fogok fizetni azért a szaros spirit fm vagy milyen programért, mert lusták megcsinálni a gyári rádiót  ::P
Szabad ember, szabad országban, azt mond, amit szabad...

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #1272 Dátum: 2012, 07 03, 03:50:02 »
Sziasztok!

Végignéztem ennek a romnak a videóját és tetszik. Jelenleg Bezke fél GB romot használok mert azon működik csak a gyári FM rádió, amin én reggelente utazás és meló közben rádiót hallgatok.
Namármost a videón láttam hogy ezen a romon is van FM rádió, a kérdésem pedig az lenne hogy működik-e?
Egy hónapja kipróbáltam egy pár ICS rom-ot, de sehol sem ment a rádió. Legtöbbnél nem is volt. Ezért inkább maradtam a GB-nél. Szívesen kipróbálnám ezt az ICS romot, de ha nem megy rajta a gyári rádió akkor inkább nem forgatom fel megint a telefont. És ezer valahányszáz forintot meg nem fogok fizetni azért a szaros spirit fm vagy milyen programért, mert lusták megcsinálni a gyári rádiót  ::P

nem tom miket pakoltál fel? gondolom cm9,,,aokp romokat,mert abban nem megyen a gyári rádió,de ott is van megoldás, de a sima samu ics-ben mindben megy. ;)

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
« Reply #1273 Dátum: 2012, 07 03, 08:13:49 »
Sziasztok!

Megy az FM-rádió  :ok:

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
« Reply #1274 Dátum: 2012, 07 03, 08:34:09 »

A legnagyobb baja ez:  "- Images from the external sd-card can not be viewed through the gallery"  ez már nagyon régen javítva van a cm9-ben, így sztem nem egy fiatal cm alap  :hmm: