2024, 12 18, 19:33:58

Szerző Téma: HTC One X - Általános beszélgetés  (Megtekintve 866668 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Hamkid

• PFC Fan
  • PDA: HTC One x
  • PDA ROM: 4.0.4
Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #13850 Dátum: 2014, 11 26, 14:03:17 »
Sziasztok!

Valaki tudna segíteni elflashelt, tegrás htc one x javításában?

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #13851 Dátum: 2014, 11 26, 14:39:55 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Valaki tudna segíteni elflashelt, tegrás htc one x javításában?
Hacsak nem Trip hires 03-mas CM kernelet tetted fel, akkor nem lehet elflashelni:-) Mi pontosan a hiba? Mindenre van megoldas a GYIK-ban, lemerult recoverybe mar nem kapcsolo vasra is. Szoval ha bovebb infot tudnal adni akkor tudnank neked segiteni.

Nem elérhető Hamkid

• PFC Fan
« Reply #13852 Dátum: 2014, 11 26, 15:07:34 »
Hacsak nem Trip hires 03-mas CM kernelet tetted fel, akkor nem lehet elflashelni:-) Mi pontosan a hiba? Mindenre van megoldas a GYIK-ban, lemerult recoverybe mar nem kapcsolo vasra is. Szoval ha bovebb infot tudnal adni akkor tudnank neked segiteni.

Egy ROM frissítéssel kezdődött, ami nem sikerült, de a bootloader és recovery még ment, a HTC logót még be is töltötte, de ott leállt. Aztán egy fórumon azt a tanácsot kaptam, hogy telepítsek rá megfelelő RUU-t (ez simán fel lett telepítve). Ezután már semmi se működött, se bootloader, se recovery. Csak fekete kijelző van, bekapcsoláskor rezeg ugyan, de semmit se csinál. Fastboot és adb se látja a telót, szóval valóban tégla lett.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #13853 Dátum: 2014, 11 26, 15:19:35 »
Egy ROM frissítéssel kezdődött, ami nem sikerült, de a bootloader és recovery még ment, a HTC logót még be is töltötte, de ott leállt. Aztán egy fórumon azt a tanácsot kaptam, hogy telepítsek rá megfelelő RUU-t (ez simán fel lett telepítve). Ezután már semmi se működött, se bootloader, se recovery. Csak fekete kijelző van, bekapcsoláskor rezeg ugyan, de semmit se csinál. Fastboot és adb se látja a telót, szóval valóban tégla lett.
Eleg lett volna a ROM zip-bol a boot.img-t beflashelni fastboot parancsal. Az ugyanis a One X eseten nem megy fel recoverybol csak a modulok. Ezert jutottal bootloopba. RUU-bol (ROM Update Utility) nem tudsz feltenni rosszat, mert azonositasnal valamilyen error hibaval elszall es nem indul a telepites. S-OPF mivel nincs ezert a mainver-ednel kisebb verzioszamu RUU sem megyfel.  CID azonositodnak megfelelo RUU-val probalkoztal? Ott valami mas gond lesz akkor. Bootloaderbe sem megy be? Kikapcsolt allapotba tolt a telefon?

Nem elérhető Hamkid

• PFC Fan
« Reply #13854 Dátum: 2014, 11 26, 15:32:43 »
Eleg lett volna a ROM zip-bol a boot.img-t beflashelni fastboot parancsal. Az ugyanis a One X eseten nem megy fel recoverybol csak a modulok. Ezert jutottal bootloopba. RUU-bol (ROM Update Utility) nem tudsz feltenni rosszat, mert azonositasnal valamilyen error hibaval elszall es nem indul a telepites. S-OPF mivel nincs ezert a mainver-ednel kisebb verzioszamu RUU sem megyfel.  CID azonositodnak megfelelo RUU-val probalkoztal? Ott valami mas gond lesz akkor. Bootloaderbe sem megy be? Kikapcsolt allapotba tolt a telefon?

Igen, megfelelővel próbálkoztam. A másik gond a kikapcsolással van: nem lehet kikapcsolni, mert mindig újra indítja magát. Van valami hardveres hibája is, mert amikor üzemképes volt még, akkor is csak kikapcsolt állapotban tudott tölteni (elég wtf helyzet...), de meg lehetett szokni. Most viszont, hogy mindig újra indítja magát, nem tölti az aksit, ezért kénytelen voltam kiszedni és közvetlen tápról feltölteni... Csak fekete kijelző van és semmi más

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #13855 Dátum: 2014, 11 26, 17:05:22 »
Igen, megfelelővel próbálkoztam. A másik gond a kikapcsolással van: nem lehet kikapcsolni, mert mindig újra indítja magát. Van valami hardveres hibája is, mert amikor üzemképes volt még, akkor is csak kikapcsolt állapotban tudott tölteni (elég wtf helyzet...), de meg lehetett szokni. Most viszont, hogy mindig újra indítja magát, nem tölti az aksit, ezért kénytelen voltam kiszedni és közvetlen tápról feltölteni... Csak fekete kijelző van és semmi más
Az ujrainditgatast akkor csinalta ha alacsony az akku toltottsege asszem 5-10% alatti.

