0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
anzo ROM topikjában van contacts fix hivatkozás, esetleg próbáld meg, de cserél néhány file-t, lehet, hogy batista-val nem lesz maradéktalanul jó. Vissza tudod csinálni, ha a batista telepítőből a file-okat berakod a contactsfix-be mint refixforbatista.... Egy próbát megérhet, vagy várj javításra az xda-t olvasd el.
kint aBatista70 FOXHOUND EDITION 0.6
Elkezdtem letölteni 0.5-t...mire lejött, nézem utolsó hsz-eket...kint a 0.6...na mondom várhatok rá megint Ebbe megy minden, ami CM9-be nem? Szóval USB, videófelvétel van? Minden tökéletes..ha lehet ilyet mondani? Mert írjátok, hogy legjobb rom, stb....és szeretném ezt elhinni, mert eddig mindegyikkel volt valami gubanc
Nem lehet, hogy "beállt" egy program? Emiatt bukott az akksi? nekem is szokott..néha...várni kell, és felmegy aztán. Nem tudom...de valami recoverys köze van a dologhoz...Lényegében akkor stabil? Megy minden, videó, mtp..?
Jó néhány fc-ről irogatnak az xda-n
Nemáááár 0.5 is fc-zett?
Konkrétan, írtam, hogy kamera, videólejátszás/felvétel, valamint USB MTP..hogy ezek mennek-e, de ha ennyi FC-t írtok...ki se próbálom
Én felraktam a 0.5-t és azok a hibák (FC-k) fordultak elő, amiről az xda-n is írogatnak: contact-okat nem lehet szerkeszteni, SMS küldés nem működik,.. Leszedtem
nekem semmi hiba nincs...se fc,se contact,se sms....úgy telepítetted,ahogy le van írva?
se rádió
az van
látom már megnézted ,csak a siyah-nál még azt irtad nincs.
Nekem ma kezdett szarakodni a 0.5.azon belul is a "cimjegyzék leállt"....nem akarok csalodni ebben a romban,mert a tobbihez képest még ezen mukodik a legtöbb dolog...Küldve az én GT-I9100-emről Tapatalk használatával.
nekem is volt fentde az omega mindenben veri nálam,tökéletesen fut minden,semmi gondom vele, pedig mikor megjelent akkor raktam fel,azóta sincs semmi gond vele. v5.0