0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Sziasztok! nagyon rég nem jártam itt, valaki tud adni egy linket HTC ONE X alap rom visszaállításához? Most CM van rajta, de eladnám a telefont és kell rá az alap rendszer. Köszi
You are not allowed to view links. Register or Login
Áhh nagyon köszönöm!Kicsit megzavarodtam. HTC__001 a CID, ami ugyebár WWE. De akkor most melyik RUU való hozzá a sok ázsiai közül?
HTC__001baseband: 5.1204.167.31ilyen rádióval nem is találni RRU-t?
fastboot getvar mainver
A baseband helyett a mainvered többet mondana...>fastboot parancssorból:Kód: You are not allowed to view links. Register or Loginfastboot getvar mainver
Aszongyahogy:mainver: 3.20.401.1
Leszedtem a flash boot és flash recovery rar fájlokat. A használatuk elég egyértelmű. Bár a sorrendet nem tudom. Illetve leszedtem az rom-ot is (One_X_4.18.401.3_odexed) De azt sajnos egyáltalán nem tudom, hogy hogyan kell felpakolni a telefonra.
Most dolgozom, ha konkrét segítség kell, írd le, hogy pontosan mit nem tudsz és segítek később...
Minden csont nélkül sikerült! Viszont ez ránézésre sem az eredeti oprendszer. Arra számítottam, hogy az az android lesz amivel kaptam. Ráadásul magyar nyelvet is elég nehezen sikerült műteni rá.Köszi
Én feltettem egy CM 10.2.1 Stable-t, de sajnos sem a GPS, sem az NFC nem működik. Mindkettő bekapcsolt állapotban van, de a GPS nem talál jelet, az NFC pedig nem olvas be semmit sem. Azt sem, amit korábban, a gyárival beolvasott.
Sziasztok!Csináltam egy factory resetet mert fullon volt a belső memóriám.De így is 5.17GB foglalt van benne a 6.76-ból,amiből 4.72 az egyéb.Lehetséges ez?Azért reseteltem mert már nem bírtam frissíteni az appokat!
Valami rajtamaradhatott. Kapcsold ki a gyorsbootot, hogy be tudj menni bootloaderbe es onnan nyomjad a factory resetet, nah az ugy legyalulja neked a telefont mint jo asztalos munkalapot:-)
Szia!A bootloaderből nyomtam! Más ötlet? Amúgy mennyi lenne a normális?Mert ezt soknak találom!