0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Mivel lett jobb vagy rosszabb?Esetleg ki nézetre változott?
A kamerát próbáld ki ezzel: Angel CameraHa működik írd meg légyszi. Köszi!
Sajnos nem segít ezen egy kamera alkalmazás sem :/
Mert más telón ez a kamera progi segített 4.0.4-es ICS-en. Akkor itt nem ezek szerint
Béta 8-at próbálta valaki?Tényleg működik rajta a rádió?
Hello! Én próbáltam már, de sajnos a rádiót nem néztem meg a kamerát néztem az sajnos még mindig nem működik! Fog vajon egyáltalán működni?
Úgy nézem az xda fórumon hogy rövidesen lesz kamera is az ics-en már elindul csak onnan tovább semit nem csinál.
Szép lassan haladnak akkor előre.
Azt írta a Maclaw hogy addig nem lesz beta 9 amíg nem működik a kamera.
Jaja olvastam ^^ :DNem egyhamar lesz beta9 ^XD
Bizony, de milyen hosszú még az alagút ?
Kint az update (Elvileg nem beta9...), de kamera még mindig nincs majd egyszer egy szép napon ...
Bocs, hogy értetlenkedek, de akkor ezek szerint (ha jól olvasgattam) már csak a kamera nem megy ez: You are not allowed to view links. Register or Login alatt?
Jól érted, igen, csak az nem megy. Személy szerint nekem az épp elég, hogy ne tegyem fel...
Delay of release, caused by works on camera. Please, understand that, because it's the most important thing right now.Jól értelmezem ezt a szöveget,azt írja Maclaw,hogy működik a kamera???Ha minden igaz hétvégén lesz újabb kiadás.Várom nagyon!
Nem, nem jól értelmezed. "A kiadás elhalasztásának oka a kamera fejlesztése. Kérlek, értsétek meg, hogy most ez a legfontosabb."Nagyjából ennyit tesz az idézett angol szöveg. Egyébként az xda-n külön topikot nyitottak a kamera fejlesztésére. Amennyire kiderítettem Maclaw és a csapata elég sok mindent kipróbált és nem megy. A gáz valami kódsorokkal van, amit meg kellene írni, és ez nehezen megy...
Ezek a fordítók semmit nem érnek többre mész, egy kéziszótárral (Tapasztalat )A kamerával valóban sokat szenvednek, meglehet érteni. Nem egyszerű meló :S, más egy már kész cuccot átültetni más készülékre, majd bugfixelni azokat, mint a kamerát vezérlő driver megírása