Nem elérhető Boby87

• PFC Fan
  • PDA: HTC One X
  • PDA ROM: 3.14.707.24
« Reply #13856 Dátum: 2014, 11 28, 10:03:48 »
Sziasztok!

Tudna nekem adni valaki valamilyen sound módot cm 10.2.1 alá? Pl CodexSound-ot, vagy valami jót. Nem ismerem ezeket a modokat mert még soha nem raktam fel egyet sem, csak a romot meg a kernelt szoktam cserélni.
Mostanában többet hallgatok zenét telefonról és feltűnt, hogy cm alatt elég vérszegényen szól, de sajna nem találtam már xda-n élő linket semmihez. Ha lenne valakinek elfekvőben valami és feldobná dropboxba vagy elküldené emailben nagyon hálás lennék.

Köszönöm szépen előre is!

Nem elérhető halottkem

• PFC Fan
  • PDA: HTC ONE X
  • PDA ROM: MaximusHD 21.1.0
« Reply #13857 Dátum: 2014, 12 02, 19:29:39 »
Üdvözlet a Hölgyeknek, uraknak!
Komoly segítségre lenne szükségem. Tisztában vagyok vele, hogy ez nem Desire topic. De sajna valamikor tavaly ilyenkor volt ott az utolsó bejegyzés :(
Több órás (talán napos) keresgélés után sem találtam élő linket ahhoz hogy magyarítani tudjak egy desire-t. Esetleg tud-e valaki segíteni ez ügyben?

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #13858 Dátum: 2014, 12 04, 12:18:26 »
Üdvözlet a Hölgyeknek, uraknak!
Komoly segítségre lenne szükségem. Tisztában vagyok vele, hogy ez nem Desire topic. De sajna valamikor tavaly ilyenkor volt ott az utolsó bejegyzés :(
Több órás (talán napos) keresgélés után sem találtam élő linket ahhoz hogy magyarítani tudjak egy desire-t. Esetleg tud-e valaki segíteni ez ügyben?
Hello!

Én felraknék rá valami újabb romot,  amiben vam magyar nyelv már.

Nem elérhető láma

• Navigáció / Navigation: Wayteq 920bt
« Reply #13859 Dátum: 2014, 12 06, 17:24:00 »
Szasztok

Oriási segitségre lenne szükségem Van nálam egy Hox 1.31 0000 bootloderrel viperx 4.0.2 rommal ami most össze akasztotta magát mert állandóan FC zik rajta hgol ez hol az ..
Szertném rá feltenni a legujabb 4.1.1 Viperx et
csak nem tudom hogy fogjak hozzá ill még azt sem hogy a hbootot az 1.31.0000 nem e kell ujabbra cserélni még a rom telepités lehet hogy menne ahogy utána olvasgattam de ez a hboot csere végkép nem
Valaki legyenszives csak nagy vonalakban leirni a sorrendet ill linket adni ha kell cserélni a boot ot
 :ok: :ok:

Nem elérhető láma

• Navigáció / Navigation: Wayteq 920bt
« Reply #13860 Dátum: 2014, 12 06, 19:37:12 »
Szasztok

Oriási segitségre lenne szükségem Van nálam egy Hox 1.31 0000 bootloderrel viperx 4.0.2 rommal ami most össze akasztotta magát mert állandóan FC zik rajta hgol ez hol az ..
csak nem tudom hogy fogjak hozzá ill még azt sem hogy a hbootot az 1.31.0000 nem e kell ujabbra cserélni még a rom telepités lehet hogy menne ahogy utána olvasgattam de ez a hboot csere végkép nem
Valaki legyenszives csak nagy vonalakban leirni a sorrendet ill linket adni ha kell cserélni a boot ot
Tárgytalan mert a gyik ban levő leirás alapján megoldottam,,,,, elvileg most indul a rendszer legalábbis remélem mert már elég rég egy helyben áll

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #13861 Dátum: 2014, 12 24, 16:15:04 »
Békés, Áldott Karácsonyt kívánok mindenkinek!
 :)

Nem elérhető gthomek

• Navigáció / Navigation: IGO 9.1
  • PDA: Samsung S3
  • PDA ROM: Imperium v26.0 Based on the last firmware XXEUGNA7 with Android 4.3
« Reply #13862 Dátum: 2015, 01 02, 20:05:57 »
Szasztok

Szia!
Mi a helyzet megy a telefon?

