2024, 11 25, 11:56:22

Szerző Téma: [ROM]/MIUI.hu - V4.0.3 - SpityaMod - 2.6.24  (Megtekintve 91764 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S5 SM-G900F
  • PDA ROM: SlightROM v2.3
Re: [ROM]/MIUI.hu - V4.0.3 - SpityaMod - 2.6.16
« Reply #1075 Dátum: 2012, 06 18, 12:06:31 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A eredeti, de a Magyarítást bele kell tenni. Egyébként így kell ki, vagy bekapcsolni, ha valakit zavar:

Belenéztem én is, bár én szeretem a crt animációt. Viszont említetted, hogy a témázással azért vannak gondok, mert az apktool-al nem lehet visszafordítani a framework-res-t. A potban van egy link, hogy hogyan lehet.

Ezek szerit ez a probléma elhárult?

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
« Reply #1076 Dátum: 2012, 06 18, 13:31:26 »
Belenéztem én is, bár én szeretem a crt animációt. Viszont említetted, hogy a témázással azért vannak gondok, mert az apktool-al nem lehet visszafordítani a framework-res-t. A potban van egy link, hogy hogyan lehet.

Ezek szerit ez a probléma elhárult?

Nem a framework-rest.apk-t nem lehet, hanem a framework-miui-res.apk-t.  Most sem lehet.  :hmm:

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
« Reply #1077 Dátum: 2012, 06 18, 13:48:50 »
Nem a framework-rest.apk-t nem lehet, hanem a framework-miui-res.apk-t.  Most sem lehet.  :hmm:
Akkor miért vannak már most v4 témák? Amúgy neki estem a témázásnak, de még csak a systemui-t csinálom :p

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
« Reply #1078 Dátum: 2012, 06 18, 14:20:52 »
Akkor miért vannak már most v4 témák? Amúgy neki estem a témázásnak, de még csak a systemui-t csinálom :p

Témák azok vannak  :D

Nem elérhető iznagy

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3,4 S6 EDGE
  • PDA ROM: Stock
« Reply #1079 Dátum: 2012, 06 18, 19:00:55 »
Most elkeztem tölteni ICS alatt, és így nem melegszik a telefon. Feltöltés után felrakom Spitya-t, hátha jobb mint a "gyári". Nme tudom mitől lehet.

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
« Reply #1080 Dátum: 2012, 06 18, 20:34:19 »

Pár oldallal vissza van egy link ahol az xda-n össze van gyűjtve pár téma. A téma managerrel is le lehet tölteni, de nagyon kevés részét állítja. Én még várok egy picit, mert a jelenlegi kinézet sem csúnya, és remélem pár hét múlva már talán jobban fognak menni a témák.

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
« Reply #1081 Dátum: 2012, 06 19, 06:29:20 »
Akinek bejön a CRT-animáció, de idegesíti hogy néha vissza villan, You are not allowed to view links. Register or Login! A következőben benne lesz!

Nem elérhető fzboxx

• PDA: Samsung Galaxy S 4 i9505 LTE
  • PDA ROM: Legfrisebb TMH
« Reply #1082 Dátum: 2012, 06 19, 06:57:39 »
Sokáig nem használtam MIUI-t (CM9 volt...), de szombaton visszatértem és most nagyon tetszik. Minden szuper (CM9-ben ugye nincs rádió és nincs HDMI output sem visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Gratula, Spitya! visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Egy kérdés: a VIBER működik, mert CM9-en nem ment...

Üdv, fzboxx.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #1083 Dátum: 2012, 06 19, 07:02:55 »
Pár oldallal vissza van egy link ahol az xda-n össze van gyűjtve pár téma. A téma managerrel is le lehet tölteni, de nagyon kevés részét állítja. Én még várok egy picit, mert a jelenlegi kinézet sem csúnya, és remélem pár hét múlva már talán jobban fognak menni a témák.
Lehet tudni mi az ami megy és mi az ami nem? Mármint a témákban? Én elkezdtem bűvölni és belefogni a témázásba, de eddig megy frankón. Bár csak a systemui-t fabrikálom eddig és valszeg egy jó darabig.

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
« Reply #1084 Dátum: 2012, 06 19, 08:11:04 »
Lehet tudni mi az ami megy és mi az ami nem? Mármint a témákban? Én elkezdtem bűvölni és belefogni a témázásba, de eddig megy frankón. Bár csak a systemui-t fabrikálom eddig és valszeg egy jó darabig.

