Amúgy van olyan kedves valaki és leírja nekem a gyermekbetegségeket? Kicsit kiestem a miui fanatikusi körökből, így nem nagyon követtem a topikot
Megpróbálom, bár félek tőle nem lesz teljes a lista, mert vannak bizonyos dolgok amiket nem használok, mint pl. gps navigáció stb. Azok amik zavarnak, azok sem feltétlenül mindenkinek zavaróak.
-a témázás egyelőre részlegesen működik, a legtöbb téma az ikonokat, az asztalt, hátteret, csengőhangokat változtatja. A státuszbárt, a programok kinézetét, tárcsázó, sms küldő, értesítési rész stb., részben vagy nem jól. Ugyankkor már működget, lehet vele próbálkozni. Nekem a gyári is tetszik, igaz változtatnék rajta, de még így is sokkal szebb, mint az egyéb nem miui romok.
-t9 magyar ékezetes tárcsázás nem működik. Ez nem feltétlenül hiba, mert soha nem ment tudtommal, de engem idegesít. emiatt egy miui tárcsázó klónt az exdialer-t használom. Teljesen úgy néz ki, mint a gyári tárcsázó, és témák is vannak hozzá. Az alap kinézet tökéletesen illeszkedik az alap témához. egyelőre ezt használom, remélem egyszer lesz rá megoldás, vagy patch, mert a gb alatt volt.
-2g/3g váltás csak nyögvenyelősen megy az toggle részből, mert először ki kell kapcsolni az adatforgalmat, váltasz, és utána vissza. ha nem kapcsolod ki az adatforgalmat, nem vált. Ez a legidegesítőbb dolog, mert én gyakran használom.
Más problémám nincs vele, mert ezen kívül stabil és gyors.
Sorolhatnám hosszasan azt is, hogy mi az ami tetszik benne, ez a lista hosszabb lenne.