Nem elérhető Marccello

• PFC Fan
  • PDA: HTC OneX
  • PDA ROM: Android 4.2.2
« Reply #13863 Dátum: 2015, 01 19, 20:10:17 »
Sziasztok! :D
Használtan kaptam egy HTC OneX telót, nagyon bejön, tényleg jó kis teló, de nemsokkal azután, hogy hozzám került, elkezdett a telefon megkergülni. Egy darabig hibátlanul működött, most is nagyon gyors és jól kezelhető, de van hogy elkapja a gépszíj és olyankor önálló életet él a készülék! >:(
Megnyit programokat, magától gépel össze-vissza, magától állítgatja a hangerőt, elrejti a számomat, felhív embereket, lerakja a hívást magától, gépelés közben lefagy, stb.
Néha olyan durván bekattan, hogy csak kényszerített újraindítással hagyja abba, de akkor is max 1 napra, utána újra elkezdi, aztán ráhagyja és újra...
Gyári visszaállításal már próbálkoztam, nem mükszik!!!!!!
Ezért kérlek titeket segítsetek, minél hamarabb, mert egyszerűen kiidegel!!!
Az ilyenek miatt néha a munkámhoz sem tudom már használni.
Az előző telóm is HTC volt, azzal semmi baj nem volt!
Előre is köszönöm a segítségeteket!  ;)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #13864 Dátum: 2015, 01 19, 20:41:04 »
Sziasztok! :D
Használtan kaptam egy HTC OneX telót, nagyon bejön, tényleg jó kis teló, de nemsokkal azután, hogy hozzám került, elkezdett a telefon megkergülni. Egy darabig hibátlanul működött, most is nagyon gyors és jól kezelhető, de van hogy elkapja a gépszíj és olyankor önálló életet él a készülék! >:(
Megnyit programokat, magától gépel össze-vissza, magától állítgatja a hangerőt, elrejti a számomat, felhív embereket, lerakja a hívást magától, gépelés közben lefagy, stb.
Néha olyan durván bekattan, hogy csak kényszerített újraindítással hagyja abba, de akkor is max 1 napra, utána újra elkezdi, aztán ráhagyja és újra...
Gyári visszaállításal már próbálkoztam, nem mükszik!!!!!!
Ezért kérlek titeket segítsetek, minél hamarabb, mert egyszerűen kiidegel!!!
Az ilyenek miatt néha a munkámhoz sem tudom már használni.
Az előző telóm is HTC volt, azzal semmi baj nem volt!
Előre is köszönöm a segítségeteket!  ;)
Full gyari a telefon? Valami nincs rendben rajta. Probalj bootloaderbol egy factory reset-et. Az gyalulja az SD-t is (igy hivjuk a telefon belso memoriajat is). Beallitasokban az energiatakarekossagnal (nem emlekszem mar ra mi a pontos neve) gyors boot-ot kikapcsolod. Igy kikapcsolt allapotban hangero le + bekapcs gomb kombinacioval be tudsz jutni a bootloaderbe. Ott hangero gombal lenavigalsz a factory reset menuig es power gomb.

Nem elérhető Marccello

• PFC Fan
« Reply #13865 Dátum: 2015, 01 19, 22:15:46 »
Full gyari a telefon? Valami nincs rendben rajta. Probalj bootloaderbol egy factory reset-et. Az gyalulja az SD-t is (igy hivjuk a telefon belso memoriajat is). Beallitasokban az energiatakarekossagnal (nem emlekszem mar ra mi a pontos neve) gyors boot-ot kikapcsolod. Igy kikapcsolt allapotban hangero le + bekapcs gomb kombinacioval be tudsz jutni a bootloaderbe. Ott hangero gombal lenavigalsz a factory reset menuig es power gomb.

Biztos, hogy full gyári, mert fater vette magának, utána lett az enyém, ő meg alapvetően nem ért hozzá annyira, hogy tönkretegye, csak a Play-ből töltött le hozzá 1-2 játékot, de telefonáláson kívül másra nem nagyon használta. Szóval nem lett vele babrálva.
Megpróbálom mindenképp, amit mondtál, aztán majd kiderül.
Am ennek volt egy olyan előzménye, hogy reggel levettem töltőről, nem volt használva a telefon sem és kb 2 óra múlva a zsebemben elkezdett baromira melegedni, rá egy fél órával annyira le volt merülve, hogy be sem akart kapcsolni és igazából azóta csinálja ezeket kb.
köszi a segítséget!!!  :)  :ok:

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #13866 Dátum: 2015, 01 19, 23:19:02 »
Szivesen. Remelem a teljes gyalulas megoldja a problemat.