Hát nehéz megmondani így user szinten mi működik, és mi nem. Amikor van egy adott témád akkor a beállításokban lehet látni, hogy mi tudsz vele változtatni. Én úgy vettem észre, hogy az értesítési sávot, a kontrollokat, a programokat még nem tudják a témák változtatni. Pontosabban pl. egy téma az értesítési sáv hátterét is változtatta, de nem jól. Ez valószínűleg azért nem megy, mert mint spitya írta a framework-miui-res.apk nem lehet "kicsomagolni", és gondolom ezek a dolgok abban vannak. Majd kijavít spitya, ha hülyeséget írtam ezzel kapcsolatosan. Sajnos nem teljesen világosak nekem a dolgok, ezért néha úgy érzem jó lenne egy kicsit jobban beleásnom magam, mert zavar ha valamit nem értek, mi miért van.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #1085 Dátum: 2012, 06 19, 13:08:03 »
Hát nehéz megmondani így user szinten mi működik, és mi nem. Amikor van egy adott témád akkor a beállításokban lehet látni, hogy mi tudsz vele változtatni. Én úgy vettem észre, hogy az értesítési sávot, a kontrollokat, a programokat még nem tudják a témák változtatni. Pontosabban pl. egy téma az értesítési sáv hátterét is változtatta, de nem jól. Ez valószínűleg azért nem megy, mert mint spitya írta a framework-miui-res.apk nem lehet "kicsomagolni", és gondolom ezek a dolgok abban vannak. Majd kijavít spitya, ha hülyeséget írtam ezzel kapcsolatosan. Sajnos nem teljesen világosak nekem a dolgok, ezért néha úgy érzem jó lenne egy kicsit jobban beleásnom magam, mert zavar ha valamit nem értek, mi miért van.
Erre az értesítési sávra gondolsz? Most a betűk színeit ne nézd, mert még módosítanom kell rajtuk, sőt csak a háttér és a kapcsolók vannak meg.

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login     visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
« Reply #1086 Dátum: 2012, 06 19, 13:13:29 »
Erre az értesítési sávra gondolsz? Most a betűk színeit ne nézd, mert még módosítanom kell rajtuk, sőt csak a háttér és a kapcsolók vannak meg.

Igen erre gondolok, és pont a háttér színével van a gond, mert a kapcsolók körüli háttár az át van állítva egy sötétre, ellenben a státuszsor, és az alsó váltó (értesítések, kapcsolók) háttere marad világos. Ezt láttam már egy másik témánál is. Én azt várnám, hogy a teljes háttér legyen egységes. Sőt a gombok/vezérlők is legyenek téma függőek.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #1087 Dátum: 2012, 06 19, 13:20:35 »
Igen erre gondolok, és pont a háttér színével van a gond, mert a kapcsolók körüli háttár az át van állítva egy sötétre, ellenben a státuszsor, és az alsó váltó (értesítések, kapcsolók) háttere marad világos. Ezt láttam már egy másik témánál is. Én azt várnám, hogy a teljes háttér legyen egységes. Sőt a gombok/vezérlők is legyenek téma függőek.
:D
A háttér színe az nem sötét, hanem beraktam egy hátteret. A kapcsolók alatti terület pedig azért világos, mert még nem témáztam :)
egyelőre nincs baj a témázással (nem akadtam még el), de majd igazából a framework-köknél derül ki, de én kérdeztem már több MIUI v4-es témakészítő mestert az xda-n és mind azt írta, hogy működik :ok:

Fogj neki ;). Ha segíteni kell szólj.

1 dolgot ne feledj. Vannak draw9patches png-k, amikkel mókolni kell, mert ezek felelősek az álló és fekvő módos megjelenítésért ;)

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
« Reply #1088 Dátum: 2012, 06 19, 13:31:16 »
Fogj neki ;). Ha segíteni kell szólj.

Bocs, de igazából nem volt szándékomban ezzel foglalkozni, mármint, hogy témákat készítsek. Nekem bőven elég az a sok száz téma amiből válogathatok. Nincs is érzékem hozzá, hogy szép sajátot csináljak.

A témázással kapcsolatosan, az jobban idegesít, hogy a T9 magyar tárcsázás nem megy a gyári telefon alkalmazással. Erre volt régebben egy patch ami már nem kompatibilis. Jelenleg egy exdialer nevű tárcsázó klónt használok, mint már leírtam sokszor, ami pont úgy néz ki, mint a miui tárcsázója., Egyetlen gond van, hogy ha lesz olyan téma ami jól átrajzolja a tárcsázót is, akkor esetleg nem fog passzolni hozzá. Vannak témák az exdialerhez is, de pont az a ragyogó a miui-ban, hogy mindenre kiterjed a témázás, és nem kell programonként kínlódni. Mármint azokra a programokra gondolok amik erősen a rendszer részeinek tekinthetők.

