0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Na és mire kellett ez az after zip?
Felraktam turkbey mellé, leraktam 100 Mhz-re a mint, és kicsit undervoltoltam. Eddig probléma nincs.
milyen programot használsz a cpu órajel megváltoztatásához.(100mhz)
Felraktam én is Turkbey mellé nagyon jól szuperál eddig. Én a Voltage Control-t használom cpu órajel beállításhoz.
Known problems:this kernel doesn’t support any samsung rom prior to LPQ (this is not a problem but I wanted to mention this first)you may have to use another bootloader to use this kernel (details @ XDA thread)overclocking still have some problems. I will try to solve it in the next release. cpu doesn’t scale to higher frequencies.
Ezt valaki leforditaná nekem!
Hatalmas angol tudásommal ami azért hagy némi kivánnivalót arra jutottam:Ez a kernel kifejezetten az LPQ-hoz készült vagy abszolute nem működik a régebbivel vagy csak nem ajánlja a lényeg LPQ-hoz tökéletes. Írja is hogy ez tulajdonképpen nem probléma.A vége meg az hogy a proci húzását egyelőre el kell felejteni mert az nem működik majd a következő kernelébe megpróbálja megcsinálni.
Nálam béta3 dobálja el a hálózatot hívás közben!
tegyél fel béta4-et...
Próbálkozom, de net korlátom elértem, így elég lassan jön le. Inkább észrevétel, ha valaki feltette. Én T-Mobile-os vagyok.
észrevétel...eddig simán megy nem igazán találkoztam hibával (rádion kívűl) Batista 0.5-el
Nálam a rádió is működik (beta4).SGS II with ICS + Tapatalk
Béta4-nél GSM-rádió hibát eddig nem tapasztaltam, FM, GPS, WIFI, BT ment béta3-nál is.Béta4-ben már jó a BLN is, bár jelzés alatt deep sleep nincs, mint GB-nél.