Nem elérhető Marccello

• PFC Fan
« Reply #13867 Dátum: 2015, 01 20, 22:43:37 »
Szivesen. Remelem a teljes gyalulas megoldja a problemat.

Úgy néz ki, így rendben van. :ok:
Tgnap este megcsináltam, amit mondtál, azóta nem csinálta azokat, amiket eddig.
Mégegyszer köszi!  :)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #13868 Dátum: 2015, 01 21, 11:11:53 »
Úgy néz ki, így rendben van. :ok:
Tgnap este megcsináltam, amit mondtál, azóta nem csinálta azokat, amiket eddig.
Mégegyszer köszi!  :)
Szivesen. Orulok, hogy helyre jott a vas.

Nem elérhető olcsipapa

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: I9000XXJVT
  • PDA ROM: I9000XXJVT
« Reply #13869 Dátum: 2015, 01 24, 12:12:29 »
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy (HTC ONE X+) készüléken a kijelzőn a sötét részek zöldre illetve kékre váltanak és a kép elkezd "futni"mint a régi tévéken semmi érintésre nem reagál.. viszont ha lezárom a kijelzőt a 4.-5. lezárás után helyreáll mintha semmi nem történt volna. De aztán gondol egyet és újrakezdi..Mi lehet a baja? elég neki egy szoftverfrissités? Gondolom kijelző nem lehet egyszer jó egyszer nem.. Fórumokon nem nagyon találtam ilyen hibát
Segitségeteket előre is köszi:
 Olivér

Nem elérhető olcsipapa

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: I9000XXJVT
  • PDA ROM: I9000XXJVT
« Reply #13870 Dátum: 2015, 01 24, 13:31:05 »
Közben jobban beleástam magam a dologba és rájöttem hogy nem nagyon lehet vele mit kezdeni  :'(   :'(  sorry a felesleges kommentért

Nem elérhető nagyjanos107

• PFC Fan
  • PDA: htc one x
  • PDA ROM: 4.1.1
« Reply #13871 Dátum: 2015, 01 24, 14:55:57 »
Sziasztok.
Rootolt telefonra szeretné frissebb romot feltenni, valaki letudná írni a menetét hogyan kell egy hozzá nem nagyon értő számára, és hogy mikre figyeljek oda.
köszi.

Nem elérhető Marccello

• PFC Fan
« Reply #13872 Dátum: 2015, 01 27, 20:40:56 »

Sziasztok!
A fentiekben leírtak szerint lett factory reset csinálva a telefon, mert olyan gond volt vele, hogy szinte önálló életet élt, folyton lefagyott, a képernyő egy-egy részén nem érzékelt semmit.
Miután megvolt a factory reset nagyon jól működött egészen tegnap reggelig, akkor már nem vette be az ujjam a képernyő közepén, ma már többször lfagyott és mikor telefonálni akartam, nem azt hívta, akivel beszélni szerettem volna, inkább a főnökömet hívta fel, majd magától megint elkezdett mindent megnyitni, átállítgatni, ide-oda lapozgatta a képernyőt!  >:(  >:(
Semmi nem lett letöltve a telefonra, csak az első indításos beállítások lettek megcsinálva.
Mint már feljebb leírtam a telefon biztosan full gyári, fateromé volt, aki nem töltött le ismeretlen oldalakról semmit és ilyen neve nincs programokat sem, csak azokat, amiket mások is használtak és mondták neki, hogy biztonságos.
Szolgáltatótól lett véve a telefon, nem egy kamionról esett le, szóval teljesen eredeti, a gyári android van rajta plusz a gyári frissítés.
Kérlek titeket segítsetek!!!  :(

Nem elérhető Alien4

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: samsung omnia
  • PDA ROM: i900DXID1 WM6.5 Romovics
« Reply #13873 Dátum: 2015, 02 06, 10:35:25 »
Sziasztok!
Haver nem nagy telefonguru, ha jól informált, akkor HTC X-e volt... volt :/
biztonsági mentését szeretné megnyitni de nem tudta, persze volt bátor átküldeni
természetesen kódolt a dolog, ezek megnyitásáról van bárkinek bármi tapasztalata, linkje, vagy információja?
13 fájl, szép karakterkódolással
válaszokat előre is köszönöm haver nevében is

Nem elérhető novabum

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: nicns
  • PDA: Samsung galaxy w
  • PDA ROM: istensetudja
« Reply #13874 Dátum: 2015, 03 19, 21:11:16 »
Sziasztok! nagyon rég nem jártam itt, valaki tud adni egy linket HTC ONE X alap rom visszaállításához? Most CM van rajta, de eladnám a telefont és kell rá az alap rendszer. Köszi