0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Az SVOX megy rajta? tudja valaki?
Eddig hiba nélkül megy!!
Továbbra sincs hiba?
eddig semmi nem gyanus nem történt azon kivűl,hogy rádio nuku,de az a siyah kernel miatt...személy szerint nekem nincs is rá szükségem
Igéret szerint ma jön a 0.5
part 1 telepítése után a google csevegő leállt üzit kaptam...(gondolom a part 2 megoldja)
hát nem
wipe?
megvolt minden (mint ahogy mindig)mondjuk nem használom...(töröltem)
Gondolom a rádió a Siyah miatt nem megy
Mióta ez a ROM fent van nem látja a névnapokat google calendar-ból a Smooth Calendar pedig leszinkronizáltam és ott is van beállítható lehetőségként, de hiába állítom be nem mutatja a névnapokat.
Tedd fel a Gemini calendart a marketből, abban állítsd be a névnapok szinkronizálását, utána a smooth calendarral is menni fog.
Hali ebben a romban is ua tarcsazo van mint a többi ics romban? a nagy képes favoritoea gondolők koszi gaSent from my IDEOS S7 Slim using Tapatalk
Senki sem fog hozzányúlni szerintem. Eddig az volt a probléma, hogy kicsik a képek most pedig, hogy nagyok?Szerintem tökéletes, persze nem akkor ha 25-30 ember van a kedvenceid között. Nekem tényleg a legfontosabb és legtöbbször hívott 12 ember szerepel benne és nagyon kényelmes.
vmi miatt nem enged bizonyos programokat telepiteni...mi lehet az oka???amugy minden müxik és még jól is néz ki ismeretlen források és az usb hibakeresés bepipálva
Nálam is ez volt...Megoldás: unmount SD card (beállítások-tárhely-SD kártya leválasztása), letöltés és telepítés (menni fog), majd mount SD card.