Nos akkor a tegnap igért beszámoló.
Jelentem mindhárom tervezett hibajavítással elkészültem a következő romba érkezik mindegyik. A 4.7.1-et viszont továbbra sem tartom olyan nagy előrelépésnek hogy érdemes legyen vele szöszölgetni de lehet hogy (leghamarabb holnap) esetleg nekiesek de továbbra is bízom egy 4.7.2-be vagy esetleg 4.8-ba.
Visszatérve a 3 dologra a leginkább zavaró dolog a Sense feladatkezelőnél a zöld robot végre eltünt.
Ilyen volt
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links.
Register or
Login or You are not allowed to view links.
Register or
LoginIlyen lett (picit mutatok a képen a továbbdizájnolt zenelejátszóról is de persze egyelőre még csak egy keveset
)
Register or
Register or
LoginPersze volt több rossz változat is aminél a hajamat téptem pl amikor kisebb volt az átlátszó kép és látszott a 4 kis háromszög ami a kép széleit mutatta vagy épp amikor a konvertálgatások végére fehér volt a kép és nem átlátszó (mobilon sokkolóan nézett ki)
A tárcsázó mostmár a hívás végéig átlátszó marad eddig ilyen feketére váltott.
Register or
Register or
LoginMostmár végig ilyen
Register or
Register or
LoginVégül a zenelejátszó amibe viszont egyelőre 2 helyen is belenyúltam az egyiket lehet hogy észre sem fogjátok venni a másik az tutira észrevehető lesz (tulajdonképpen már a fenti részletképen is látható a változás.
Tegnap viszont írtam hogy az első próbálkozás fejlesztése be lett fejezve mert nem bejövős de gondoltam hátha tetszik valakinek az had használja.
Mindenbe tökugyanaz mint amit a török is használ az ICS verzióiba kivétel a hangerőszabályzó ami az LP9 verziómba található dizájnosabbat kapta. Még így sem tetszett az összkép így az LP9 verzióba találhatót fejlesztgetem tovább.
Ettől függetlenül a leállított így néz ki
Register or
Register or
Loginés innen tőlthető is
You are not allowed to view links.
Register or
LoginEgyelőre ennyi ha jön egy frissebb rom akkor kapjátok ti is az újdonságokat addig továbbra is inkább a jólbevált 4.7 es verzión tesztelgetem a lehetséges további szépítgetéseket minthogy a 4.7.1-re fókuszáljak