0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Na frissült az első hsz.!
Ma egész nap teszteltem a 4.1.1-et most nem volt melegedés viszont NÁLAM sokkal lassab mint a 4.0.1 a beállításokat variáltam de nem volt se hogysem az igaza lehet rom függő de ezért most más romot nem rakok fel
az én véleményem, hogy csodás. A CM10-es kernellel alig bírt ki egy napot. Ezt ma reggel tettem fel és még 60 százaléknál járok.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Csinált már valaki Factory resetet 4.1.1 alatt?Be botool rendesen?Csak,azért kérdem,mert a 4.0.1 alatt többen is megszívtuk,és csak az S logóig jutottunk.Újra kellett tenni a romot.
Jó reggelt.Dual bootnál.A mentés és a visszaállitás hogyan müködik?Nekem mentésnél csak egy 8.6 megas mentést csinál. visszaállitásnál meg semmit.Megosztaná valaki velem ezt a tudást ?Mit hogyan.?..
Én csináltam.Be botoolt.
Köszi.Akkor le is cserélem.
én meg a 4.0.1 el csináltam,és ott is bebootolt,ugy hogy kinél hogy nem jelenti azt hogy nálad okés lesz ha a másik nem volt. amugy ha csinálod addig feldobsz 1 speed et az tökéletesen megcsinálja,,,majd vissza siyah ozt tuti jó lesz.
Lehet,hogy romfüggő is a dolog.Gyári romnál 4-5-en is jelezték a problémát a 4.0.1 alatt.Mindegy én feldobtam a 4.1.1-et,aztán,majd ha FR-re kerül a sor,akkor kiderül. LinkinNeked mi nem működik?
Lasabb sokkal mint a 4.0.1 a beálîtásokat.is variáltam.hátha meg melegedett is.lehet.romfüggô.Mondjuk az xda-n sincsenek annyira oda èrteTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Melyik kernel van fent?
Mintha valahol azt olvastam volna hogy a 4.1.1-et, inkább JB-khez ajánlják. A VK-hoz inkább a 4.0.1 az ideálisabb.
Dual bootnal ugyan az kell legyen a 2 kernel.Akkormost melyik a jó.ha az egyik ICS a másikJB.?..
Mondjuk ez igaz! Akkor inkább 4.1.1 nálam semmi hiba egyik romnál sem.
És ha már kernel csere. Azt hogyan?. -Gondolom- az elsődleges rendszernél kell?
Mivel a 2 es romnál nem tudsz cwm -ből flesselni.Mi a tipped?
Azt én így szoktam: -reboot recowery-wipe cache-wipe dalvik-cache-install kernel-rebootennyi! Nem kell bonyolítani elsődleges vagy másodlagos, úgy is azt használja mindkettő, meg a modemet is!