Nem elérhető toto0569

• PFC Fan
  • PDA: Sony Xperia Z2 & LG G2
« Reply #1089 Dátum: 2012, 06 19, 19:06:26 »
Sokáig nem használtam MIUI-t (CM9 volt...), de szombaton visszatértem és most nagyon tetszik. Minden szuper (CM9-ben ugye nincs rádió és nincs HDMI output sem visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Gratula, Spitya! visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Egy kérdés: a VIBER működik, mert CM9-en nem ment...

Üdv, fzboxx.
igen működik,ez egy nagyon jól eltalált rom!!! :ok:

Nem elérhető iznagy

« Reply #1090 Dátum: 2012, 06 19, 19:37:01 »
Én imádom a MIUI-t, és ott figyel 2. romként. De írtam többször, hogy melegszik töltésnél nagyon, valamint merül rendesen.
ICS-sel semmi ilyen gondom nincs. :(

Nem elérhető toto0569

• PFC Fan
« Reply #1091 Dátum: 2012, 06 19, 19:42:42 »
Én imádom a MIUI-t, és ott figyel 2. romként. De írtam többször, hogy melegszik töltésnél nagyon, valamint merül rendesen.
ICS-sel semmi ilyen gondom nincs. :(
én olyankor azt szoktam csinálni,hogy aksi ki 2 percre aztán vissza és mehet a töltés...de ez mostanság a legjobb rom,(nekem). :taps:

Nem elérhető fzboxx

• PDA: Samsung Galaxy S 4 i9505 LTE
  • PDA ROM: Legfrisebb TMH
« Reply #1092 Dátum: 2012, 06 19, 19:43:23 »
igen működik,ez egy nagyon jól eltalált rom!!! :ok:
Köszi . Nekem eddig nincs melegedesi és merulesi gondom ...

Nem elérhető toto0569

• PFC Fan
« Reply #1093 Dátum: 2012, 06 19, 19:48:06 »
Köszi . Nekem eddig nincs melegedesi és merulesi gondom ...
nagyon ritkán fordul elő,még egy újra indítás is segít rajta,aksi kivétel nélkül.Ha melegszik akkor az alján valamelyik szélénél...

Nem elérhető iznagy

« Reply #1094 Dátum: 2012, 06 19, 19:54:39 »
nagyon ritkán fordul elő,még egy újra indítás is segít rajta,aksi kivétel nélkül.Ha melegszik akkor az alján valamelyik szélénél...
A melegedés így van.

Nem elérhető toto0569

• PFC Fan
« Reply #1095 Dátum: 2012, 06 19, 21:23:08 »
nem működik a mentés,a visszarakás igen,de a mentés nem jó :'(

Nem elérhető iznagy

« Reply #1096 Dátum: 2012, 06 19, 21:25:55 »
én olyankor azt szoktam csinálni,hogy aksi ki 2 percre aztán vissza és mehet a töltés...de ez mostanság a legjobb rom,(nekem). :taps:

Még a 2 perc sem kellett. Köszönöm.
 :ok:

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
« Reply #1097 Dátum: 2012, 06 20, 09:44:42 »
nem működik a mentés,a visszarakás igen,de a mentés nem jó :'(

Ez sajna MIUI hiba, tudtommal egyik készüléken sem megy.

Nem elérhető toto0569

• PFC Fan
« Reply #1098 Dátum: 2012, 06 20, 15:44:25 »
Pénteken új funkció a 2.6.22-ben. Autostart manager! :taps:

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #1099 Dátum: 2012, 06 21, 09:45:49 »
Nem megy a témázás 100%-san sajna rá kellett jönnöm, mert már a systemui-nál sem működik egy-két dolog. Egyszerűen nem akarja módosítani a fényerősség állító csúszkát, pedig a png-k megvannak, hogy mit kellene. Most rákérdeztem az xda-n, hogy másnál megvan-e a probléma, mivel screenshotokon láttam már működő és áttémázott brightness bar-t, de ahogy felraktam más témákat egyiknél sem megy ez a dolog.
Lehetséges, hogy a rommal van vmi :shock:?

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login